Motion Mat covor de acupresiune

Motion Mat Acupressure Mat este un nou produs dezvoltat pentru ameliorarea durerilor de gât, bazat pe principiile acupuncturii. Este un covoraș natural care ajută la ameliorarea durerilor articulare și musculare.

Motion Mat covor de acupresiune

Covorașul conține vârfuri în formă de lotus realizate din plastic reciclat, iar baza sa este realizată din fibre de nucă de cocos 100% organice și bio-lene. Motion Mat este complet sigur și nu provoacă reacții alergice.

Motion Mat este fabricat din lenjerie bio-derivată și fibre de nucă de cocos reciclate. Spițele sale în formă de lotus sunt realizate din plastic ecologic. Covorașul conține, de asemenea, un magnet de neodim, care are un puternic efect de ameliorare a durerii.

Motion Mat de cumpărat în România
Motion Mat preț

Cât costă covorul de presopunctură Motion Mat? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Motion Mat

 • Principiul acupresiunii de ameliorare a durerii și spasmelor la nivelul articulațiilor și mușchilor.
 • Produsul este fabricat din fibre de nucă de cocos reciclate și are un efect pozitiv asupra bunăstării mentale și emoționale.
 • Are un certificat de calitate și este potrivit pentru persoanele care suferă de artrită și osteocondroză.
 • Nu are efecte secundare.

Compoziția covorașului

 1. Umplutură ecologică – fibră de nucă de cocos. Hipoalergenic, ecologic, durabil.
 2. Magneți de neodim. Câmp magnetic suplimentar pentru tratamentul articulațiilor și oaselor.
 3. Pini – plastic medical reciclabil. Ecologic și sigur pentru oameni
 4. Înveliș detașabil – 100% lenjerie organică.

Rezultatele utilizării Motion Mat

 • Îmbunătățirea calității somnului și relaxarea generală.
 • Ameliorarea durerilor articulare și a crampelor prin utilizarea zilnică a covorașului.
 • Efecte pozitive pentru persoanele cu un stomac nervos.

Instrucțiuni privind modul de utilizare a saltelei

 1. Așezați Motion Mat pe suprafață astfel încât vârfurile să fie orientate în sus.
 2. Întindeți-vă pe covoraș și rămâneți în această poziție timp de 15-30 de minute zilnic.
 3. Se recomandă utilizarea covorașului înainte sau după muncă sau exerciții fizice.
 4. Repetați procesul în fiecare zi.

De unde puteți cumpăra Motion Mat

Motion Mat poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Motion Mat în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Motion Mat covor de acupresiune într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale experților

Armen Asparyan, terapeut de masaj:

Vârfurile de pe suprafața Motion Mat au un efect asupra punctelor bioactive, ceea ce ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, a drenajului limfatic și la ameliorarea durerii, precum și la îmbunătățirea proprietăților regenerative ale țesuturilor deteriorate. Motion Mat are un efect pozitiv asupra bolilor sistemului musculo-scheletic, ajutând la refacerea țesutului cartilaginos, la îmbunătățirea fluxului sanguin, la ameliorarea durerilor musculare și la eliminarea efectelor leziunilor. Poate fi util în cazul herniilor de disc de la nivelul coloanei vertebrale, sciaticii, osteoporozei, mobilității limitate a articulațiilor, durerilor de cap cronice, insomniei, obezității, disfuncțiilor sexuale și a unor tulburări respiratorii și digestive. Motion Mat ajută, de asemenea, la creșterea energiei generale a organismului, oferă calmare, relaxare și o ușurare completă a efectelor stresului.

Recenzii ale clienților Motion Mat

Jack, 57 de ani

Când eram tânăr, am lucrat mult, ceea ce mi-a afectat sănătatea – aveam dureri de spate. La cea mai mică mișcare bruscă sau hipotermie – sufăr de sciatică, nu pot sta în poziție verticală, din cauza durerii teribile am pierdut câteva zile. Am mers la un chiropractician, dar m-a ajutat doar temporar, totul a revenit când am încetat să îl mai văd. Apoi, fiul meu mi-a făcut cadou un Motion Mat. La început am fost sceptic – ce prostie. Dar, după câteva utilizări, am simțit o îmbunătățire semnificativă a sănătății mele. Acum îl folosesc în fiecare zi. Nu mai am nicio durere, am o stare de spirit excelentă, sunt plină de energie. Apropo, dorm și mai bine. Acum îl ajut pe fiul meu să își renoveze casa și nu îmi mai este teamă să ridic greutăți mari.

Lara, 34 de ani

În urmă cu aproximativ 5 ani am fost diagnosticată cu osteocondroză a coloanei vertebrale. Am o slujbă sedentară, gâtul îmi amorțește rapid atunci când nu mă mișc, iar apoi începe să mă doară tot spatele. Masajul nu m-a ajutat, am schimbat maseurul. Iar el mi-a spus despre Motion Mat și m-a ajutat să îl comand. Nu regret deloc! Osteocondroza mea a dispărut, nu m-am simțit niciodată atât de vie și activă. După cum mi-a explicat medicul meu, acest covoraș eliberează canalele energetice acționând asupra punctelor active și face ca energia să circule, mișcând-o în direcția corectă. I-am dăruit acest covoraș mamei mele, deoarece suferă de dureri articulare. Există, de asemenea, magneți care favorizează repararea articulațiilor și a oaselor.

Emily, 25 de ani

Am avut un nerv ciupit după ce am născut – corpul meu s-a curbat la talie și umeri. Medicul meu m-a sfătuit să fac acupunctură, dar am avut o frică de ace încă din copilărie. Ca alternativă, am comandat Motion Mat, care are același efect, dar nu străpunge pielea. Ca să fiu sinceră, mă gândeam că statul întinsă va fi un iad. Dar nu. La început a fost un mic disconfort și apoi am simțit o relaxare lentă, tensiunea a dispărut. Am dormit pe acest covor de multe ori. După ce l-am folosit, simt o forță incredibilă în corpul meu, de parcă aș putea rostogoli munți. După 3 săptămâni de utilizare a Motion Mat în fiecare zi, problema mea a dispărut complet. Dar continui să folosesc covorașul – acum sunt mai echilibrat, am uitat de lipsa constantă de somn și de durerile de cap.

Mark, 43 de ani

Sora mea a cumpărat inițial Motion Mat. Personal, nu prea cred în toate aceste invenții miraculoase care inundă piața…… Dar m-a convins să mă întind. În decurs de un minut – mii de piroane mi se înfigeau în spate. Dar spatele meu s-a adaptat rapid și m-am întins timp de o jumătate de oră. Dispoziția mea irascibilă, nervoasă și emoțională de după muncă a dispărut instantaneu. Mă simt cu adevărat renăscut. Bineînțeles, vă puteți întinde pe acest covor până la trei ore pe zi, cu pauze. Micile sale vârfuri au un efect pozitiv asupra circulației noastre sanguine, iar acest lucru este pur și simplu o mană cerească pentru persoanele cu osteocondroză. În concluzie, aș dori să remarc faptul că organismul meu se simte întinerit după un astfel de impact asupra spatelui meu.

Cumpara acum in Romania