Serul pentru gene Foxy Eyes

Foxy Eyes este un ser pe bază de ingrediente naturale care te va ajuta să obții gene groase și lungi în doar 4 săptămâni de utilizare regulată.

Serul pentru gene Foxy Eyes

Produsul a fost dezvoltat de către trichologi și dermatologi profesioniști. Acesta conține stimulatori naturali puternici de creștere, vitamine și minerale necesare pentru a întări întreaga lungime a genelor. Foxy Eyes crește fluxul sanguin în zona de creștere a genelor, activând creșterea acestora și, de asemenea, previne căderea lor.

Datorită texturii sale ușoare, serul nu se lipește de gene, fiind absorbit rapid, fără a lăsa reziduuri. Este soluția ideală pentru îngrijirea zilnică a genelor și pentru rezultate vizibile.

Foxy Eyes cumpărați în România
Foxy Eyes preț

Cât costă Foxy Eyes? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Foxy Eyes

 1. Stimulează creșterea activă a genelor noi. Utilizarea regulată timp de 4 săptămâni crește grosimea și lungimea genelor.
 2. Întărește genele pe toată lungimea lor, făcându-le mai puternice și mai elastice, previne fragilitatea și pierderea.
 3. Hrănește genele, le saturează cu vitamine și minerale utile.
 4. Conferă genelor o strălucire și un volum sănătos.
 5. Hidratează în profunzime pielea din jurul ochilor, netezește liniile fine.
 6. Nu provoacă alergii, potrivit chiar și pentru cea mai sensibilă piele.
 7. Nu conține hormoni, parabeni și alte substanțe nocive.
 8. Consistență ușoară, nu lipește genele, se absoarbe rapid.
 9. Consum economic, un pachet este suficient pentru o utilizare pe termen lung.

Ingrediente Foxy Eyes

 • Extract de aloe vera – un stimulator natural al creșterii genelor, crește microcirculația.
 • Ulei de buriti – o sursă bogată de vitamina C, întărește structura genelor, previne pierderea lor.
 • Keratina – repară daunele, face genele puternice și elastice.
 • Extract de frunze de mesteacăn – conține vitaminele B, A, C, E, hidratează și dă strălucire genelor.
 • Ulei de ceai verde – un puternic antioxidant natural, protejează genele de efectele negative ale factorilor de mediu.
 • Ulei de ylang-ylang – stimulează producția de colagen pentru a întări structura genelor.
 • Extract de hamei – oferă genelor minerale benefice precum calciu, magneziu, potasiu.
 • Ulei de iasomie – are proprietăți antiseptice, împrospătează și tonifică pielea din jurul ochilor.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Curățați pielea din jurul ochilor de machiaj cu ajutorul demachiantului.
 2. Aplicați o cantitate mică de serum în strat subțire pe pielea pleoapei superioare, întinzând ușor cu aplicatorul de la bază până la vârful genelor.
 3. Tratați, de asemenea, sprâncenele cu serul, aplicându-l cu o ușoară mișcare de masaj.
 4. Lăsați serul să se absoarbă timp de 1-2 minute.
 5. Puteți aplica apoi crema dvs. obișnuită de îngrijire a ochilor.

Se recomandă să aplicați Foxy Eyes de două ori pe zi – dimineața și seara pentru rezultate maxime. Durata de aplicare este de 4-6 săptămâni.

De unde puteți cumpăra Foxy Eyes

Foxy Eyes poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca bonus, o consultație cu un expert în acest remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Foxy Eyes în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Foxy Eyes într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Olga, tricholog:

Am recomandat serul Foxy Eyes pacienților mei nu de primul an. Acesta este un produs cu adevărat eficient și sigur care vă permite să stimulați creșterea genelor naturale. Compoziția sa include extracte de plante și uleiuri bogate în vitamine și minerale utile. Acestea cresc microcirculația, hrănesc bulbii genelor, activând creșterea acestora. Cu utilizarea regulată a Foxy Eyes observ rezultate excelente la pacienții mei – genele lor devin vizibil mai lungi și mai groase după 3-4 săptămâni. Acesta este un produs eficient și în același timp delicat, pe care îl recomand cu încredere pentru îngrijirea zilnică.

Yana, cosmetolog:

Sunt foarte mulțumită de rezultatele serului Foxy Eyes și îl recomand adesea clientelor mele care doresc să își întărească și să își lungească genele într-un mod sigur. Este alternativa perfectă la serurile pentru gene care conțin ingrediente îndoielnice. Spre deosebire de acestea, Foxy Eyes este creat numai din extracte și uleiuri naturale. Nu provoacă iritații, fiind potrivit chiar și pentru cea mai delicată piele din jurul ochilor. Cu o utilizare regulată, serul crește cu adevărat grosimea și lungimea genelor, le face puternice și strălucitoare. Sunt fericită să recomand acest produs eficient și sigur clienților mei.

Recenzii ale cumpărătorilor Foxy Eyes

Marina, 27 de ani:

Întotdeauna am visat la gene lungi și curbate, dar, din păcate, prin natura lor sunt scurte și rare. Nu-mi plac extensiile de gene din cauza disconfortului și a prețului ridicat. Prietena mea mi-a recomandat să încerc serul Foxy Eyes – și nu am regretat! Deja după 2 săptămâni de utilizare am observat că genele mele au devenit mult mai groase și mai lungi. Pielea din jurul ochilor mei arată proaspătă și odihnită. Acum Foxy Eyes este bagheta mea zilnică pentru gene frumoase.

Iulia, 29 de ani:

Am cumpărat Foxy Eyes în căutarea unei alternative la extensiile de gene. Am vrut să-mi fac genele mai expresive, dar într-un mod care să fie sigur pentru ochii mei. Am folosit serul de 2 ori pe zi timp de o lună. După 2 săptămâni, genele mele au crescut vizibil, au devenit mult mai groase și mai voluminoase. Chiar și prietenele mele au observat că am niște rimeluri noi și voluminoase. Și este chiar Foxy Eyes! Acum îl voi folosi în mod constant pentru a menține rezultatul.

Olga, 24 de ani:

Am suferit încă din copilărie de gene foarte rare și slabe, care se rupeau și cădeau constant. Am încercat diferite măști și seruri, dar fără niciun rezultat. Iar Foxy Eyes m-a surprins în mod plăcut! În 2-3 săptămâni genele mele au devenit într-adevăr mult mai groase, nu s-au mai rupt și nu mai ieșeau în diferite direcții. Acum nu mai am nevoie să aplic tone de rimel pentru ca genele mele să fie vizibile – arată voluminoase și bine îngrijite. Mulțumesc creatorilor acestui produs minunat!

Victoria, 31 de ani:

După ce am născut, genele mele s-au subțiat foarte mult și au încetat să mai crească. Am fost foarte supărată, pentru că genele lungi și groase au fost întotdeauna mândria mea. O prietenă m-a sfătuit să încerc serul Foxy Eyes în speranța de a-mi reface genele după sarcină. După 3 săptămâni de utilizare de 2 ori pe zi, am văzut un rezultat uimitor – genele mele au crescut din nou vizibil și au devenit mult mai dese. Acum folosesc cu plăcere acest ser pentru a menține genele frumoase și bine îngrijite. Foarte mulțumită!

Marina, 24 de ani:

Întotdeauna am visat la gene lungi și curbate, dar natura, din păcate, nu m-a răsplătit. Genele mele sunt scurte și rare. Extensiile de gene – nu este al meu, mi-e frică să nu-mi stric ochii. Și apoi am văzut o reclamă pentru serul Foxy Eyes. Am decis să îl încerc, pentru că este un produs natural. După 2 săptămâni de utilizare regulată, am fost surprinsă să constat că genele mele au devenit mult mai lungi și mai groase! Chiar și prietenele mele m-au întrebat dacă mi-am făcut extensii de gene. Dar eu doar aplic serul miraculos Foxy Eyes în fiecare dimineață și seară. Acum genele mele arată așa cum am visat întotdeauna! Mulțumesc creatorilor acestui produs minunat!

Cumpara acum in Romania