Perie magnetică pentru ferestre Winclean

În mod tradițional, se foloseau cele mai simple mijloace de curățare – cârpe moi, săpun sau soluție de amoniac. Pentru lustruire se folosea hârtie de ziar. În acest proces, trebuia să stați pe pervazul ferestrei, riscând să cădeți. Mai ales dacă apartamentul – la unul dintre etajele superioare.

Perie magnetică pentru ferestre Winclean

Apariția pe piață a periei magnetice pentru ferestre WinClean a spart stereotipurile! Doriți să priviți lumea prin geamuri cristaline? Vreți să economisiți timp, produse chimice de uz casnic și bani? Cumpărați peria magnetică pentru ferestre WinClean!

WinClean cumpărați în România
Winclean preț

Cât costă peria magnetică Winclean pentru ferestre? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele lui Winclean

Un avantaj important al acestei perii este în structura sa. Unghiul drept ideal face posibilă curățarea ferestrelor, pătrunzând în zonele cele mai greu accesibile. Nu va mai exista praf și dungi enervante pe geam.

Alte avantaje:

  1. cablul subțire și puternic elimină căderea pieselor (în cazul în care magneții pierd contactul);
  2. curățarea și lustruirea cu un singur dispozitiv;
  3. peria este ideală pentru curățarea ferestrelor convenționale, a geamurilor simple și duble de diferite grosimi;
  4. economie de substanțe chimice (este necesară doar o cantitate mică de produs);
  5. nu mai mult de 10 minute pentru fiecare fereastră;
  6. ușurință în utilizare, durabilitate.

Acum este ușor să lăsați frica de înălțime și să vă bucurați de o curățare rapidă. Este suficient să atașați piesele și să treceți pe geamul interior. Planul exterior va fi curățat automat. Timpul de manipulare este redus de 2 ori!

Dispozitivul simplu nu necesită bureți, cârpe și hârtie. Curăță și lustruiește cu calitate, asigurând o curățenie de 100 %. Peria magnetică pentru geamuri WinClean vă permite să faceți fără a avea nevoie de specialiști. Dispozitivul funcționează cu detergent și apă curată obișnuită. Potrivit pentru gospodine și profesioniști.

Cum se utilizează

Principiul de acțiune:

  • deschideți dispozitivul la 90o, separați-l;
  • scufundați părțile în soluția de detergent (sau apă curată);
  • fixați jumătățile pe ambele părți ale paharului;
  • deplasați dispozitivul pe suprafață cu ajutorul unui mâner special.

Noutatea se caracterizează printr-o construcție elementară și o eficiență ridicată. Este alcătuită din două jumătăți identice cu magneți încorporați. Fiecare este echipată cu un strat de țesătură perfect absorbantă. Are forma unui triunghi dreptunghiular. Tampoanele sunt conectate printr-un cordon lung și puternic.

De unde să cumpărați Winclean

Peria magnetică pentru geamuri Winclean este disponibilă doar pentru a fi comandată de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficiență dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediere este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii despre winclean

Sophia:

Peria este incredibil de utilă, ajută cu adevărat la curățarea geamurilor de la balcon. În plus, există un cablu în cazul în care piesele se deconectează, o plasă de siguranță pentru a vă asigura că nimic nu cade în stradă.

Catherine:

Încântată de această perie. Incredibil de confortabilă. Spălarea geamurilor cu ea este o plăcere – perfect curată într-un timp scurt.

Ivan:

Dispozitiv foarte convenabil. Nici măcar nu mă așteptam că ar putea face atât de ușor nu procedura mea preferată de curățare.

Margarita:

Periuța magnetică a făcut într-adevăr mai ușoară curățarea ferestrelor, o folosesc pentru fețele de jaluzele. Lucru practic.

Anna:

Am cumpărat recent o perie magnetică pentru ferestre WINCLEAN de aici și nu regret deloc. Este primul meu asistent pentru curățarea ferestrelor, foarte rapid, timp de 20 de minute spăl 3 ferestre. Prețul este destul de satisfăcător, livrat a doua zi după comandă. Produsul este fără defecte și de calitate. Vă mulțumesc!

Nadia:

Este convenabil pentru a curăța ferestrele, mă bucur că am comandat această perie magnetică, calitatea este bună.

Cumpara acum in Romania