Neurolex pentru somn

Incapacitatea de a dormi, nopțile nedormite, oboseala cronică – această problemă este familiară pentru mulți oameni. Neurolex este special conceput pentru a rezolva problemele de somn și pentru a restabili un somn sănătos.

Neurolex pentru somn

Neurolex conține un complex unic de ingrediente naturale care afectează delicat, dar eficient, sistemul nervos, ameliorează tensiunea și stresul, ajută la relaxare, normalizează funcția cerebrală și pregătește organismul pentru o odihnă deplină.

Neurolex cumpărați în România

Neurolex preț

Cât costă Neurolex? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Neurolex

 • Promovează adormirea rapidă și somnul profund prelungit. Normalizarea somnului este unul dintre principalele efecte ale Neurolex. Datorită optimizării SNC, remediul ajută la adormirea rapidă, previne trezirile nocturne și asigură un somn complet de durata dorită.
 • Elimină cauzele insomniei. Neurolex afectează sursa problemei – sistemul nervos, reducând excitabilitatea acestuia și reglând producția de hormoni ai somnului. Astfel, sunt eliminate cele mai frecvente cauze ale insomniei.
 • Nu provoacă somnolență și „mahmureală”. Spre deosebire de somnifere, Neurolex nu dă efecte secundare precum somnolența diurnă, durerile de cap și rupturile după somn. După administrarea Neurolex vă veți trezi odihnit și plin de energie.
 • Potrivit pentru utilizare pe termen lung. Neurolex poate fi luat în mod regulat pentru a menține un somn sănătos și pentru a preveni insomnia. Remediul nu creează dependență și nu creează dependență.

Compoziția lui Neurolex

 1. Extract de valeriană. Are un efect calmant, stimulează adormirea și îmbunătățește calitatea somnului.
 2. Magneziu și vitamine din complexul B. Participă la reglarea sistemului nervos, ameliorează stresul și tensiunea.
 3. Melatonină. Reglează ritmurile circadiene ale organismului, este responsabilă de producerea principalului hormon al somnului.
 4. Extract de mămăligă. Întărește sistemul nervos, ameliorează anxietatea și neliniștea înainte de culcare.
 5. L-teanină. Un aminoacid care îmbunătățește starea de spirit și vă ajută să vă relaxați pentru o noapte de odihnă.

Instrucțiuni de utilizare

 • Se recomandă să luați Neurolex cu 30-40 de minute înainte de culcare. Dizolvați conținutul plicului într-un pahar de apă și beți.
 • Durata de administrare – cel puțin 4 săptămâni. Dacă este necesar, cursul poate fi repetat.
 • Nu depășiți doza recomandată.

De unde puteți cumpăra Neurolex

Neurolex poate fi comandat numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Neurolex în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Neurolex într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale experților despre Neurolex pentru somn

Alexander, medic-neurolog:

Le recomand adesea pacienților mei care suferă de insomnie să ia Neurolex. Este un remediu sigur pe bază de plante care restabilește eficient somnul normal prin reglarea sistemului nervos. Avantajul lui Neurolex este că nu creează dependență și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Maria, terapeut:

Cu mulți dintre pacienții mei la consultații cu plângeri de somn slab, întreb întotdeauna despre utilizarea Neurolex. Asta pentru că mulți au observat un efect bun în urma utilizării sale. Neurolex nu numai că combate eficient insomnia, dar îmbunătățește și starea generală de sănătate.

Comentariile clienților despre Neurolex

Dragoste, 35 de ani:

Sufăr de insomnie de mulți ani. Am încercat diferite somnifere, dar multe au provocat somnolență severă în timpul zilei. După Neurolex am început să adorm mai repede, iar dimineața mă simt treaz și odihnit. Un curs de 3 pachete a ajutat la normalizarea somnului.

Anatoly, 42 de ani:

Din cauza muncii nervoase aveam adesea nopți nedormite și oboseală cronică. Un prieten m-a sfătuit să încerc Neurolex în locul somniferelor. Deja după o săptămână de administrare seara, am început să adorm mai repede, iar somnul meu a devenit mai profund și mai calm.

Marina, 27 de ani:

Înainte de examene, am întotdeauna insomnie din cauza emoțiilor și a grijilor. Am băut Neurolex noaptea – mi-a permis să dorm bine și să nu mai am emoții noaptea. Îl sfătuiesc ca produs natural pentru îmbunătățirea somnului pe toți studenții.

Serghei, 48 de ani:

Avea probleme în a adormi și suferea de insomnie după turele de noapte la locul de muncă. A căutat mult timp o soluție, nu a vrut să bea somnifere. A găsit recenzii despre Neurolex și a decis să încerce. Efectul a fost chiar mai bun decât mă așteptam – acum adorm repede și dorm bine.

Olga, 54 de ani:

La vârsta mea, adesea chinuită de insomnie și treziri nocturne. Prietenul meu mi-a recomandat Neurolex – un produs natural fără aditivi chimici pentru îmbunătățirea somnului. Am băut 2 pachete – a devenit mai ușor să adorm seara și să mă trezesc mai puțin noaptea. Neurolex m-a ajutat să restabilesc un somn sănătos, îl recomand.

Cumpara acum in Romania