Valufix valgus splint

Dispozitivul ValuFix a fost creat pe baza recomandărilor medicilor ortopezi și ale oamenilor de știință din domeniul anatomiei. Prin urmare, dispozitivul de fixare ValuFix ține cont de caracteristicile biomecanice ale structurii și mișcării piciorului.

Valufix valgus splint

Profesioniștii din domeniul medical înțeleg că scopul atelei ValuFix valgus este mai larg decât îndreptarea structurii osoase a degetului mare. Aceasta îndeplinește și alte funcții benefice care vindecă țesuturile și articulațiile piciorului.

Aceste efecte includ:

 • Oprirea procesului inflamator și transformarea articulației articulare;
 • ameliorarea simptomelor dureroase în distrugerea osului;
 • refacerea țesutului cartilaginos;
 • conservarea amplitudinii corecte a mișcărilor și a formei corecte a piciorului;
 • eliminarea picioarelor plate transversale.

Mulți oameni cred că cauza deformării osemintelor de pe picior este depunerea de sare și încep să ia remedii împotriva tulburării echilibrului apă-sare. Aceasta este o concepție greșită despre boală, iar autotratamentul duce la tulburări metabolice.

Proeminența osoasă apare din cauza aplatizării oaselor metatarsiene. Rezultatul acestui proces este o divergență a osemintelor, partea din față a piciorului se extinde, degetul mare este deviat în lateral. Acesta poate fi readus la locul său doar cu ajutorul unei acțiuni mecanice prelungite.

Cumpărați ValuFix în România
Preț ValuFix

Cât costă ValuFix pentru deformarea valgus? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

De ce aleg ValuFix persoanele cu deformare valgus

Pentru persoanele care suferă de deformare valgus, este important să se restabilească la maxim funcția de absorbție a șocurilor și de susținere a piciorului. În acest scop, este nevoie de un fixator de calitate, ValuFix este unul dintre aceste dispozitive, este mai rapid decât orice altă metodă, oferă femeilor posibilitatea de a purta din nou pantofi la modă, fără durere și fără a se simți stânjenite de picioarele lor.

Purtarea ValuFix timp de trei până la șase luni poate vindeca valgusul fără intervenție chirurgicală. Metoda chirurgicală te scapă de oscilo, dar nu garantează reapariția acestuia. Prin urmare, fixatorul este o tehnologie alternativă care promovează refacerea naturală a sănătății articulației articulare.

Atela pentru valgus are și alte avantaje semnificative care sunt evaluate pozitiv de către podiatri și utilizatori.

 • Restabilirea funcției piciorului. Atunci când se utilizează ValuFix, țesutul cartilaginos se regenerează și structurile osoase se îndreaptă, iar absorbția șocurilor la mers revine.
 • Restabilirea degetului de la picior în poziția corectă. Deformitatea este corectată în mod natural.
 • Eliminarea durerii și a disconfortului. Sindromul dureros nu mai este resimțit la mers și în repaus.
 • Prevenirea procesului inflamator. În plus, articulațiile nefalangiene nu sunt inflamate atunci când se poartă produsul.
 • Eliminarea complicațiilor de valgus. Când folosiți ValuFix nu sunteți în pericol de deformare secundară, încrucișând degetele.
 • Funcție preventivă. Atela Valgus protejează împotriva dezvoltării curburii în cazul tendinței ereditare de deformare a degetelor.

ValuFix ajută în cazul valgusului inițial la îndreptarea degetului, precum și în cazul deformării pronunțate. Se recomandă purtarea atelei în caz de degete încrucișate, strânse. Rezultatul alinierii rămâne chiar și după întreruperea utilizării fixatorului.

Piciorul plat transversal este principalul factor de deformare articulară. Atela ValuFix valgus are rolul de a trata proeminența osoasă existentă și de a preveni dezvoltarea anomaliei. Prin urmare, dispozitivul are ca scop eliminarea cauzei devierii degetului de la picior în sine.

Instrucțiuni de utilizare a ValuFix

Atela Valgus ValuFix a trecut testele clinice și a demonstrat o eficiență ridicată în lupta împotriva deviației degetului de la picior. Medicii ortopezi care au participat la experiment au observat un efect pozitiv al purtării dispozitivului la toți pacienții.Rezultatele restabilirii poziției degetului au fost următoarele:

 1. la pacienții cu stadiul inițial al bolii, deviația degetului a fost eliminată complet;
 2. aproximativ 70 la sută dintre pacienții cu deformare severă au scăpat și de valgus, iar la restul, osemintele au devenit mai mici;toți pacienții au remarcat eliminarea durerii și a disconfortului, fără oboseală la mers;în timpul perioadei de purtare a ValuFix, pacienții nu au avut complicații – bursită, artrită.

Astfel de rezultate pot fi obținute doar dacă atelia este folosită corect. Algoritmul de utilizare este descris în instrucțiunile de utilizare ValuFix. Acest document trebuie citit în detaliu și trebuie respectate toate recomandările.

 1. Fixați bine atelia pe piciorul bolnav.
 2. Asigurați-vă că elementul mobil al dispozitivului aderă la osemintele.
 3. Purtați atela tot timpul, este potrivită pentru toți pantofii.
 4. Folosiți atelia după intervenția chirurgicală de îndepărtare a osemintelor.

Purtarea atelei reduce sarcina asupra piciorului, elimină umflarea și durerea și ameliorează tensiunea din degetele de la picioare. Se recomandă purtarea permanentă a atelei ValuFix, aceasta nu se observă în pantofi, poate fi ținută pe ea peste noapte. Iar la alergare, mers intens, este necesară pentru o distribuție uniformă a greutății corpului pe picior.

De unde să cumpărați ValuFix

ValuFix este disponibil numai pentru a comanda de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să cumpărați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită.Periodic, pe site-ul web sunt disponibile oferte promoționale și reduceri.Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați ValuFix în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra ValuFix de la deformarea valgus într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Vladimir Alekseevici, medic ortoped

Celor care suferă de deviația valgus a degetului de la picior, le recomand un fixator eficient ValuFix.Această versiune a dispozitivului este cea mai reușită, vă permite să scăpați de osul în trei luni de purtare constantă. Atela este realizată din material hipoalergenic, pacienții nu se plâng de mâncărimi, alergii, alte senzații neplăcute.Aceasta pune articulația la locul ei, fixând-o în poziția anatomică corectă pentru o perioadă lungă de timp.Adică, procesul se desfășoară fără utilizarea de medicamente și unguente. În același timp, nu veți avea dureri, nu veți avea tensiune în picior, acesta va funcționa și se va amortiza ca unul sănătos.

Igor Alexandrovici, ortoped traumatolog

Pentru cei care au picioarele plate, este necesar să folosească o atelă valgus chiar și atunci când nu există o deformare pronunțată a piciorului. Atela ValuFix face o treabă excelentă în prevenirea deviației degetului mare.Piciorul plat transversal duce de obicei la valgus, așa că aveți grijă de frumusețea și funcționalitatea piciorului în avans. Comandați atelia pe site-ul oficial, pentru a nu cădea în capcana unei escrocherii, deoarece în vânzările cu amănuntul există adesea falsuri.Dacă o folosiți conform instrucțiunilor, nu veți fi amenințați de formarea unei umflături pe picior.

Viktor Ivanovici, chirurg traumatolog

Operația valgus este un tip comun de intervenție chirurgicală, pe care toată lumea o poate evita. În acest scop, este necesar să aplicați fixatorul ValuFix la primele semne de deviere a degetului mare.Dacă observați apariția unei umflături, începeți să lucrați asupra ei împreună cu atelia valgus. Nu este nimic complicat aici, fixați-l, fixați-l bine pe articulație, purtați-l cât mai mult posibil.Practic, nu interferează, dar va scăpa de deformarea și aspectul inestetic al piciorului. În plus, este o prevenire a bursitei și a artritei, care este, de asemenea, importantă, mai ales la bătrânețe.

Recenzii ValuFix

Valentina, 42 de ani

Am fost chinuit de o umflătură pe picior timp de aproximativ patru ani. Nu am purtat pantofi frumoși, am uitat de pantofii de pe călcâi, am cumpărat totul cu o mărime mai mare. Dar acum șase luni am aflat despre atelajul ValuFix și mi-am corectat urâtul. Acum nu mai am dureri, nu mai am calusuri, nu mă mai simt jenată de vederea picioarelor mele. Dar vreau să avertizez pe toată lumea, purtați dispozitivul tot timpul. Chiar și dormiți în fixator, nu este dăunător, dar mai repede scăpați de os. Mi-a luat cinci luni și sunt extrem de mulțumită de rezultat.

Oleg, 66 de ani

Mi-am cumpărat un fixator ValuFix pentru că umflătura de pe picior a început să mă doară foarte tare. Nu i-am acordat atenție înainte – este și este, un pic de durere – bine și bine. Apoi durerea a devenit atât de puternică încât răbdarea a ajuns la final. În decurs de o lună creșterea mea s-a micșorat și cucuiul a încetat să mai doară. Dar nu am renunțat la atelă și am continuat să o port timp de 4 luni, până când cucuiul nu a mai lăsat nici o urmă. Un lucru grozav, ajută într-adevăr să scap de curbură și de disconfort.

Valery, 34 de ani

Am picioarele plate, medicii mi-au spus că există pericolul de a dezvolta valgus. Am decis să previn această desfigurare, pentru că nu-mi place când pe picioare ies protuberanțe. Nu este plăcut să te uiți la ele, iar a le avea pe picioare nu este deloc pentru mine. Am comandat atela ValuFix, în descriere scria că este un produs foarte eficient. Acum cred că așa este. Port atelia nu tot timpul, ci atunci când anticipez sarcini sporite, dar nu există nici măcar o urmă de deviație a degetului. Deși toată lumea din familie are umflături. Eu sunt singurul care a evitat devierea degetului mare, datorită fixatorului.

Inga, 42 de ani

Am scăpat de o umflătură pe picior purtând atelă ValuFix. Aveam un picior ca o înotătoare, acum are o formă normală, este plăcut de privit. Recomand tuturor, comandați fixatorul, vă va salva de lovituri și de alte probleme articulare, de exemplu, ajută la inflamații. Cumpărați doar o atelă pe site-ul oficial, deoarece prietenul meu a cumpărat de la mâini și nu a obținut o corecție de succes.

Alexei, 56 de ani

Chichița de pe picior trebuie tratată mecanic. Fixați-o cu o atelă specială ValuFix, purtați-o fără să o scoateți până când umflătura dispare. Am scăpat de această problemă, simt că o dată pentru totdeauna. Pentru că de un an de zile merg fără fixator, iar piciorul meu este corect și nu mai iese nicăieri în afară. Îi sfătuiesc pe toți cei care au un deget deviat să îmi urmeze exemplul.

Cumpara acum in Romania