Trimmer pentru bărbați Micro Touch Solo

Aparat de tuns Micro Touch Solo pentru bărbați care poate schimba complet modul în care vă îngrijiți aspectul. Uitați de drumurile regulate la frizerie și de tratamentele costisitoare. Cu Micro Touch Solo, puteți arăta impecabil cu timp și efort minim.

Trimmer pentru bărbați Micro Touch Solo

Acest dispozitiv compact și de înaltă tehnologie va fi asistentul tău indispensabil în crearea unui look perfect. Cu trei capete de bărbierit interschimbabile (1 mm, 3 mm și 5 mm), vă puteți tunde cu ușurință părul facial și corporal la lungimea dorită. Mai mult, Micro Touch Solo nu doar rade, ci și taie și modelează delicat barba, mustața sau perciunii pentru un aspect impecabil.

Micro Touch Solo de cumpărat în România
Preț Micro Touch Solo

Cât costă aparatul de tuns pentru bărbați Micro Touch Solo? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele lui Micro Touch Solo

 • Bărbierit de precizie. Datorită lamelor din oțel inoxidabil de înaltă calitate și iluminării încorporate, aparatul Micro Touch Solo îți oferă un bărbierit incredibil de precis, astfel încât nu vei rata niciun fir de păr.
 • Siguranță. Spre deosebire de aparatele de ras convenționale sau foarfecele, Micro Touch Solo este complet sigur de utilizat. Nu va provoca iritații ale pielii sau tăieturi urâte, chiar și atunci când vă radeți în zone greu accesibile, cum ar fi nasul sau urechile.
 • Versatilitate. Micro Touch Solo nu este doar un aparat de tuns barba, ci un instrument multifuncțional pentru toată îngrijirea corporală. Îți permite să îndepărtezi firele de păr nedorite de pe piept, brațe și alte zone ale corpului pentru o piele netedă și bine îngrijită.
 • Ușor de utilizat. Cu designul său ergonomic și dimensiunile sale compacte, aparatul Micro Touch Solo este ideal pentru a fi utilizat acasă sau în călătorii. Funcționează cu baterii, asigurând până la 40 de minute de utilizare continuă.

Compoziția produsului Micro Touch Solo

Micro Touch Solo este alcătuit din următoarele elemente:

 1. Carcasă din plastic de înaltă calitate: Oferă rezistență și durabilitate dispozitivului, precum și o prindere confortabilă în timpul utilizării.
 2. Lame din oțel inoxidabil: Asigură un bărbierit strâns și precis, fără a provoca iritații sau tăieturi la nivelul pielii.
 3. Trei duze interschimbabile (1 mm, 3 mm și 5 mm): Vă permit să reglați lungimea de tăiere în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.
 4. Perie de curățare: Asigură îndepărtarea ușoară și eficientă a reziduurilor de păr de pe lame după utilizare.
 5. Cablu de încărcare USB: Vă permite să încărcați dispozitivul de la orice sursă de alimentare, fie că este vorba de un computer, un laptop sau un încărcător de telefon.
 6. Baterie Li-ion: Asigură o durată de viață lungă a bateriei, fără a fi nevoie de reîncărcări frecvente.

Instrucțiuni de utilizare

 • Încărcați Micro Touch Solo cu ajutorul cablului USB inclus sau cu orice alt încărcător.
 • Selectați duza dorită (1 mm, 3 mm sau 5 mm) în funcție de lungimea dorită a tunsorii.
 • Porniți dispozitivul și începeți să vă tundeți ușor părul de pe față sau de pe corp până la forma și lungimea dorite.
 • După utilizare, curățați lamele cu peria inclusă, îndepărtând orice păr rezidual.
 • Dacă este necesar, reîncărcați dispozitivul înainte de următoarea utilizare.

De unde puteți cumpăra Micro Touch Solo

Aparatul de tuns pentru bărbați Micro Touch Solo poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficiență dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediere este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Micro Touch Solo în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Micro Touch Solo într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Peter, coafor-stylist:

În calitate de coafor profesionist, pot spune cu încredere că Micro Touch Solo este un produs revoluționar pentru îngrijirea aspectului bărbaților. Vă permite să obțineți rezultate impecabile acasă, economisind timp și bani în ceea ce privește vizitele regulate la frizerie. Micro Touch Solo este un instrument ideal pentru cei care doresc să arate mereu elegant și bine îngrijit.

Andrey, cosmetolog-dermatolog:

În cabinetul meu, mă confrunt adesea cu probleme legate de iritații și tăieturi ale pielii după ce folosesc briciul sau foarfecele tradiționale. Micro Touch Solo rezolvă complet această problemă, oferind un bărbierit sigur și delicat. Datorită versatilității sale, acest produs va deveni un asistent indispensabil pentru orice bărbat căruia îi pasă de aspectul său.

Recenzii ale clienților pentru Micro Touch Solo

Alexei, în vârstă de 32 de ani:

Sunt pur și simplu încântat de Micro Touch Solo. Obișnuiam să cheltuiesc mult timp și bani pentru a merge la frizerie pentru a-mi tunde barba și mustața. Acum o pot face singur din confortul propriei mele case. Dispozitivul este foarte convenabil și ușor de utilizat, iar rezultatul depășește toate așteptările mele.

Dmitry, 28 de ani:

Micro Touch Solo a devenit o adevărată salvare pentru mine. Călătoresc des la serviciu și acum acest aparat de tuns compact este mereu cu mine. Mă ajută să arăt îngrijit și ordonat chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Artem, 35 de ani:

Nu m-am gândit niciodată că un aparat de tuns obișnuit poate fi atât de multifuncțional. Micro Touch Solo îmi permite nu doar să-mi tund barba, ci și să îndepărtez firele de păr nedorite de pe corp. Este un produs cu adevărat versatil, care îmi economisește timp și bani.

Eugene, 40 de ani:

Întotdeauna mi-a fost teamă de tăieturi și iritații la bărbierit, dar cu Micro Touch Solo această problemă este complet rezolvată. Dispozitivul este foarte delicat și sigur de utilizat, ceea ce este deosebit de important pentru pielea sensibilă.

Maxim, 28 de ani:

Îmi place cât de simplu și ușor de utilizat este Micro Touch Solo. Îmi pot tunde cu ușurință părul facial și corporal la lungimea dorită, fără a fi nevoit să merg la un frizer. Acesta este un adevărat avantaj pentru orice bărbat care ține la timpul și banii săi.

Cumpara acum in Romania