Waist Trainer сorset de slăbire

Încă din Evul Mediu, femeile au folosit corsetele pentru a-și menține o siluetă perfectă. Abia de atunci, acest obiect de toaletă feminină a suferit schimbări semnificative.

Corsetul modern Waist Trainer este un produs inovator, realizat din materiale de înaltă calitate cu ajutorul unei tehnologii înalte. Coastele rigide sunt înlocuite cu succes de un material elastic din latex, lațul este compensat cu succes de trei rânduri de cârlige.

Waist Trainer сorset de slăbire

Corsetul este un mijloc excelent de combatere a depunerilor excesive în talie și abdomen. Corsetul Waist Trainer este indicat femeilor în perioada postpartum. Acesta reduce sarcina pe spate și strânge abdomenul, care înlocuiește bandajul.

Corsetul este ideal pentru femeile cu modificări legate de vârstă. Produsul se potrivește bine la spate, susținând coloana vertebrală în poziția fiziologică corectă, și strânge abdomenul fără a deforma organele interne și fără a stoarce mușchii.

Cumpărați Waist Trainer în România
Waist Trainer Preț

Cât costă corsetul de slăbire Waist Trainer? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Efecte pozitive ale corsetului Waist Trainer

Corsetul este un ajutor de urgență pentru formarea unei siluete frumoase. Acesta nu limitează mișcările și nu se observă deloc sub haine. Cu ajutorul acestuia:

 • crește transpirația, creează un efect de saună în zona abdomenului și a taliei;
 • stimulează eliminarea excesului de lichide, a toxinelor și a toxinelor;
 • susține coloana vertebrală și formează postura corectă;
 • durerile de spate se atenuează;
 • nu există senzații neplăcute, deoarece nu există coaste tari;
 • se reduce volumul stomacului;
 • scade pofta de mâncare;
 • arde în mod activ grăsimile;
 • corectează vizual figura.

Principalele caracteristici ale corsetului Waist Trainer

Corsetul poate fi folosit ca lenjerie de corp corectoare universală și nu este deloc vizibil sub haine. Este confecționat din latex de înaltă calitate. Stratul interior este realizat din bumbac pentru a evita alergiile și iritațiile pielii. Corsetul nu are nervuri rigide, ceea ce nu limitează mișcările și exclude traumatizarea pielii. Există trei rânduri de cârlige pentru a ajusta dimensiunea produsului, în procesul de pierdere în greutate. Produsul original este disponibil în următoarele culori: negru, albastru, violet, roz.

 1. Material: confecționat din țesătură elastică, cum ar fi latex sau nailon;
 2. Design: are curele pentru ajustare și închidere cu fermoar sau cârlige;
 3. Dimensiune: disponibil în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cerințelor și nevoilor individuale;
 4. Culoare: disponibil în diferite culori și nuanțe;
 5. Efect: conceput pentru a crea un efect de îngustare a taliei, a îmbunătăți postura, a susține spatele și a reduce volumul abdominal;
 6. Posibilitate de purtare: poate fi purtat timp de mai multe ore pe zi, în funcție de recomandările producătorului.

Instrucțiuni de montare și utilizare

Este foarte important să alegeți mărimea corectă a produsului în funcție de gama de mărimi. Un corset neadaptat poate fi ineficient sau, mai rău, poate afecta circulația sângelui. Creșteți treptat timpul de purtare a corsetului în funcție de cum vă simțiți. Începeți cu 2 ore, iar în 2 săptămâni puteți ajunge treptat la 9 ore.

Contraindicații la utilizarea corsetului

Nu se recomandă utilizarea corsetului mai mult de 9 ore pe zi. De asemenea, pe vreme călduroasă nu este indicat să folosiți produsul pentru a evita supraîncălzirea și insolația. Există o serie de alte contraindicații:

 • Sarcina;
 • Boli cronice ale tractului gastrointestinal;
 • Boli cardiovasculare;
 • Reacții alergice;
 • Boli de piele;
 • Vârsta – până la 18 ani.

Îngrijirea produsului

Este necesară spălarea regulată a mâinilor cu detergenți neutri. Uscați produsul numai atunci când este îndreptat. După purtare, corsetul trebuie așezat pe spătarul unui scaun, cu partea textilă în sus. Nu păstrați produsul în apropierea unei surse de căldură pentru a preveni uscarea acestuia. Corsetul va dura mult timp și va aduce multe beneficii dacă se acordă atenție.

 • Se recomandă să spălați corsetul Waist Trainer manual în apă rece cu un detergent ușor. Nu folosiți înălbitor și nu spălați la mașină.
 • Nu uscați corsetul la soare sau în apropierea unei surse de căldură. Cel mai bine este să îl uscați la aer pe o suprafață orizontală.
 • Depozitați corsetul într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui.
 • Nu trebuie să purtați corsetul tot timpul, se recomandă să îl scoateți la fiecare câteva ore pentru a preveni disconfortul și pentru a vă obișnui cu corsetul.

Urmând aceste reguli simple, puteți prelungi durata de viață a corsetului Waist Trainer și îi puteți menține calitatea.

De unde puteți cumpăra Waist Trainer

Corsetul de slăbire Waist Trainer este disponibil doar pentru a fi comandat de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale specialiștilor

Konyukhov Oleg, specialist în fitness:

În calitate de antrenor de fitness profesionist, recomand utilizarea Waist Trainer numai în combinație cu exerciții fizice regulate și un stil de viață sănătos. Purtătorul ar trebui să înțeleagă că Waist Trainer nu este un instrument magic de pierdere în greutate și că nu este un substitut pentru o dietă și exerciții fizice adecvate.

Cu toate acestea, utilizarea Waist Trainer poate contribui la îmbunătățirea performanței antrenamentului și la arderea mai multor calorii, în special în timpul exercițiilor cardio. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea posturii și poate încuraja o respirație corectă în timpul exercițiilor fizice. Dar este important de reținut că purtătorul trebuie să aleagă mărimea potrivită și să îl poarte doar pentru un timp limitat pentru a evita problemele de respirație și disconfortul.

Alyona Somoilova, cosmetolog:

Nu recomand utilizarea Waist Trainer pentru pierderea în greutate sau pentru corectarea siluetei. Poate duce la consecințe nedorite, cum ar fi modelarea corpului și probleme de respirație. În schimb, recomand utilizarea procedurilor profesionale, cum ar fi liposucția sau procedurile de remodelare, care pot fi eficiente și sigure atunci când sunt utilizate corect.

Manirov Sergey, terapeut:

În calitate de medic, recomand utilizarea Waist Trainer doar ca soluție temporară, de exemplu, după o intervenție chirurgicală sau în timpul reabilitării după o accidentare. Dar nu îl recomand pentru pierderea în greutate sau modelarea corpului, deoarece poate duce la restricții de respirație și disconfort. Dacă doriți să vă schimbați silueta, este mai bine să consultați un nutriționist și un expert în fitness pentru a dezvolta un plan sănătos și sigur pentru a vă atinge obiectivele.

Comentarii ale clienților despre Waist Trainer

Anna, 29 de ani:

Am cumpărat Waist Trainer acum o săptămână și îl port în fiecare zi timp de câteva ore. Îmi place cum îmi susține spatele și îmi îmbunătățește postura. De asemenea, îmi face talia mai accentuată, ceea ce adaugă încredere în aspectul meu. Cu toate acestea, când l-am purtat mai mult de câteva ore, am dezvoltat probleme de respirație și disconfort. Așa că acum îl port doar pentru perioade scurte de timp și funcționează bine pentru mine.

Dmitry, 35 de ani:

Am cumpărat Waist Trainer pentru a mă ajuta să-mi reduc volumul taliei și să-mi îmbunătățesc forma corpului. L-am purtat în fiecare zi timp de câteva săptămâni și am observat cu adevărat o diferență. Talia mea a devenit mai accentuată și mi-a plăcut cum îmi susținea spatele în timpul perioadelor lungi de ședere la serviciu. Cu toate acestea, uneori mă simțeam inconfortabil și restricționat în mișcările mele. Aș recomanda utilizarea Waist Trainer doar pentru perioade scurte de timp și în combinație cu un stil de viață sănătos pentru a obține cele mai bune rezultate.

Elena, 25 de ani:

Am cumpărat Waist Trainer pentru a-l folosi în timpul exercițiilor fizice și sunt foarte mulțumită de rezultate. Mă ajută să ard mai multe calorii și să îmi îmbunătățesc antrenamentele. De asemenea, îmi face talia mai accentuată și îmi îmbunătățește postura în timpul antrenamentelor. Recomand Waist Trainer pentru oricine dorește să își îmbunătățească rezultatele antrenamentelor și să își facă silueta mai fermă.

Cumpara acum in Romania