Yenki Derm cremă calmantă pentru față și corp

Yenki Derm este o cremă de față și de corp bogată și liniștitoare, care vă va ajuta să găsiți ușurarea mult așteptată și o piele sănătoasă și strălucitoare. Gata cu erupțiile dureroase, mâncărimile sau stările de rău – doar confort și încredere.

Yenki Derm cremă calmantă pentru față și corp

Acest produs este rezultatul a mai multor ani de cercetare și dezvoltare, în care s-au investit milioane de euro. Cei mai buni specialiști și-au unit eforturile pentru a crea un produs cu adevărat eficient, care ajută la combaterea problemelor pielii din interior.

Yenki Derm de cumpărat în România
Prețul Yenki Derm

Cât costă Yenki Derm cremă calmantă pentru față și corp? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Yenki Derm

 • Ameliorarea rapidă și eficientă a simptomelor psoriazisului. Crema calmează pielea iritată, ameliorează mâncărimile și inflamațiile, accelerând procesul de regenerare.
 • Prevenirea noilor manifestări ale bolii. Datorită compoziției sale unice, Yenki Derm întărește imunitatea locală a pielii și previne apariția de noi inflamații.
 • Siguranță și naturalețe. Produsul nu conține hormoni, substanțe chimice de sinteză sau alte substanțe nocive, ceea ce face ca utilizarea sa să fie absolut sigură.
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele și pentru orice manifestare a psoriazisului – de la erupții ușoare până la forme severe ale bolii.
 • Soluție cuprinzătoare a problemei. Yenki Derm nu numai că ameliorează simptomele, dar combate și cauzele psoriazisului la nivel celular.

Compoziția Yenki Derm

 1. Ulei de ou – o sursă de lecitină, vitamine și acizi grași. Hrănește și hidratează pielea, îi restabilește funcția protectoare și te scapă de uscăciune.
 2. Bentonită – are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice, ajută la ameliorarea mâncărimilor și inflamațiilor, curăță porii pielii.
 3. Extract de Centella (iarbă de tigru) – favorizează vindecarea rănilor și regenerarea pielii, îmbunătățește textura pielii și reduce inflamația.
 4. Extract de crizantemă de toamnă – are proprietăți calmante și antiinflamatorii, ameliorează iritațiile și roșeața pielii.
 5. Ceară de albine – creează o barieră protectoare pe piele, reducând pierderea de umiditate și prevenind agravarea simptomelor psoriazisului. De asemenea, are proprietăți antiseptice.
 6. Unt de shea – hidratează pielea, o face catifelată, reduce uscăciunea și iritarea.
 7. Hidroxifenil-propamid-obenzoester – ajută la reducerea inflamației și a reacțiilor pielii la iritanți, protejează împotriva daunelor provocate de mediu.
 8. Acid salicilic – are proprietăți exfoliante, îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, ameliorează mâncărimile și inflamațiile.

Instrucțiuni de utilizare

 • Aplicați cantitatea necesară de cremă pe zonele afectate ale pielii și masați ușor.
 • Lăsați să acționeze timp de 30 de minute și apoi clătiți cu apă.
 • Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea Yenki Derm de 2-3 ori pe zi, timp de 4-6 săptămâni.

De unde puteți cumpăra Yenki Derm

Crema de față și corp Yenki Derm poate fi comandată doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Yenki Derm în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Yenki Derm într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Andrew, dermatolog de frunte:

Yenki Derm este o adevărată descoperire în lupta împotriva psoriazisului. Combinând rețete străvechi ale medicinei tradiționale chinezești cu dezvoltări științifice moderne, am reușit să creăm un remediu cu adevărat eficient, care nu numai că ameliorează simptomele, dar elimină și cauzele profunde ale bolii. Acest lucru ne permite să obținem rezultate pe termen lung și să prevenim noi exacerbări.

Serghei, fitoterapeut:

Rețetele de familie ale strămoșilor mei au fost păstrate un secret bine păzit timp de secole, datorită unicității și eficienței lor. Astăzi sunt mândru să le împărtășesc lumii datorită Yenki Derm. Am cheltuit mult timp și efort pentru a crea un produs care va ajuta milioane de oameni să scape de psoriazis. Sper că această cremă va fi o salvare pentru toți cei care suferă de această boală debilitantă.

Comentariile clienților Yenki Derm

Michael, 39 de ani:

Psoriazisul de pe mâini mi-a făcut viața foarte dificilă – am încercat să-mi ascund mâinile, am evitat îmbrățișările și strângerile de mână. După doar câteva săptămâni de utilizare a Yenki Derm, mâinile mele au devenit netede, sănătoase și suple. Acum pot da mâna și pot purta cu încredere cămăși cu mânecă scurtă. Acest produs a fost o adevărată mană cerească pentru mine!

Alex, 38 de ani:

Timp de mulți ani, psoriazisul de pe tot corpul meu nu m-a lăsat să trăiesc liniștit. Visam să devin vânzător de mașini, dar îmi era rușine să comunic cu oamenii din cauza afecțiunii mele. După doar trei săptămâni de utilizare a Yenki Derm, pielea mea era curată și fără cusur. Am decis să mă angajez ca manager de vânzări – și s-a dovedit a fi adevărata mea vocație! Datorită Yenki Derm, am o viață cu totul nouă.

Valentina, 51 de ani:

Psoriazisul îmi provoca o suferință insuportabilă – mâncărimi puternice, fisuri dureroase, răni sângerânde. Am încercat diferite unguente și pastile, dar nimic nu m-a ajutat. Yenki Derm m-a salvat la propriu! După doar câteva utilizări, mâncărimile au început să dispară și rănile au început să se vindece. Acum nu mai există nicio urmă de psoriazis, iar pielea mea este din nou netedă și mătăsoasă.

Daria, 27 de ani:

Toată viața mea am suferit de psoriazis pe coate și genunchi. Eram teribil de jenată de aceste erupții urâte, mai ales când trebuia să îmbrac o rochie. Dar Yenki Derm m-a scăpat complet de această problemă! Pielea de pe coatele și genunchii mei este din nou curată și netedă. În sfârșit, pot purta ținutele mele preferate fără să mă simt jenată.

Cumpara acum in Romania