Saltea de masaj și acupunctură Acupuncture Mat

Salteaua de masaj și acupunctură Acupuncture Mat este un mijloc eficient și sigur de îmbunătățire a stării de bine, de recuperare a organismului, de prevenire și reabilitare după leziuni și boli. Datorită efectului său complex asupra întregului organism, ajută la realizarea armoniei corpului și a minții într-un mod natural.

Covorașul de masaj și acupunctură Acupuncture Mat este un mijloc inovator de autoîngrijire zilnică, bazat pe tehnici străvechi de acupunctură.

Saltea de masaj și acupunctură Acupuncture Mat

Dispozitivul este o saltea cu mii de ace de plastic, care, atunci când sunt presate pe piele, stimulează punctele biologic active, relaxând mușchii încordați și ameliorând stresul.

Utilizarea regulată a Acupuncture Mat vă permite să obțineți o relaxare profundă a întregului corp, să îmbunătățiți circulația sângelui, să normalizați tensiunea arterială, precum și să întineriți și să revitalizați organismul.

Acupuncture Mat de cumpărat în România
Prețul Acupuncture Mat

Cât costă salteaua de masaj și acupunctură Acupuncture Mat? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Acupuncture Mat

 • Eliberează tensiunea din mușchii spatelui, gâtului, picioarelor, asigurând relaxarea completă a acestora. Masajul cu mii de ace ajută la eliminarea „crampoanelor” musculare, ameliorând durerea și disconfortul.
 • Îmbunătățește circulația sângelui prin stimularea punctelor biologic active de pe suprafața pielii. Activând fluxul sanguin, Acupuncture Mat saturează celulele și țesuturile cu oxigen, accelerând regenerarea acestora.
 • Stabilizează tensiunea arterială, aducând-o la valori normale. Tratamentele regulate cu salteaua au un efect benefic atât asupra tensiunii arteriale ridicate, cât și asupra celei scăzute.
 • Îmbunătățește somnul, ajutându-vă să adormiți mai repede și să dormiți mai adânc pe parcursul nopții. O ședință înainte de culcare relaxează sistemul nervos, reduce anxietatea și pregătește organismul pentru o noapte de odihnă.
 • Contribuie la pierderea în greutate prin creșterea metabolismului și eliminarea toxinelor din organism. Acele de masaj activează activitatea tractului gastrointestinal, eliminând toxinele și depozitele de grăsime.

Compoziția Acupuncture Mat

 1. Baza saltelei și a pernei este confecționată din material antialergenic de înaltă calitate. Oferă siguranță și confort atunci când se utilizează salteaua.
 2. Mii de ace de plastic dispuse pe suprafață. Acele sunt fabricate din plastic prietenos cu pielea. Forma lor reproduce pe cât posibil acele de acupunctură din metal.
 3. Înveliș detașabil, care poate fi spălat manual. Vă permite să păstrați covorul curat și să preveniți acumularea de germeni.

Instrucțiuni de utilizare

 • Întindeți covorașul pe o suprafață plană și tare – podea, pat, canapea.
 • Așezați-vă pe spate sau pe burtă, înfășurați-vă pentru a vă menține cald. Distribuiți-vă uniform greutatea corpului.
 • Relaxați-vă pe covoraș timp de 15 până la 30 de minute. Respirați adânc și cu măsură și concentrați-vă asupra senzațiilor pe care le aveți.
 • Atunci când îl utilizați pentru prima dată, limitați sesiunea la 5-10 minute, crescând treptat până la 30 de minute.
 • Pentru un efect de durată, folosiți Acupuncture Mat zilnic înainte de culcare.

De unde puteți cumpăra Acupuncture Mat

Covorașul de masaj și acupunctură Acupuncture Mat poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Acupuncture Mat în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Acupuncture Mat într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Natalia, neurolog:

Le recomand pacienților mei să utilizeze Acupuncture Mat pentru prevenirea și tratamentul diferitelor boli ale sistemului musculo-scheletic. Sesiunile regulate ajută la ameliorarea durerii și tensiunii musculare, la eliminarea efectelor leziunilor și proceselor inflamatorii. Covorașul este deosebit de eficient pentru osteocondroză și scolioză, datorită stimulării punctelor biologic active de pe spate. După un curs de proceduri, mobilitatea articulațiilor se îmbunătățește și postura este restabilită.

Valentina, medic homeopatolog:

Văd un mare potențial în utilizarea Acupuncture Mat pentru recuperarea și întinerirea întregului organism. Covorașul are un efect multifațetat – relaxează mușchii, activează circulația sângelui, accelerează eliminarea toxinelor, restabilește activitatea organelor interne. Utilizarea regulată promovează detoxifierea profundă a organismului, ceea ce duce la întinerire la nivel celular și îmbunătățește în general sănătatea.

Comentariile clienților despre Acupuncture Mat

Mikhail, 36 de ani:

Am cumpărat salteaua pentru ameliorarea durerilor cronice de gât și umăr. După primele ședințe de 20 de minute, disconfortul din partea superioară a spatelui a dispărut, iar gâtul „scârțâitor” a încetat să mă mai deranjeze. Acum folosesc salteaua zilnic înainte de a merge la culcare pentru a preveni sindroamele dureroase.

Irina, 42 de ani:

După ce am început să folosesc salteaua de somn, insomnia mea a dispărut. Acum adorm mai repede și somnul meu este mai odihnitor și mai liniștit. Mă trezesc mai odihnită și plină de energie. Recomand Acupuncture Mat tuturor celor care suferă de insomnie.

Serghei, 29 de ani:

Am avut tensiune arterială ridicată. Am cumpărat această saltea pentru a încerca să-mi normalizez tensiunea arterială în mod natural, în loc să iau pastile. După 2 săptămâni de utilizare zilnică timp de 30 de minute, tensiunea mea arterială a revenit la normal.

Julia, 35 de ani:

După o accidentare la picior, nu am putut să mă recuperez mult timp – am avut umflături și dureri constante. Acupuncture Mat m-a ajutat să accelerez procesul de reabilitare – după o serie de proceduri, umflătura a scăzut și durerea aproape a dispărut. Acum folosesc salteaua pentru a preveni accidentările.

Cumpara acum in Romania