Ostio pernă ortopedică

Osteocondroza se dezvoltă ca urmare a distribuției neuniforme a încărcăturii pe coloana vertebrală, ceea ce provoacă leziuni degenerative ale discurilor intervertebrale și ale țesuturilor dure adiacente.

Metabolismul este perturbat, ceea ce provoacă deformarea discurilor, acestea își pierd elasticitatea și distanța dintre ele scade, se produce o ciupire a nervilor care provin din măduva spinării.

O persoană începe să resimtă dureri severe, mobilitatea este semnificativ redusă, postura se schimbă, iar acest lucru duce la rândul său la diverse complicații și patologii.

Ostio pernă ortopedică

Factorii care provoacă dezvoltarea osteocondrozei includ greutatea corporală excesivă, stilul de viață inactiv, slăbiciunea corsetului muscular, purtarea pantofilor nepotriviți, inclusiv a tocurilor înalte. Sarcina poate fi, de asemenea, un motiv pentru deteriorarea discului intervertebral.

De obicei, oamenii recurg la ajutorul medicamentelor pentru a îndepărta cumva durerea și a ameliora afecțiunea, dar înțelegeți, cauza patologiei nu este eliminată, ci doar ameliorează pe scurt simptomele.

Pentru a rezolva problema va ajuta o pernă specială Ostio, al cărei principiu este de a întinde coloana vertebrală cervicală, ceea ce ușurează presiunea de pe nervi. Ca urmare a utilizării zilnice a pernei, durerea și alte semne neplăcute de osteocondroză vor dispărea.

Cumpărați Ostio în România
Preț Ostio

Cât costă perna Ostio? Puteți afla prețul real dând click pe linkul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Cum funcționează Ostio

Perna Ostio funcționează în mai multe moduri:

 • elimină nervii ciupiți prin creșterea distanței dintre discurile coloanei vertebrale cervicale;
 • readuce vertebrele în poziția lor naturală;
 • ajută la întărirea mușchilor umerilor și ai spatelui;
 • ajută la restabilirea fluxului sanguin perturbat în zona afectată, precum și la ameliorarea stresului asupra vertebrelor;
 • ameliorează durerile de cap frecvente;
 • elimină amorțeala degetelor și le redă sensibilitatea.

Caracteristicile Ostio

Perna triplă Ostio are următoarele caracteristici:

 1. material de fabricație: baize și PVC;
 2. culoarea produsului: gri;
 3. perna are un dispozitiv de reglare a mărimii și închizători sigure cu Velcro;
 4. pentru umplerea pernei cu aer se folosește o pompă manuală practică.

Aplicația Ostio

Utilizarea pernei triple Ostio este ușoară, este destul de simplă:

 • stați așezat sau întins, după cum vă simțiți confortabil;
 • Așezați perna pe gât, reglați dimensiunea și fixați-o cu ajutorul închizătoarelor Velcro;
 • înșurubați supapa de pe produs și pompați aerul înăuntru, nu exagerați, nu ar trebui să existe senzații dureroase, o ușoară furnicătură în zona gâtului este acceptabilă;
 • stați în această poziție timp de aproximativ 20-30 de minute, apoi dezumflați aerul și scoateți perna;
 • repetați manipularea de două ori pe zi, timp de 1-3 luni.

De unde puteți cumpăra Ostio

Ostio poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site-ul web sunt disponibile oferte promoționale și reduceri. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Ostio în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Ostio pernă într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii Ostio

Dmitry, 43 ani

Lucrez ca șofer, toată ziua sunt în spatele volanului, iar după muncă foarte puțin mă mișc. Aproximativ șase luni în urmă a început dureri de cap teribile și tensiune severă în gât, salvat de pastile, până când nu a sfătuit perna Ostio. La început am fost sceptic cu privire la aceasta, dar totuși am pus-o pentru o jumătate de oră dimineața și seara. Am simțit rezultatul în câteva zile, durerile s-au diminuat, gâtul a început să se miște mai bine, iar apoi osteocondroza s-a retras.

Valentina, 36 de ani

A trecut o lună și jumătate de când am început să folosesc perna gonflabilă Ostio, acum nu mai sufăr de osteocondroză. Durerile de gât au dispărut, rigiditatea mușchilor și tensiunea au dispărut. Aș recomanda-o cu căldură oricui are aceleași probleme, chiar ajută și nu trebuie să iei pastile cu mâna!

Cumpara acum in Romania