Șosete de gleznă ValgoSocks

ValgoSocks este un produs unic dezvoltat de ortopedii germani pentru tratamentul și prevenirea eficientă a bolilor de picior.

Șosete de gleznă ValgoSocks

Aceste șosete ortopedice sunt realizate din materiale de înaltă tehnologie care oferă confort și efect medical în același timp. ValgoSocks ajută în cazul problemelor degetelor de la picioare, inclusiv deformarea valgus, monturile, artrita și alte afecțiuni.

Purtarea regulată a acestor șosete nu numai că ameliorează simptomele, dar corectează și cauza problemei, restabilind poziția corectă a oaselor piciorului. Deja după o lună de utilizare a ValgoSocks puteți observa îmbunătățiri semnificative.

ValgoSocks de cumpărat în România
Prețul ValgoSocks

Cât costă ValgoSocks? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui ValgoSocks

 • Îndreptarea degetelor deformate și corectarea picioarelor plate transversale. ValgoSocks fixează piciorul în poziția corectă, permițând oaselor să revină la normal.
 • Ameliorarea durerii și a inflamației. Căptușeala specială din zona călcâiului, precum și compresia și susținerea degetelor, reduc presiunea și iritarea articulațiilor.
 • Păstrarea mobilității articulațiilor. Spre deosebire de dispozitivele de retenție rigide, ValgoSocks nu restricționează mișcarea naturală a piciorului.
 • Confortabilitate la purtare. Materialul ciorapilor este moale și plăcut pentru piele, iar cusătura specială plată nu apasă și nu freacă. ValgoSocks pot fi purtate toată ziua, chiar și cu pantofi.
 • Preț accesibil. În comparație cu alte tratamente pentru problemele picioarelor, ValgoSocks sunt mult mai ieftine.

Compoziția ValgoSocks

 1. Bumbacul asigură moliciunea și confortul șosetelor, nu provoacă iritații ale pielii.
 2. Elastanul adaugă elasticitate, astfel încât șosetele să se potrivească bine în jurul piciorului și să aibă un efect de compresie.
 3. Nailonul îmbunătățește proprietățile de fixare a șosetelor în zona călcâiului și a degetelor.
 4. Lycra are un efect antibacterian, prevenind mirosurile neplăcute și dezvoltarea microbiană.

Instrucțiuni de utilizare

 • Spălați-vă și uscați bine picioarele înainte de a le îmbrăca.
 • Îmbrăcați cu grijă ValgoSocks și neteziți-le bine pe întreaga suprafață a picioarelor.
 • Purtați șosetele pe tot parcursul zilei, de preferat să le țineți pe ele peste noapte pentru a spori efectul.
 • Se recomandă utilizarea zilnică a ValgoSocks timp de 1-2 luni pentru a obține rezultate de durată.
 • Dacă este necesar, șosetele pot fi spălate manual la o temperatură care nu depășește 40 de grade Celsius.

De unde puteți cumpăra ValgoSocks

ValgoSocks poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați ValgoSocks în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra ValgoSocks într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale experților

Angelica, medic ortoped:

Recomand ValgoSocks pacienților mei cu probleme la picioare. Este un produs cu adevărat eficient și ușor de utilizat, care ajută la corectarea poziției degetelor și a oaselor. ValgoSocks poate fi utilizat ca adjuvant la alte tratamente sau ca o prevenire a exacerbărilor.

Mikhail, Podiatru:

ValgoSocks reprezintă o alternativă excelentă la clemele grele și incomode pentru degete. Aceste șosete nu numai că corectează poziția degetelor de la picioare și ameliorează inflamația, dar mențin și mobilitatea articulațiilor. Recomand adesea ValgoSocks pacienților mei pentru a corecta deformarea valgus și pentru a preveni progresia acesteia.

Recenzile clienților despre ValgoSocks

Maria, 27 de ani:

Am o deformare valgus a degetelor de la ambele picioare încă din copilărie. din această cauză, îmi era jenă să merg în pantofi deschiși și mă confruntam adesea cu disconfort. Când am încercat ValgoSocks, am simțit ușurare după prima zi de purtare! În decurs de o lună, degetele de la picioare s-au îndreptat și articulațiile mele au încetat să mă mai doară. Acum port aceste șosete miraculoase tot timpul, chiar și vara, în sandale, sunt invizibile.

Julia, 54 de ani:

Am dezvoltat o bursită dureroasă și neplăcută la picior. Am suferit mult timp, am folosit unguente, am făcut comprese, dar nu a avut niciun efect. Am cumpărat ValgoSocks la sfatul unui prieten. După 3 săptămâni de purtare a acestora, durerea și inflamația au dispărut și pot spune că montul a dispărut. Sunt foarte mulțumită că am găsit aceste șosete!

Andrey, 48 de ani:

Angajat în sport, am avut probleme cu picioarele din cauza sarcinilor mari. Degetele de la picioare au început să se împiedice unele de altele când mergeam, iar uneori aveam dureri ascuțite. ValgoSocks m-a ajutat să corectez poziția degetelor de la picioare, acum nu se freacă unul de altul. Pot să alerg și să merg confortabil, picioarele nu mă mai deranjează.

Olga, 42 de ani:

În urmă cu câțiva ani am început să am deformarea valgus a degetelor mari, picioarele mele au început să se încețoșeze. Am încercat să mă tratez cu inserții, bandaje, dar nu m-au ajutat. Iar ValgoSocks timp de o lună a îndreptat degetele de la picioare, acum picioarele arată normal. Este foarte convenabil că pot fi purtate cu orice pantofi.

Serghei, 35 de ani:

Din cauza muncii mele legate de statul în picioare pentru perioade lungi de timp, am început să am probleme cu picioarele mele. Au apărut dureri în zona călcâielor, a început să se poticnească degetul mare de la piciorul drept. La sfatul unei cunoștințe, am cumpărat ValgoSocks și efectul șosetelor a fost uimitor! Durerea a dispărut, degetul meu de la picior a fost corectat. Acum port în mod regulat aceste șosete pentru prevenire, mă simt mult mai confortabil.

Cumpara acum in Romania