Whitening Strips pentru albirea dinților

Dacă visezi la un zâmbet alb și strălucitor, dar nu vrei să cheltuiești mulți bani și timp pentru proceduri în clinicile stomatologice, atunci Whitening Strips este ceea ce ai nevoie! Acesta este un produs inovator care îți permite să îți albești rapid și eficient dinții chiar la tine acasă.

Whitening Strips pentru albirea dinților

Whitening Strips conține un gel de albire unic, datorită căruia veți vedea rezultatele după primele câteva aplicații. Procedura este complet sigură și nu vă deteriorează smalțul dinților.

Albirea va dura doar 2 săptămâni, dar efectul va dura foarte mult timp. Mii de clienți mulțumiți din întreaga lume au apreciat deja eficiența Whitening Strips. Este timpul să obțineți un zâmbet perfect la Hollywood!

Whitening Strips de cumpărat în România
Whitening Strips preț

Cât costă Whitening Strips? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Whitening Strips

 • Rezultate vizibile după 2-3 aplicații. Iluminarea profundă a dinților apare în doar 14 zile de utilizare a benzilor.
 • Produsul este potrivit pentru orice tip de dinți și elimină eficient chiar și petele persistente de pigment de la cafea, ceai, fumat.
 • Benzile sunt simple și ușor de utilizat, procedura durează doar aproximativ 30 de minute pe zi.
 • Procedura este absolut nedureroasă și sigură, nu deteriorează smalțul dinților.
 • Economisește timp și bani în comparație cu procedurile de albire din clinicile stomatologice.
 • Crește încrederea în sine și are un efect psihologic pozitiv.

Compoziția produsului Whitening Strips

Principala componentă activă a benzilor Whitening Strips este peroxidul de carbamidă. Aceasta blochează moleculele de pigment de pe suprafața dinților și le dizolvă treptat, făcând dinții mai luminoși. Peroxidul de carbamidă este utilizat pe scară largă în produsele de albire, este o substanță sigură și eficientă.

De asemenea, în benzi sunt incluse și:

 1. Glicerină – hidratează și înmoaie smalțul dentar, face ca procedura să fie confortabilă.
 2. Provitamina B5 – hrănește și reface dinții, previne sensibilitatea.
 3. Aromele – dau un gust și un miros plăcut și răcoritor benzilor.

O astfel de compoziție echilibrată asigură o eficiență și o siguranță ridicată a benzilor pentru albirea dinților.

Instrucțiuni de utilizare

 • Scoateți benzile din punga sigilată. Există 2 benzi în fiecare pungă – pentru maxilarul superior și inferior.
 • Aplicați ușor benzile pe dinți, cu gelul de albire spre interior. Apăsați-le ușor cu degetele.
 • Lăsați benzile pe dinți timp de 30 de minute. Strângeți marginile benzilor în spatele dinților pentru un contact mai bun între gel și suprafață.
 • După ce a trecut timpul, îndepărtați benzile și clătiți-vă bine gura cu apă.
 • Repetați procedura de 1-2 ori pe zi, timp de 14 zile. Primele rezultate vor fi vizibile după 2-3 aplicații. Pentru a menține efectul, folosiți benzile de 1-2 ori pe săptămână.

De unde puteți cumpăra Whitening Strips

Whitening Strips poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Whitening Strips în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Whitening Strips într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Marina, medic stomatolog:

Recomand pacienților mei benzile de albire Whitening Strips ca un instrument eficient și sigur pentru utilizarea la domiciliu. Spre deosebire de procedurile din clinică, benzile nu conțin concentrații mari de peroxid, deci nu irită și nu traumatizează dinții și gingiile. Iar rezultatul albirii este foarte bun. Eu însămi folosesc uneori aceste benzi pentru a menține culoarea deschisă a dinților mei. Recomand Whitening Strips tuturor celor care visează la un zâmbet perfect de Hollywood într-un timp scurt.

Anton, dentist:

Mă confrunt adesea cu problema întunecării și îngălbenirii dinților la pacienți. Albirea profesională în clinică dă rezultate bune, dar nu toată lumea își poate permite acest lucru. De aceea, recomand Whitening Strips pentru uz casnic. Acestea conțin o concentrație optimă de peroxid de carbamidă și nu deteriorează smalțul ca produsele mai agresive. Efectul de albire este vizibil după doar câteva utilizări. Cred că Whitening Strips este una dintre cele mai bune soluții pentru albirea dinților la domiciliu.

Recenzile clienților despre Whitening Strips

Anastasia, 25 de ani:

Întotdeauna am visat la un zâmbet de Hollywood, dar dinții mei de la natură aveau o nuanță gălbuie. Am decis să încerc benzile de albire Whitening Strips pentru că nu am vrut să cheltui mulți bani pe proceduri în clinică. Deja după 3 aplicații am fost mulțumită de rezultat – dinții mei au devenit vizibil mai clari! Iar după un curs de 2 săptămâni au devenit pur și simplu perfecți ca și culoare! Acum zâmbesc cu plăcere și încredere.

Julia, 28 de ani:

Sunt o băutoare avidă de cafea și fumătoare, așa că dinții mei s-au îngălbenit foarte tare în timp. Am încercat o mulțime de paste de dinți, dar nu m-au ajutat prea mult. Albirea în clinică nu este accesibilă pentru mine. Am dat peste Whitening Strips pe internet, am decis să risc și le-am comandat. Efectul a depășit toate așteptările mele! După o săptămână de utilizare, culoarea dinților mei s-a îmbunătățit semnificativ. Iar în cele din urmă au devenit aproape la fel de albi ca atunci când eram copil! Foarte mulțumit, în sfârșit pot zâmbi cu îndrăzneală în fotografie.

Oleg, 35 de ani:

Fumez mult și beau ceai tare, din această cauză dinții mei s-au îngălbenit foarte mult în ultimii ani. Soția mea m-a certat constant și m-a pus să merg la medic, dar mi-a fost lene. Când am văzut o reclamă la Whitening Strips, am decis să o încerc, în caz că mă ajută. Se pare că aceste benzi simple chiar albesc bine! După un curs de 2 săptămâni, culoarea dinților mei s-a luminat vizibil. Sunt mulțumit de rezultat și nu mai primesc notații de la soția mea.

Marina, 42 de ani:

Pe măsură ce am îmbătrânit, dinții mei s-au închis foarte tare la culoare din cauza cafelei și a ceaiului, pe care le iubesc foarte mult. Era foarte neplăcut pentru mine să zâmbesc – mi se părea că dinții mei sunt pur și simplu negri. Benzile de albire Whitening Strips m-au ajutat să rezolv această problemă! Desigur, dinții mei nu au devenit perfect albi în 2 săptămâni, dar culoarea lor s-a luminat considerabil și a devenit mult mai frumoasă. Acum mă bucur să beau cafeaua mea preferată și să zâmbesc în public.

Alexander, 29 de ani:

Sufăr de o nuanță naturală gălbuie a dinților încă din copilărie, din cauza căreia eram foarte complexat și îmi era jenă să zâmbesc atunci când comunic cu oamenii. Când am aflat despre benzile de albire Whitening Strips, am decis să le încerc. Efectul m-a surprins foarte plăcut! Dinții mei au devenit mult mai luminoși după prima utilizare, iar la finalul cursului de 2 săptămâni am obținut o culoare albă perfectă! Acum mă bucur să socializez și să zâmbesc oamenilor. Vă mulțumesc foarte mult pentru acest produs pentru noua mea încredere în mine!

Cumpara acum in Romania