Wintex Ultra pentru venele varicoase

Wintex Ultra din vene varicoase este un remediu pentru venele varicoase. Acesta a fost dezvoltat de o echipă internațională de experți pe baza celor mai recente realizări ale științei medicale.

Wintex Ultra pentru venele varicoase

Acest produs combină puterea ingredientelor naturale și a tehnologiei avansate. Datorită formulei sale unice, Wintex Ultra are un efect complex asupra cauzelor și simptomelor varicelor. Produsul ajută la reducerea umflăturilor și a durerii, îmbunătățește tonusul vaselor de sânge, crește elasticitatea acestora.

Eficacitatea este evidentă după 1-2 săptămâni de utilizare. Wintex Ultra este potrivit pentru persoanele de orice vârstă și sex. Este sigur, hipoalergenic și nu provoacă efecte secundare.

Wintex Ultra de cumpărat în România
Prețul Wintex Ultra

Cât costă Wintex Ultra pentru vene varicoase? Puteți afla prețul real făcând clic pe link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Wintex Ultra

 • Elimină umflarea și greutatea în picioare. Acest lucru se datorează faptului că remediul îmbunătățește fluxul venos și microcirculația. Sângele circulă mai bine prin vase, fără stagnare.
 • Întărește pereții vasculari, le crește elasticitatea. Componentele active din Wintex Ultra au un efect hrănitor și tonifiant asupra venelor, le fac mai elastice.
 • Previne apariția varicelor și a complicațiilor acestora. Utilizarea regulată a produsului încetinește modificările patologice ale venelor, le împiedică să se extindă și să se deformeze. Acest lucru reduce riscul de tromboză, inflamație și alte probleme grave.
 • Are un efect plăcut de răcire, ameliorează mâncărimile și arsurile. Datorită mentolului, Wintex Ultra oferă o senzație de prospețime și confort picioarelor umflate și obosite.
 • Este potrivit pentru utilizare regulată, nu provoacă dependență și alergii. Compoziția sa naturală este complet sigură pentru piele.

Compoziția produsului Wintex Ultra

Eficacitatea lui Wintex Ultra se datorează sinergiei următoarelor componente:

 1. Troxerutin – un compus flavonoid care are acțiune venotonizantă, antiinflamatoare și antioxidantă. Contribuie la normalizarea permeabilității și fragilității capilarelor, întărește pereții acestora.
 2. Mentolul este un anestezic și antiseptic natural, are un efect iritant local. În compoziția Wintex Ultra este responsabil pentru efectul său plăcut de răcire, ameliorează durerea și greutatea în picioare.
 3. Extractul de cătină este un remediu tradițional pentru îmbunătățirea fluxului sanguin venos și a drenajului limfatic. Promovează eliminarea excesului de lichid din țesuturi, reducând edemul.
 4. Extract din frunze de struguri – o sursă bogată de antioxidanți din grupul polifenolilor. Întărește și crește elasticitatea peretelui vascular, previne inflamația la nivelul venelor.

Instrucțiuni de utilizare

 • Se recomandă utilizarea Wintex Ultra de 2 ori pe zi.
 • Aplicați cu grijă cantitatea necesară de gel pe zonele cu probleme ale pielii și frecați ușor cu mișcări ușoare de masaj.
 • Durata procedurii – aproximativ 3-5 minute.
 • Pentru a obține un efect de durată, este de dorit să folosiți produsul în mod continuu timp de 1-2 luni.

De unde puteți cumpăra Wintex Ultra

Wintex Ultra de la vene varicoase este disponibil pentru comandă numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, ofertele promoționale sunt disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Wintex Ultra în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Wintex Ultra într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Anna, flebolog:

Recomand Wintex Ultra pacienților mei nu pentru primul an. Acesta este un remediu cu adevărat eficient și sigur, care ajută în orice stadiu al varicelor. Îmi place în mod deosebit baza sa naturală – componentele de origine vegetală sunt blânde cu pielea, nu provoacă alergii și alte efecte nedorite. Cu o utilizare regulată, Wintex Ultra reduce vizibil manifestările venelor varicoase, îmbunătățește starea venelor.

Peter, flebolog:

Am studiat compoziția acestui remediu și pot afirma că este impresionantă. Conține toate substanțele necesare pentru a combate venele varicoase într-un complex.

Recenzii ale cumpărătorilor Wintex Ultra

Maria, 35 de ani:

Eu după sarcină, starea venelor de pe picioare s-a deteriorat foarte mult. Au existat senzații neplăcute de greutate, umflături, crampe pe timp de noapte. Un prieten m-a sfătuit să încerc Wintex Ultra – și nu am regretat. După câteva săptămâni de utilizare, „stelele” s-au redus vizibil, a devenit mult mai ușor să mă deplasez. Și îmi place, de asemenea, mirosul plăcut al acestui produs și faptul că se absoarbe rapid, fără să lase lipici.

Julia, 29 de ani:

Sufăr de vene varicoase încă din tinerețe, am moștenit vasele de sânge slabe de la mama mea. Eram nevoită să port colanți de compresie grei pentru a ușura cumva starea picioarelor mele în timpul serviciului. Dar erau mereu înfundate și inconfortabile. Mulțumită Wintex Ultra – acum pot merge la muncă în colanți obișnuiți și mă simt confortabil.

Olga, 42 de ani:

I Wintex Ultra mi-a fost recomandat de o prietenă, mama ei îl folosea. M-am îndoit mult timp, dar în cele din urmă am decis să încerc – și nu în zadar. Au dispărut durerile din picioare, au încetat să mai izbucnească capilarele din piele. Am observat că pielea mea a devenit mai fină și mai fermă. Voi continua să folosesc acest remediu minunat.

Serghei, 38 de ani:

Am o ereditate grea pe varice, aproape toți bărbații din familie au suferit de această boală. Am încercat să duc un stil de viață activ, dar mai aproape de 40 de ani au apărut simptome neplăcute. Mi s-a recomandat Wintex Ultra ca fiind un remediu eficient și sigur. După un curs de aplicare a observat cu adevărat ușurare – a redus manifestările vizibile pe piele, a devenit mai ușor să meargă.

Anna, 47 de ani:

Am cumpărat Wintex Ultra pentru mama mea, ea are probleme de sănătate venoasă de mult timp. I-a plăcut foarte mult acest produs – este ușor de aplicat, răcorește plăcut și ameliorează disconfortul la nivelul picioarelor. Mama mea spune că acum se simte mult mai confortabil la mers și că picioarele îi sunt mai puțin umflate. Cred că vom continua să folosim acest produs.

Cumpara acum in Romania