Ottomax capsule auditive

Viața modernă este plină de zgomote și stres, care, în timp, au un impact negativ asupra auzului unei persoane. Potrivit statisticilor, 1 din 4 persoane cu vârsta de peste 45 de ani suferă de tinitus sau de pierderea auzului. Majoritatea tratamentelor durează mult timp și necesită administrarea de medicamente chimice care pot da efecte secundare. Cu toate acestea, există un produs natural revoluționar pe piața europeană – capsulele auditive Ottomax. Acestea ajută la eliminarea eficientă a tinitusului, la îmbunătățirea auzului și la întărirea sistemului nervos în doar 2 luni de utilizare regulată.

Ottomax capsule auditive

Acest remediu natural a fost dezvoltat de specialiști europeni de top și include o componentă inovatoare – melatonina. Este pentru prima dată când aceasta a fost folosită pentru a aborda problemele de auz. Melatonina nu numai că minimizează durerea și disconfortul, dar ajută și la reducerea nivelului de stres, care este una dintre principalele cauze ale pierderii auzului. Interacțiunea dintre ingredientele din Ottomax are un efect complex asupra organismului, restabilind auzul și reglând sistemul nervos.

Ottomax de cumpărat în România
Ottomax preț

Cât costă capsulele auditive Ottomax? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile capsulelor Ottomax

 • Elimină tinitus și îmbunătățește auzul. Componentele active ale produsului (zinc, ginkgo biloba, magneziu) contribuie la refacerea celulelor urechii și îmbunătățesc auzul cu până la 85% în doar 2 luni de utilizare regulată.
 • Refaceți sistemul nervos. Vitaminele B și magneziul incluse în compoziție reglează somnul, te scapă de iritabilitate, apatie și depresie. La 99% dintre consumatori au dispărut problemele cu somnul și crizele emoționale.
 • Sunt un remediu natural. Spre deosebire de multe medicamente, Ottomax este format numai din extracte naturale din plante care au efectul terapeutic necesar. Acest lucru garantează siguranța utilizării și absența efectelor secundare.
 • Convenabil de utilizat. Componentele eficiente ale produsului sunt încapsulate în capsule pentru a fi ușor de utilizat. Este suficient să luați doar 1 capsulă pe zi, timp de 2 luni.

Compoziția Ottomax

 1. Zinc – îmbunătățește alimentarea cu sânge a urechii interne, are un efect antioxidant, susține creierul;
 2. Ginkgo biloba – promovează regenerarea celulelor urechii, reduce tinitus, îmbunătățește microcirculația sângelui în vasele urechilor;
 3. Magneziu – participă la normalizarea sistemului nervos, favorizează transmiterea impulsurilor nervoase și îmbunătățește auzul;
 4. Vitaminele B – au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, îmbunătățesc metabolismul.

Instrucțiuni de utilizare

 • Luați 1 capsulă pe zi, la mese.
 • Beți o capsulă cu un pahar de apă.
 • Repetați zilnic timp de 2 luni pentru a obține un efect de durată.

De unde puteți cumpăra Ottomax

Capsulele auditive Ottomax pot fi comandate doar de pe site-ul producătorului. Astfel, veți putea achiziționa un produs autentic și sigur, cu o eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca bonus, o consultație cu un specialist în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Ottomax în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Ottomax într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Catherine, otolaringolog:

Sunt optimist în legătură cu apariția pe piața noastră a unui remediu natural Ottomax. Acesta conține componente vegetale cu eficacitate dovedită. Acestea au un efect complex asupra organismului – îmbunătățesc microcirculația sângelui, regenerează celulele urechii, restaurează sistemul nervos. Acest lucru vă permite să eliminați tinitus și să îmbunătățiți semnificativ auzul în doar 2 luni de utilizare regulată. Produsul are un minim de contraindicații și este potrivit pentru persoanele de toate vârstele.

Andrey, otorinolaringolog:

În timpul practicii mele am tratat sute de pacienți cu probleme de auz. Din păcate, multe preparate pentru urechi au multe efecte secundare sau nu dau un rezultat de durată. De aceea, sunt optimist în legătură cu apariția remediului natural Ottomax. Acesta conține extracte de plante medicinale care au un efect benefic asupra aparatului auditiv. Consumul regulat de capsule ajută la eliminarea eficientă a tinitusului și îmbunătățește semnificativ percepția sunetelor.

Recenzile clienților despre Ottomax

Maria, în vârstă de 28 de ani:

Lucrez foarte mult la calculator și ascult în mod constant muzică cu căști. La un moment dat a început un zgomot puternic în urechi, am încetat să-i mai aud pe ceilalți în mod normal. Am crezut că mă voi obișnui cu el, dar în fiecare zi se înrăutățea. Un prieten m-a sfătuit să încerc capsulele Ottomax. După o săptămână de administrare a acestora, tinitus-ul meu s-a redus semnificativ. Iar după alte 3 săptămâni, am scăpat complet de disconfort și am revenit la vechea acuitate a auzului.

Andrew, 53 de ani:

Mă lupt cu tinitus de peste 10 ani. În acest timp am încercat o mulțime de picături și unguente diferite pentru urechi, dar nu am avut niciun rezultat. Când am văzut o reclamă pentru Ottomax, am decis să încerc această opțiune. S-a dovedit a fi exact remediul de care aveam nevoie. Capsulele nu numai că m-au scăpat de țiuitul enervant din urechi, dar mi-au îmbunătățit semnificativ și auzul. Acum pot comunica fără probleme și mă pot bucura de muzica mea preferată.

Julia, 37 de ani:

Aveam probleme cu epuizarea emoțională din cauza muncii, dormeam prost, mă iritau lucrurile mărunte. Da, iar auzul a început să se deterioreze brusc. Un prieten m-a sfătuit să cumpăr capsule pentru urechi Ottomax. Am fost sceptic în legătură cu ideea, dar am decis să încerc. Și nu o să vă vină să credeți – efectul a depășit toate așteptările mele. În 2 luni de la administrarea capsulelor am scăpat de tinitus, auzul mi-a fost complet restabilit. Și asta nu e tot. Am devenit mult mai calm, am încetat să mă mai enervez pentru nimic, acum dorm bine. Acest produs este o adevărată descoperire pentru mine.

Vyacheslav, 42 de ani:

Lucrez ca inginer într-o fabrică și sunt expus în mod constant la zgomote industriale. De-a lungul timpului, acest lucru a dus la pierderea auzului și tinitus. Am fost la un otolaringolog, mi-a prescris o grămadă de medicamente, din care nu a fost de folos, ci doar efecte secundare. Din întâmplare am aflat despre capsulele Ottomax și am decis să le încerc pe mine. Efectul a depășit toate așteptările. După nici măcar o lună, am scăpat complet de tinitus, iar auzul mi-a fost restabilit aproape complet. Acum folosesc în mod constant acest remediu pentru a menține sănătatea urechii.

Elena, 54 de ani:

Auzul meu s-a deteriorat dramatic la vârsta de 50 de ani. Le ceream în mod constant interlocutorilor mei să repete ceea ce spuneau, ceea ce mă făcea să mă simt extrem de inconfortabil. M-am dus la medici, care mi-au spus că este o problemă legată de vârstă și mi-au recomandat un aparat auditiv. Dar nu am vrut să fiu legat de această structură din urechea mea. Și atunci mi-au recomandat capsulele Ottomax. Deja după 3 săptămâni am simțit o îmbunătățire semnificativă – am început să disting sunetele și vocile mai clar. După 2 luni de utilizare regulată a capsulelor, auzul meu a fost complet restabilit și nu a mai trebuit să le cer constant celorlalți să mă repete.

Cumpara acum in Romania