YES lashes pentru creșterea genelor

YES Lashes este un mijloc eficient de restaurare intensivă și de activare a creșterii genelor. În 15 zile, produsul redă genelor puterea, lungimea și densitatea naturală a genelor. Formatul convenabil sub formă de mascara, aplicarea ușoară și siguranța sunt avantaje suplimentare ale YES Lashes.

YES lashes pentru creșterea genelor

YES Lashes activează creșterea propriilor gene, făcându-le groase, lungi și puternice. Produsul este potrivit pentru femeile cu orice tip și stare a genelor, combate eficient pierderea și fragilitatea acestora.

YES Lashes de cumpărat în România
Preț YES Lashes

Cât costă YES Lashes pentru creșterea genelor? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile YES Lashes

 • Accelerează creșterea genelor – în 15 zile acestea devin în medie cu 6 mm mai lungi;
 • Îngroașă genele de cel puțin 2 ori, le face luxuriante;
 • Întărește structura genelor, le face puternice și elastice;
 • Restabilește foliculii de păr deteriorați și slăbiți;
 • Pornește creșterea genelor în locurile în care acestea erau complet absente;
 • Culoare neagră bogată a genelor fără colorant;
 • Efect de lungă durată – nu are nevoie de reaplicare constantă;
 • Siguranță și tolerabilitate confirmate prin studii clinice;
 • Hipoalergenic, nu irită ochii și pielea.

Compoziția YES Lashes

 1. Keratină bioactivă – declanșează procesul de creștere activă a genelor la nivel celular;
 2. Complex de vitamine B – hrănește bulbii genelor pentru a activa creșterea;
 3. Ulei de jojoba – hrănește intensiv și umple genele cu keratină;
 4. Unt de shea – întărește și regenerează genele pe toată lungimea lor;
 5. Extract de bambus – tonifică și împrospătează pielea din jurul ochilor.

Instrucțiuni de utilizare

YES Lashes trebuie aplicat de 2 ori pe zi – dimineața și seara. De fiecare dată se aplică un strat subțire, ca un rimel, pe rândurile inferior și superior ale genelor, atingând ușor pielea pleoapei. Lăsați să se absoarbă timp de 1-2 minute. Curs complet pentru a obține efectul – 15 zile.

De unde puteți cumpăra YES Lashes

YES Lashes pentru creșterea genelor YES Lashes este disponibil pentru comandă numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați YES Lashes în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra YES Lashes într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Opinia specialistului

Anastasia, tricholog:

Am studiat cu mare interes compoziția și principiul de acțiune al YES Lashes. Aceasta este o dezvoltare cu adevărat unică în ceea ce privește impactul asupra creșterii și stării genelor. Combinația de ingrediente naturale și keratină bioactivă patentată acționează la nivelul foliculilor de păr, declanșând procese puternice de reînnoire. YES Lashes nu stimulează doar creșterea, ci reface chiar și foliculii grav afectați și slăbiți. Prin urmare, ajută chiar și atunci când serurile obișnuite nu sunt eficiente. Aceasta este o descoperire în industrie, îl recomand pentru orice tip de gene.

Marina, cosmetolog:

Am fost participantă la un studiu pentru a testa produsul YES Lashes pentru creșterea intensivă a genelor. Nu am întâlnit niciodată în cabinetul meu un stimulator de cheratină atât de eficient și sigur. Produsul declanșează procese puternice de reînnoire chiar și în foliculii profund deteriorați, activând diviziunea acestora și creșterea de păr nou. YES Lashes acționează într-un mod complex – accelerează rata de creștere, întărește și tonifică genele pe toată lungimea, le saturează cu pigment. Și cel mai important lucru este că efectul durează mult timp după terminarea cursului, spre deosebire de seruri. Sunt foarte fericită să recomand acest produs clienților mei! Rezultatul este vizibil în doar câteva zile.

Comentariile clienților YES Lashes

Marina, 29 de ani:

Folosesc YES Lashes de 2 luni. Este pur și simplu o mană cerească pentru genele mele rare și slabe! Am observat primele schimbări în a 4-a zi – genele mele au devenit mai lungi și mai luxuriante. În a 10-a zi efectul a fost impresionant – ochii mei erau de nerecunoscut! Acum genele mele sunt strălucitoare, mătăsoase și groase. Chiar și prietenele mă întreabă dacă nu mi-am dat cu cremă.

Julia, 38 de ani:

Am cumpărat YES Lashes după o experiență proastă cu genele false. Propriile mele gene au avut mult de suferit – s-au subțiat, s-au slăbit și au început să se rupă. Iar acest produs le-a readus la viață! Keratina hrănește intensiv, bulbii au început să lucreze în mod activ. Jumătate de curs mai târziu am crescut deja gene lungi și luxuriante, sunt pur și simplu încântată.

Anna, 44 de ani:

Am încetat să mai folosesc rimelul după un curs cu YES Lashes! Am niște gene purpurii în evantai atât de superbe încât rimelul nu face decât să strice aspectul. Tratamentul este foarte simplu, delicat. Mi-a fost teamă că mi se vor irita ochii, dar nu – totul este curat și confortabil. Acum îmi fac plăcerea de a-mi vedea ochii în fiecare zi.

Olga, 33 de ani:

A avut probleme cu pierderea genelor după naștere. YES Lashes a ajutat la restabilirea lor în 2 săptămâni! Compoziția este foarte eficientă, delicată. Din primele zile de utilizare, genele au început să se schimbe – au devenit mai puternice, au încetat să mai cadă la pieptănare. Cu siguranță voi continua să folosesc acest remediu miraculos!

Elena, 47 de ani:

YES Lashes mi-a venit la îndemână! Genele și sprâncenele mele se subțiau odată cu vârsta, pierzându-și densitatea și culoarea. Și după un curs de 2 săptămâni – un efect incredibil de întinerire! Compoziția de cheratină a restaurat bulbii, a activat creșterea părului în toate locurile. Genele au devenit lungi, strălucitoare, negre! Și sprâncenele mele au fost corectate în același timp. Sunt foarte mulțumită de rezultat.

Cumpara acum in Romania