Ophtalax capsule de viziune

Te-ai săturat de problemele constante ale ochilor? Doriți să scăpați de ochii obosiți și dureroși, de roșeață, lăcrimare și alte simptome neplăcute? Doriți să vă îmbunătățiți acuitatea vizuală și să vă recăpătați bucuria unei vederi clare? Atunci aveți nevoie de Ophtalax – un produs natural de nouă generație pentru susținerea completă și refacerea vederii!

Ophtalax capsule de viziune

Ophtalax este conceput special pentru a aborda probleme oftalmologice precum:

 • Scăderea acuității vizuale;
 • Miopie și hipermetropie;
 • Oboseală și durere oculară;
 • Umflături, pungi și cearcăne sub ochi;
 • Uscăciune, roșeață, inflamație a ochilor;
 • Modificări legate de vârstă.

Ophtalax este unic prin formula sa patentată, dezvoltată de oftalmologi cu experiență. Aceasta include o combinație optimă de zinc, vitamine B, extracte de plante și alte substanțe benefice. O astfel de compoziție are un puternic efect de vindecare.

Efectul administrării capsulelor Ophtalax începe să apară după 10-15 zile de utilizare regulată. Un curs de 1 lună vă permite să obțineți rezultate impresionante.

Ophtalax cumpăra în România
Ophtalax preț

Cât costă Ophtalax capsule pentru vedere? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Ophtalax

 • Ameliorează în mod eficient cearcănele și cercurile întunecate din jurul ochilor. Acest lucru este asigurat de conținutul ridicat de riboflavină, care reduce umflarea, elimină sindromul ochilor obosiți.
 • Crește acuitatea vizuală atât de departe, cât și de aproape. Acest efect este obținut datorită unei doze optime de zinc, care îmbunătățește acomodarea ochiului.
 • Reduce oboseala ochilor și previne sindromul vizual al computerului. Acest lucru se datorează unei combinații de tiamină, ciancobalamină, care filtrează efectele nocive ale luminii albastre din monitoare.
 • Încetinește modificările legate de vârstă la nivelul retinei, reduce riscul de degenerare maculară. Acest lucru este asigurat de un complex de vitamine B, în special de o doză mare de B6.

Compoziția Ophtalax

 1. Zinc – implicat în formarea rodopsinei, permite ochiului să se adapteze rapid la lumina puternică și să vadă în întuneric.
 2. Riboflavină (B2) – un antioxidant puternic, protejează ochiul de radicalii liberi și de inflamații.
 3. Tiamină (B1) și ciancobalamină (B12) – reduce oboseala ochilor, reduce riscul de degenerare maculară legată de vârstă.
 4. Piridoxină (B6) – încetinește distrugerea celulelor sensibile la lumină ale retinei, reduce riscul de cataractă.

Instrucțiuni de utilizare

 • Luați 2 capsule pe zi, la mese, cu apă potabilă;
 • Durata recomandată de administrare – 1 lună;
 • Dacă este necesar, repetați cursul în 3-4 luni;
 • Pentru consolidarea efectului se recomandă cură de întreținere de 2 capsule pe zi.

De unde se poate cumpăra Ophtalax

Ophtalax capsule pentru vedere este disponibil pentru a fi comandat doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Ophtalax în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Ophtalax într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Karina, oftalmolog:

Recomand în mod activ pacienților mei să ia Ophtalax pentru prevenirea și îmbunătățirea vederii. Formula sa echilibrată, cu un conținut ridicat de vitamine și oligoelemente utile, are un efect complex asupra organelor de vedere. Observ efectul administrării Ophtalax după 3-4 săptămâni – umflăturile din jurul ochilor scad și acuitatea vizuală crește. În același timp, produsul este absolut sigur și nu provoacă efecte secundare.

Eva, oftalmolog:

Pe parcursul multor ani de practică medicală, m-am confruntat cu probleme legate de deteriorarea vederii la pacienți de aproape toate vârstele. Principalele plângeri sunt durerile de cap, oboseala ochilor după lucrul la calculator, umflăturile și pungile de sub ochi. Le recomand pacienților mei să ia Ophtalax capsule pentru îmbunătățirea globală a stării organelor de vedere. Acest produs natural conține doze optime de zinc, vitamine B, extracte de plante. Utilizarea regulată a Ophtalax timp de 1-2 luni permite obținerea unui efect terapeutic permanent: umflăturile și roșeața ochilor scad, acuitatea vizuală crește, iar senzația de oboseală dispare. În același timp, produsul este absolut sigur, nu provoacă alergii și contraindicații. Recomand cu încredere Ophtalax pentru prevenirea și tratamentul complet al problemelor de vedere.

Recenzile clienților despre Ophtalax

Regina, în vârstă de 32 de ani:

Sufăr de miopie de grad înalt încă din copilărie, trebuie să port ochelari tot timpul. Dar chiar și cu ochelari după ce lucrez la calculator simt oboseală severă a ochilor, dureri de cap, pierd rapid acuitatea vizuală. La sfatul unui prieten, am decis să încerc capsulele pentru vedere Ophtalax. Am luat 1 curs în conformitate cu instrucțiunile – doar 1 lună. După 2 săptămâni am simțit ușurare – ochii nu mă mai doare seara, durerile de cap au scăzut. De asemenea, vederea mea s-a îmbunătățit ușor – am început să văd mai clar caracterele mici. Voi continua să iau Ophtalax pentru a menține rezultatul.

Arsen, 29 de ani:

Din cauza efortului mare asupra ochilor mei (lucrez ca programator, mult timp la calculator) am dezvoltat o conjunctivită uscată severă combinată cu blefarită. Lacrimile, roșeața ochilor, mâncărimile, arsurile erau foarte incomode. Am suferit mult timp, am încercat diferite picături și unguente pentru ochi – ușurare temporară. Oftalmologul m-a sfătuit să încerc capsulele Ophtalax pentru un tratament complex. Efectul a depășit toate așteptările! Deja după 2 săptămâni de utilizare au dispărut mâncărimile, roșeața, senzațiile neplăcute la nivelul ochilor. Completat complet cursul – 1 lună. Acum folosesc Ophtalax în mod constant pentru profilaxie pentru a preveni reapariția conjunctivitei.

Ludmila, 48 de ani:

La vârsta mea, din păcate, au început să afecteze din păcate problemele cu vederea – a început să vadă mai rău de aproape din cauza hipermetropiei legate de vârstă, periodic există o senzație de înfășurare în fața ochilor. Multă vreme nu am vrut să recunosc și să merg la medic, sperând că va trece. Dar când a devenit dificil să citesc texte mici, mi-am dat seama că a venit timpul să iau măsuri. La sfatul unui bun prieten, am cumpărat capsule pentru vedere Ophtalax. Literalmente, după o lună de la administrarea lor, am observat o îmbunătățire semnificativă – lăcrimarea ochilor mei a dispărut, acum pot citi chiar și texte foarte mici. Am fost foarte mulțumită de rezultat! Așa că recomand Ophtalax ca fiind un remediu natural eficient pentru păstrarea vederii.

Cumpara acum in Romania