Oral Care Pro pentru albirea dinților

Vrei să ai un zâmbet perfect alb și radiant? Doriți să scăpați de petele și placa bacteriană de pe dinți și să le redați albul lor natural? Vrei să obții dinți sănătoși și puternici fără a afecta smalțul? Atunci ai nevoie de cel mai nou produs profesional de albire a dinților Oral Care Pro!

Oral Care Pro pentru albirea dinților

Acest produs inovator de îngrijire orală vă permite să vă albiți dinții acasă și să obțineți aceleași rezultate ca la un cabinet stomatologic. Cu o formulă eficientă de gel de albire și o lumină LED puternică, puteți avea un zâmbet strălucitor, de Hollywood, în doar câteva săptămâni de utilizare regulată a Oral Care Pro. Este o modalitate ușoară și accesibilă de a restabili albul natural al dinților dumneavoastră!

Oral Care Pro de cumpărat în România
Preț Oral Care Pro

Cât costă Oral Care Pro? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Oral Care Pro

 • Efect vizibil rapid. Rezultatul este vizibil după primele câteva tratamente.
 • Îndepărtează eficient toate tipurile de pete. Poate face față chiar și depunerilor întunecate de lungă durată și petelor de fumat.
 • Nu deteriorează smalțul dentar. Albire absolut sigură, fără a afecta sensibilitatea.
 • Convenabil pentru a fi folosit oriunde. Dimensiuni compacte și posibilitatea de a se conecta la un smartphone sau la o baterie portabilă.
 • Preț accesibil. Mai avantajos decât procedurile profesionale din clinică, cu rezultate comparabile.
 • Obțineți un zâmbet de Hollywood la domiciliu în doar 16 minute pe zi.

Compoziția produsului Oral Care Pro

Gelul de albire conține componente precum peroxidul de carbamidă și peroxidul de hidrogen. Acestea au un efect puternic de curățare, distrugând pigmenții și îndepărtând petele întunecate de pe smalțul dinților. De asemenea, conține microparticule de lustruire care elimină placa bacteriană și fac dinții mai albi și mai strălucitori. Ingredientele naturale, precum uleiul de mentă și extractul de aloe vera, asigură hidratarea și hrănirea smalțului, precum și un gust plăcut și răcoritor al gelului.

Instrucțiuni de utilizare

 • Aplicați ușor o cantitate mică de gel pe dinți cu ajutorul aplicatorului.
 • Conectați lampa la o sursă de alimentare – smartphone, baterie portabilă sau priză de curent.
 • Așezați lampa pe dinți și porniți-o, menținând-o aprinsă timp de 16 minute. Lumina activează componentele de albire ale gelului.
 • După procedură, clătiți-vă bine gura și spălați-vă pe dinți.
 • Pentru un efect maxim, repetați tratamentul de 1-2 ori pe zi, timp de 2 săptămâni.

De unde puteți cumpăra Oral Care Pro

Oral Care Pro poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, o consultație cu un expert în produs este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Oral Care Pro în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Oral Care Pro într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Agata, medic stomatolog:

Recomand pacienților mei sistemul de albire Oral Care Pro ca fiind soluția optimă pentru menținerea albului dinților la domiciliu. Efectul în urma utilizării regulate este comparabil cu albirea profesională în clinică, dar produsul este mult mai accesibil. Foarte comod de utilizat datorită dimensiunii compacte a lămpii. O recomand pentru a menține rezultatul după albirea profesională sau pentru a menține albul natural al dinților.

Liana, igienist dentar:

După utilizarea Oral Care Pro, dinții pacienților mei devin mai curați, mai strălucitori și capătă o albeață naturală. Gelul îi curăță eficient de placa bacteriană și de pete. Lampa sporește efectul de albire. Utilizarea regulată ajută la menținerea rezultatului. Recomand Oral Care Pro ca fiind un remediu de casă sigur și ușor de utilizat.

Comentariile clienților Oral Care Pro

Marina, 25 de ani:

Aveam dinții sever întunecați din cauza cafelei, eram foarte complexată de acest lucru. Am încercat Oral Care Pro și după o săptămână de utilizare am observat că dinții mei au devenit mult mai clari! Efectul a depășit așteptările mele. Acum folosesc sistemul o dată pe săptămână pentru a menține rezultatul. Sunt foarte mulțumită, în sfârșit pot zâmbi cu gura plină!

Ivan, 32 de ani:

A vrut să-mi readuc dinții la albire, dar nu a vrut să cheltuiască mulți bani pentru o albire profesională. Am cumpărat Oral Care Pro și sunt mulțumit de el! Ușor de folosit, comod de transportat cu mine în călătoriile de afaceri. Efectul este vizibil după câteva utilizări. Acum, după ce mă spăl pe dinți, fac întotdeauna și albirea.

Julia, 29 de ani:

După sarcină, dinții mei au devenit foarte întunecați și îngălbeniți. A fost foarte supărător. O prietenă m-a sfătuit să încerc Oral Care Pro. După 2 săptămâni de utilizare regulată, dinții mei au devenit vizibil mai clari, iar după încă o lună erau din nou albi! Acum zâmbesc cu plăcere în fotografie.

Alexei, 27 de ani:

A vrut să scape de petele de fumat de pe dinți. Am încercat diferite paste de dinți și clătiri – nu m-au ajutat. Am cumpărat Oral Care Pro și după prima utilizare am observat că petele au devenit mai puțin vizibile. Iar după două săptămâni de utilizare aproape că au dispărut. Albirea este rapidă și confortabilă.

Olga, 34 de ani:

După concediul de maternitate, dinții mei au devenit foarte întunecați din cauza ceaiului și a cafelei. Am vrut să le redau albeața, dar nu aveam timp sau bani pentru o albire profesională. Oral Care Pro a fost soluția perfectă – trebuie doar să-l folosesc acasă timp de 16 minute pe zi. După doar 10 zile, dinții mei erau vizibil mai albi!

Cumpara acum in Romania