Simpla 360 serum facial

Doriți să vă recăpătați aspectul radiant și ferm al pielii fără a recurge la operații plastice și injecții? Doriți să neteziți acele riduri urâte, să strângeți contururile feței și să preveniți apariția unor noi semne de îmbătrânire? Atunci revoluționarul ser facial Simpla 360 este exact pentru tine!

Simpla 360 serum facial

Datorită nanotehnologiei patentate cu microcapsule-unisfere, Simpla 360 livrează ingredientele active direct în straturile profunde ale pielii, declanșând mecanismul de întinerire naturală. Formula unică pe bază de niacinamidă, extract de frunze de bambus și ubiquinonă hrănește celulele din interior, netezește ridurile, tonifică și strânge pielea.

Spre deosebire de injecțiile de înfrumusețare temporare, utilizarea regulată a Simpla 360 asigură o întinerire pe termen lung și o strălucire sănătoasă a pielii.

Simpla 360 de cumpărat în România
Prețul Simpla 360

Cât costă serul facial Simpla 360? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Simpla 360

  • Netezește ridurile și previne apariția altora noi. Simpla 360 stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce ajută la netezirea ridurilor existente și la prevenirea apariției altora noi.
  • Hidratează și hrănește pielea. Datorită tehnologiei patentate unisphere, Simpla 360 asigură o hidratare profundă și o hrănire intensă a pielii.
  • Strângerea conturului feței. Serul strânge contururile feței, făcându-le mai definite și mai ferme.

Compoziția Simpla 360

  1. Niacinamidă – stimulează producția de colagen, netezește ridurile, întărește contururile feței.
  2. Extract de frunze de bambus – hidratează intensiv, hrănește pielea și protejează împotriva fotoîmbătrânirii.
  3. Ubiquinona – un antioxidant puternic care întinerește pielea și îi conferă strălucire.

Instrucțiuni de utilizare

  • Dimineața și seara, după curățare, aplicați 3-5 picături de serum pe față, gât și zona decolteului, cu mișcări ușoare de masaj.
  • Pentru un efect maxim, se recomandă utilizarea timp de 1 lună.

De unde puteți cumpăra Simpla 360

Simpla 360 poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe remediu prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Simpla 360 în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Simpla 360 ser facial Simpla 360 într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau la curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Alina, cosmetolog:

Simpla 360 este o descoperire în domeniul cosmeticelor anti-îmbătrânire. Unisferele unice vă permit să livrați ingrediente active în straturile profunde ale pielii, declanșând procesele de întinerire naturală. Recomand cu plăcere acest serum clientelor mele pentru a restabili elasticitatea pielii și pentru a netezi ridurile.

Victoria, dermatolog:

Simpla 360 prezintă rezultate impresionante în ceea ce privește întinerirea pielii. Prin stimularea producției de colagen și elastină, serul strânge eficient contururile feței, netezește ridurile și previne apariția altora noi. Îmi sfătuiesc în mod activ pacienții să îl includă în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Comentariile clienților despre Simpla 360

Marina, 38 de ani:

Am avut primele riduri în zona ochilor încă de la 30 de ani. Am folosit în mod regulat diferite produse, dar nu am avut niciun rezultat. Esteticiana mea m-a sfătuit să încerc serul Simpla 360. După o lună de utilizare am observat că ridurile au devenit mult mai puțin vizibile. Pielea din jurul ochilor mei s-a netezit, s-a întins și arată mult mai tânără.

Julia, 42 de ani:

Petele pigmentare sunt ceva cu care mă lupt de mai bine de un an. Am încercat diferite remedii, dar nu au avut niciun efect. Dar după ce am folosit Simpla 360 serum timp de o lună, petele au dispărut aproape complet! Sunt foarte mulțumită de rezultat, acum pot ieși în siguranță fără fond de ten.

Christina, 50 de ani:

La vârsta mea, lupta împotriva modificărilor cutanate legate de vârstă nu este o sarcină ușoară. Ridurile, laxitatea, contururile lăsate – toate acestea au fost foarte frustrante pentru mine. Datorită serului Simpla 360, am reușit să-mi îmbunătățesc semnificativ pielea în decurs de o lună și jumătate de utilizare. Ridurile mele s-au netezit, iar contururile feței mele s-au întins. Arăt mult mai tânără decât vârsta mea!

Olga, 44 de ani:

Am observat primele semne de fotoîmbătrânire acum câțiva ani. Pielea și-a pierdut elasticitatea, au apărut pete pigmentare. La sfatul unei prietene am cumpărat serul Simpla 360. Deja după 3 săptămâni, pielea mea arăta mult mai bine – hidratată și fermă. Și, de asemenea, acest produs a făcut față bine hiperpigmentării.

Anna, 37 de ani:

Am observat că, după vârsta de 35 de ani, pielea începe să își piardă foarte repede elasticitatea. Obrajii mi s-au lăsat puțin, iar pe frunte mi-au apărut primele riduri adânci. Pentru a preveni alte modificări legate de vârstă, am decis să încerc serul Simpla 360. Deja după 3 săptămâni, conturul feței mele s-a întins vizibil, iar ridurile au devenit mai puțin adânci. Cred că, dacă folosiți acest produs în mod regulat, vă puteți păstra pielea tânără pentru o perioadă lungă de timp.

Cumpara acum in Romania