Promicil pentru ciuperca piciorului

Promicil pentru ciuperca piciorului este o cremă organică concepută pentru a dezinfecta și curăța pielea picioarelor și unghiilor afectate de onicomicoză. Acest produs natural combate eficient ciuperca piciorului bazându-se pe o abordare complet organică.

Promicil pentru ciuperca piciorului

Formula unică a Promicil se bazează pe un amestec de ingrediente naturale derivate din diverse plante care au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii puternice.

Crema are o textură ușoară care nu lasă reziduuri grase pe haine. Ajută la netezirea suprafeței pielii, previne mirosul neplăcut, descuamarea și mâncărimile. În plus, crema ajută la normalizarea culorii unghiilor.

Promicil de cumpărat în România
Promicil preț

Cât costă Promicil pentru ciuperca piciorului? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Promicil

 • Menține nivelul normal al pH-ului pielii picioarelor.
 • Previne transpirația excesivă, descuamarea și decolorarea pielii.
 • Un singur curs este suficient pentru a restabili aspectul normal și moliciunea unghiilor și a pielii.
 • Formulă complet naturală care funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca un detergent eficient pentru pielea picioarelor.
 • Elimină simptomele onicomicozei în mai puțin de o lună, lăsând pielea picioarelor netedă și moale.
 • Este certificat de calitate și s-a dovedit a fi 93% eficient împotriva ciupercilor de piele și unghii.
 • Restabilește frumusețea și sănătatea normală a pielii picioarelor și a unghiilor.
 • Pielea devine netedă la atingere și nu se mai descuamează.
 • Mirosurile neplăcute sunt înlocuite de un parfum plăcut și proaspăt.

Compoziția Promicil

 • Floarea de Calendula are proprietăți antifungice și antiseptice. Poate ajuta la combaterea ciupercilor unghiilor prin reducerea inflamației, mâncărimii și iritației. Calendula favorizează, de asemenea, vindecarea pielii deteriorate și stimulează regenerarea celulară.
 • Glicerina are proprietăți hidratante și poate ajuta la restabilirea nivelului natural de hidratare a pielii și a unghiilor. Aceasta poate înmuia unghiile uscate și crăpate, poate preveni fragilitatea unghiilor și poate promova creșterea sănătoasă a unghiilor.
 • Ureea are un efect hidratant și exfoliant. Ajută la înmuierea pielii keratinizate din jurul unghiilor și ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Acest lucru poate fi deosebit de util în cazul infecțiilor fungice ale unghiilor, unde acumularea de piele keratinizată poate favoriza creșterea ciupercilor.
 • Sulfatul de magneziu, cunoscut și sub numele de sare epsom, are proprietăți antifungice. Ajută la reducerea inflamației, la ameliorarea mâncărimilor și la îmbunătățirea sănătății generale a pielii și a unghiilor. Sulfatul de magneziu ajută, de asemenea, la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației, ceea ce poate promova vindecarea și creșterea sănătoasă a unghiilor.
 • Uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene. Acesta poate ajuta la combaterea infecțiilor fungice ale unghiilor, reduce inflamația și mâncărimea și promovează vindecarea pielii deteriorate. Uleiul de ricin conține, de asemenea, acid ricinic, care poate ajuta la combaterea ciupercilor și la prevenirea răspândirii acestora.

Promicil este o cremă complet naturală care funcționează 24/7 pentru pielea picioarelor și unghiile.

Instrucțiuni de utilizare

Presărați o cantitate mică de cremă pe pielea curată și uscată a picioarelor și unghiilor. Rețineți că zona trebuie să fie bine curățată de murdărie și reziduuri cosmetice înainte de a aplica crema.

Masați ușor crema în pielea picioarelor și a unghiilor. Acordați o atenție deosebită zonelor afectate, astfel încât penetrarea componentelor active să fie maximizată.

Repetați procedura de două ori pe zi, dimineața și seara. Acest lucru va asigura că crema este expusă în mod constant la zonele cu probleme.

Continuați să folosiți crema zilnic pe toată durata tratamentului, care este de o lună calendaristică. Nu întrerupeți tratamentul după primele îmbunătățiri, deoarece acest lucru poate duce la o recidivă.

Respectați igiena și mențineți un stil de viață sănătos. Spălați-vă picioarele în mod regulat, folosiți un prosop curat și uscat, purtați șosete din materiale naturale, evitați pantofii strâmți și contactul cu suprafețele contaminate.

De unde puteți cumpăra Promicil

Promicil poate fi comandat numai de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Promicil în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Promicil de la ciuperca piciorului într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau la curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzie a specialistului

Emilia Kovacs, medic dermatolog:

Este cu mare plăcere că recomand Promicil pentru tratamentul ciupercii piciorului. Clinica mea a avut rezultate excelente cu acest produs. Promicil acționează rapid și eficient, eliminând infecția fungică și îmbunătățind starea unghiilor și a pielii picioarelor. Pacienții mei observă o îmbunătățire semnificativă după doar câteva săptămâni de utilizare.

Adelaide D’Amico, micolog:

Promicil este un tratament eficient pentru ciuperca piciorului. În cercetările mele am descoperit că Promicil acționează în profunzimea țesuturilor pentru a distruge coloniile fungice și a preveni reapariția lor. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii excelente, ceea ce ajută la ameliorarea simptomelor și accelerează vindecarea zonelor afectate.

Recenzile clienților

Caroline:

Sufăr de ciuperca piciorului de mult timp și am încercat diferite remedii fără prea multe rezultate. Cu toate acestea, când am început să folosesc Promicil, am observat o îmbunătățire în doar câteva zile. Pielea piciorului meu a devenit mai fină, iar unghiile au început să crească sănătoase și puternice.

Alexei:

Mi s-a recomandat Promicil atunci când am descoperit ciuperci pe unghiile mele. L-am folosit de două ori pe zi, așa cum era indicat în instrucțiuni, iar rezultatele m-au uimit. Ciuperca a început să se retragă după prima săptămână de utilizare. Până când am terminat cursul complet, unghiile mele arătau sănătoase și frumoase.

Natalia:

Am avut o problemă cronică cu ciuperca piciorului timp de mulți ani. Am încercat diferite remedii, dar rezultatele au fost temporare. Când am aflat despre Promicil, am decis să îi dau o șansă. Și nu am regretat! Chiar a făcut față problemei mele. După câteva săptămâni de utilizare, am observat că unghiile mele au devenit sănătoase și puternice. Nu mai existau mâncărimi și exfolieri neplăcute.

Cumpara acum in Romania