Trichomist Forte pentru căderea părului

Te-ai săturat de coșmarul zilnic al căderii părului? Disperați să vedeți în oglindă cum în fiecare zi devin mai subțiri și mai rarefiați? Sau poate că oribilele cheliri și „goluri” oribile de pe cap v-au răpit de mult timp încrederea și bucuria de a trăi?

Nu renunțați și nu vă dați bătută! Există o cale de ieșire – permiteți-mi să vă prezint cel mai recent remediu științific Trichomist Forte. Acesta este o adevărată descoperire în domeniul combaterii căderii părului și al stimulării creșterii active a acestuia.

Trichomist Forte pentru căderea părului

În doar 28 de zile de utilizare regulată, veți fi surprinsă să descoperiți:

 • părul nu se mai fărâmițează de îndată ce ridicați un pieptene – acum este ținut strâns în foliculi;
 • petele de chelie de odinioară sunt înfricoșător de RAPID acoperite cu o tânără împrăștiere de păr nou;
 • șuvițele care s-au subțiat din cauza vârstei sau a stresului devin MAI ÎNGRIJORĂTOARE și mai luxuriante în fiecare zi;
 • părul dvs. arată vizual cu 10 ani mai tânăr și își recapătă volumul de odinioară!

De necrezut? Acum este posibil – datorită unei dezvoltări revoluționare a oamenilor de știință cehi!

Trichomist Forte poate schimba TOTAL starea părului dvs. în bine în câteva săptămâni. Principalul lucru este să începeți să îl folosiți astăzi! Opriți dezvoltarea calviției, restabiliți densitatea pierdută și veți admira din nou un păr luxuriant și strălucitor în oglindă.

Trichomist Forte cumpărați în România
Trichomist Forte preț

Cât costă Trichomist Forte pentru căderea părului? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Trichomist Forte

 • Oprește instantaneu căderea părului prin întărirea părului în foliculul pilos. Datorită ingredientelor speciale, Trichomist Forte blochează în siguranță fiecare fir de păr în folicul, făcându-l imun la influențele externe.
 • Declanșează creșterea părului în zonele de calviție. Formula unică activează chiar și foliculii adormiți, readucând la viață zonele moarte ale scalpului.
 • Accelerează creșterea părului nou de 3 ori. Există o stimulare puternică a proceselor de creștere la nivelul celulelor stem – părul nou crește de 3 ori mai dens și mai rapid decât de obicei.
 • Hrănește părul din interior, făcându-l puternic. Trichomist Forte reface structura părului, umplându-l cu microelemente utile. Părul nu se mai rupe și nu se mai despică.
 • Nu are efecte secundare și este complet sigur. Produsul se bazează pe extracte naturale de plante în concentrație perfectă.

Compoziția produsului Trichomist Forte

 1. Apă de osmoză. Este baza ideală pentru formulă, deoarece este cât se poate de pură și nu conține impurități. Acest lucru permite ingredientelor active să se manifeste la potențialul lor maxim.
 2. Extract de rozmarin. Crește fluxul sanguin în scalp prin îmbunătățirea microcirculației, precum și stimularea creșterii părului și prevenirea căderii acestuia.
 3. Extract de gheară de pisică. Promovează înmulțirea celulelor foliculilor de păr și accelerează creșterea părului. Are un efect antiinflamator.
 4. Alcool izopropilic. Are un efect ușor antiseptic și răcoritor.
 5. D-pantenol (vitamina B5). Hrănește activ foliculii de păr, face părul mai elastic și mai suplu, previne ruperea părului.
 6. Extract de aloe vera. Este un hidratant natural, netezește cuticula părului, conferindu-i elasticitate, strălucire și volum.

Instrucțiuni de utilizare

 • Spălați bine părul fără a folosi balsamuri sau măști.
 • Uscați părul cu prosopul până la semi-hidratare.
 • Pulverizați Trichomist Forte pe scalp de la o distanță de aproximativ 20 cm (3-4 pulverizări).
 • Masați ușor produsul cu vârful degetelor, de la linia părului până la ceafă.
 • Nu clătiți produsul și nu folosiți alte produse de styling.

De unde puteți cumpăra Trichomist Forte

Trichomist Forte pentru căderea părului poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, o consultație cu un expert în produs este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Trichomist Forte în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Trichomist Forte într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Elina, tricholog:

Recomand Trichomist Forte pacienților mei care suferă de căderea părului după naștere sau în timpul menopauzei. Este un produs cu adevărat eficient și sigur, care conține extracte naturale în concentrație perfectă. Nu numai că oprește în mod fiabil căderea părului, dar stimulează, de asemenea, creșterea de păr nou pe zonele moarte. Am pacienți cărora le-a crescut părul luxuriant acolo unde scalpul era aproape neted în decurs de 1 lună de utilizare a produsului.

Marcel, tricholog:

Le recomand în mod activ pacienților mei de sex masculin să folosească Trichomist Forte pentru alopecia androgenetică și chelie intensă. Acest produs este cu adevărat unic prin faptul că reface structura părului din interior, hrănindu-l cu microelemente utile, precum și prin faptul că îmbunătățește în mod repetat creșterea de păr nou chiar și în zonele cu circulație sanguină deficitară. Pacienții mei observă un efect pozitiv pronunțat după 3-4 săptămâni de utilizare.

Comentariile clienților Trichomist Forte

Evelina, 29 de ani:

După ce am născut, am început să observ pe pernă și în pieptene smocuri de păr liber. Acest lucru m-a speriat și m-a supărat foarte tare: nu voiam să chelesc devreme, la 29 de ani! O prietenă mi-a recomandat Trichomist Forte și nu am regretat. După 2 săptămâni, părul meu a încetat să mai cadă atât de mult, iar după încă o lună, volumul său a crescut semnificativ. Chiar și soțul meu a observat că erau mult mai voluminos. Acum mă bucur să pieptene firele groase și strălucitoare și mă bucur de părul regenerat.

Yuri, 47 de ani:

De-a lungul anilor, părul meu a început să se subțieze în partea de sus a capului și la tâmple. A început clasica chelie masculină… Nu i-am dat atenție multă vreme, dar la un moment dat am încetat să mă mai plac în fotografie și în oglindă. Prietenii mei m-au sfătuit să încerc Trichomist Forte pentru a preveni continuarea chelirii. După 3 săptămâni, am fost surprinsă să constat că pe locurile mele cheltuite se ivea un puf tânăr și rar. După 2 luni de utilizare regulată, părul meu pare mult mai gros și acest lucru este foarte plăcut.

Olga, 38 de ani:

Am 38 de ani și, în ultimii ani, părul meu a devenit semnificativ mai subțire – eram îngrijorată că în curând se va subția complet. La sfatul unei prietene am cumpărat Trichomist Forte. Spre surprinderea mea, după doar 3 săptămâni, părul meu s-a îngroșat cu adevărat, a căpătat o strălucire sănătoasă, nu s-a mai încurcat și nu m-a mai înțepenit scalpul. Sunt foarte mulțumită de efect și acum sunt fericită să îmi coafez șuvițele groase. Mulțumesc dezvoltatorilor pentru acest produs minunat!

Mihail, 42 de ani:

Aveam părul subțire și slab din tinerețe, care odată cu vârsta a început să cadă și mai mult. Mă temeam să nu rămân complet chel până la vârsta de 45 de ani, la fel ca tatăl și bunicul meu. Am început să folosesc Trichomist Forte și este cea mai bună decizie pe care am luat-o în întreaga mea viață! Pur și simplu îmi pulverizez produsul pe cap de câteva ori pe săptămână și pot vedea cum părul meu devine mai puternic și mai gros. Acum nu mă mai simt prost că părul meu este rar și subțire. Mulțumesc creatorilor acestui produs!

Elena, 54 de ani:

Întotdeauna am avut un păr luxuriant și des, pentru care am fost lăudată de prietenii mei. Dar, literalmente de 1 an, la menopauză, au început să cadă literalmente cu pumnii …. Sunt disperată – la urma urmei, sunt departe de a fi o femeie bătrână! O prietenă m-a sfătuit Trichomist Forte, am început să-l folosesc și sunt foarte mulțumită de rezultate. După 3 săptămâni, părul meu a încetat să mai cadă atât de activ, iar după încă o lună, mi s-a îngroșat vizibil și am redus golurile de pe cap. Acum îmi admir din nou părul în oglindă și primesc complimente din partea celorlalți.

Cumpara acum in Romania