Skinatrin spray pentru ciuperca piciorului

Skinatrin Foot fungus spray este un remediu inedit pe bază de ingrediente naturale pentru a lupta împotriva bolilor fungice ale picioarelor și unghiilor de la picioare. Acest spray distruge eficient până la 350 de tipuri de ciuperci, are efect antiinflamator și regenerator. Încă de la prima aplicare Skinatrin luptă activ cu mirosul neplăcut, mâncărimea, roșeața și răspândirea infecției.

Skinatrin spray pentru ciuperca piciorului

Compoziția sa unică vă permite să luptați împotriva diferitelor manifestări ale ciupercilor de piele și unghii. Face față rapid iritațiilor, mâncărimilor, mirosului neplăcut și restabilește treptat aspectul sănătos al pielii și unghiilor. Și datorită componentelor naturale, Skinatrin este absolut sigur de utilizat.

Skinatrin cumpăra în România
Skinatrin preț

Cât costă Skinatrin spray de la ciuperca piciorului? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Skinatrin

 • Ameliorarea simptomelor. Deja după prima utilizare reduce mâncărimea, iritația, mirosul neplăcut.
 • Pătrunderea profundă a ingredientelor active în țesuturile piciorului, distrugerea eficientă a infecției fungice.
 • Blocarea capacității ciupercii de a se reproduce, previne reinfectarea.
 • Restabilirea culorii și structurii sănătoase a unghiilor, vindecarea fisurilor din piele.
 • Efect suplimentar de hidratare și hrănire pentru pielea picioarelor.

Compoziția Skinatrin

 1. Mumie – are proprietăți antiseptice, favorizează vindecarea rănilor și fisurilor.
 2. Extract de scoarță de mesteacăn – previne dezvoltarea ciupercilor, împrospătează și hidratează pielea.
 3. Ulei de Monarda – creează o peliculă protectoare pe piele, prevenind infecțiile.
 4. Propolis și kalanchoe – crește imunitatea, eficient în bolile fungice cronice.

Instrucțiuni de utilizare

 • Skinatrin se utilizează de 2 ori pe zi – dimineața și seara.
 • Se aplică în strat subțire pe zonele afectate ale pielii picioarelor și unghiilor.
 • Pentru o vindecare completă este suficientă 1 cură de aplicare a produsului.

De unde se poate cumpăra Skinatrin

Skinatrin spray de la ciuperca piciorului este disponibil pentru comandă numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să cumpărați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site există oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Skinatrin în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Skinatrin într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Alexander, dermatolog:

Le recomand în mod activ pacienților mei Skinatrin spray pentru a lupta împotriva viermilor inelari și a altor leziuni fungice ale pielii. Acest produs are o acțiune antifungică puternică datorită componentelor naturale și este absolut sigur chiar și în cazul utilizării prelungite. Skinatrin nu numai că distruge eficient ciuperca, dar stimulează și regenerarea țesuturilor, ajutându-le să se recupereze de pe urma leziunii. Deja după prima săptămână de utilizare, pacienții observă o îmbunătățire semnificativă a stării pielii și a unghiilor.

Nicholas, micolog:

Tratez infecțiile fungice de peste 15 ani și pot spune cu încredere că Skinatrin este o descoperire în acest domeniu. Este pentru prima dată când am văzut o eficiență atât de mare a luptei împotriva ciupercilor, cu o siguranță totală a remediului. Componentele active ale spray-ului pătrund adânc în straturile pielii, distrugând structura ciupercii și, în același timp, întăresc sistemul imunitar, prevenind reinfectarea. Skinatrin poate fi numit în siguranță remediul nr. 1 pentru tratamentul diferitelor leziuni fungice ale picioarelor și unghiilor.

Comentariile clienților Skinatrin

Maria, 28 de ani:

Am fost mult timp chinuită de ciuperca unghiilor de la picioare. Unghiile s-au îngălbenit, au devenit fragile, exista un miros neplăcut. Am încercat diferite unguente și spray-uri de la farmacie, efectul nu a fost. M-am împiedicat pe Internet de recenziile lui Skinatrin, am decis să încerc. Efectul este pur și simplu uimitor! În 2,5 săptămâni și jumătate, unghiile mele au fost aproape complet curățate și au restabilit un aspect sănătos. Pielea mea a încetat să se mai descuameze și mirosul neplăcut a dispărut. Voi folosi cu siguranță acest spray și mai departe pentru prevenire.

Ivan, 67 de ani:

La vârsta mea, pielea de pe picioare este foarte uscată, crăpând în mod constant. În vară, după ce cabana de vară a prins ciuperca piciorului, starea picioarelor s-a deteriorat foarte mult – mâncărimi, roșeață, umezeală în unele locuri. Nepoata mea mi-a recomandat Skinatrin spray, am decis să îl încerc. După o săptămână de utilizare, toate senzațiile neplăcute au dispărut, pielea nu a mai crăpat și nu a mai mâncat. Și acest spray miroase foarte bine și hidratează bine pielea. Acum îl folosesc în mod regulat, picioarele mele au devenit mult mai confortabile.

Anna, 35 de ani:

Am avut pete albe pe unghiile de la picioare, marginile unghiilor au început să cadă în urmă. M-am dus la un dermatolog, care a pus diagnosticul – onicomicoză. Mi-a prescris niște unguente, dar m-a avertizat că efectul nu va fi curând. Am decis să încerc spray-ul Skinatrin, mult lăudat pe Internet. Deja după 2 săptămâni de utilizare, 3 unghii din 5 afectate au fost vizibil curățate. Cred că scăpați complet de ciuperci în 1,5-2 luni.

Serghei, 48 de ani:

În timpul verii merg adesea desculț la țară, anul acesta am prins ciuperca piciorului – miros neplăcut, descuamarea pielii. Skinatrin m-a ajutat să scap de aceste simptome în doar 2 săptămâni. Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că conține ingrediente naturale. Acum, după fiecare spălare a picioarelor, pulverizez spray-ul în scop profilactic.

Olga, 54 de ani:

Am avut ciuperca unghiilor chinuită mai bine de un an. Am încercat și remedii populare și unguente din farmacii. Nu au ajutat mult timp, în câteva luni problema a revenit. Când am văzut o reclamă la Skinatrin, am fost sceptic, dar am decis să o încerc. După o lună de utilizare, 4 unghii din 5 erau vizibil curățate. Cred că vindecarea completă este reală în 2-3 luni.

Cumpara acum in Romania