Micardium pentru hipertensiune arterială

Hipertensiunea nu este doar un număr mare pe tonometru, ci o amenințare reală la adresa sănătății și a vieții dumneavoastră. Mai mult de 40% din totalul deceselor la nivel mondial sunt legate de bolile cardiovasculare, iar majoritatea acestora sunt rezultatul atacurilor de cord și al accidentelor vasculare cerebrale. Dar există o modalitate de a opri acest ucigaș tăcut. Micardium este un remediu împotriva hipertensiunii dezvoltat de oamenii de știință pe baza a numeroase experimente.

Micardium pentru hipertensiune arterială

Micardium nu maschează simptomele, ci ajunge la rădăcina problemei. Acesta întărește vasele de sânge, le crește elasticitatea și normalizează tensiunea arterială în mod natural. Datorită compoziției sale unice, care include o concentrație ridicată de bioflavonoide din păducel, Micardium este eficient încă din primele zile de utilizare. Studiile au arătat că 98% dintre pacienți au tensiunea arterială stabilizată în limita de 130/80 după administrarea acestuia.

Micardium cumpărați în România
Micardium preț

Cât costă Micardium pentru hipertensiune arterială? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Micardium

 • Normalizarea rapidă a presiunii. Deja în primele zile de administrare Micardium stabilizează tensiunea arterială fără fluctuații bruște.
 • Restabilirea sănătății cardiace. Micardium reglează armonios inima, eliminând angina pectorală, aritmiile și nevrozele.
 • Întărirea vaselor de sânge. Remediul restabilește tonusul și elasticitatea vaselor de sânge într-o singură cură, reducând riscul de atac de cord și de accident vascular cerebral.
 • Siguranță și naturalețe. Celulele vegetale vii din Micardium sunt pe deplin compatibile cu celulele umane, ceea ce asigură o eficacitate fără efecte secundare.
 • Versatilitate. Micardium este eficient în orice formă de hipertensiune arterială și este potrivit pentru persoanele de orice vârstă.

Compoziția Micardium

 1. Extract de urzică. Relaxează vasele de sânge, activează rinichii pentru a reduce tensiunea arterială.
 2. Ulei de pește (Omega-3). Subțiază sângele, curăță vasele de sânge de colesterol.
 3. Extract de păducel. O componentă cheie bogată în bioflavonoide. Dilata vasele de sânge, întărește inima.
 4. Vitamina B6. Menține echilibrul de potasiu și sodiu, îmbunătățește sistemul nervos.
 5. Vitamina B2. Restabilește circulația sanguină capilară.
 6. Vitamina B1. Efect benefic asupra sistemelor cardiovascular și nervos.
 7. Vitamina B12. Normalizează tensiunea arterială, îmbunătățește circulația cardiacă.

Instrucțiuni de utilizare

 • Adulților li se recomandă să ia 1 capsulă Micardium de 2 ori pe zi, la mese.
 • Cursul de tratament – 3 luni, dacă este necesar, se poate repeta.

De unde se poate cumpăra Micardium

Micardium pentru hipertensiune arterială este disponibil pentru a fi comandat numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, ofertele promoționale sunt disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Micardium în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Micardium într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Victor, cardiolog:

Timp de un sfert de secol de activitate în cardiologie, am văzut cum hipertensiunea arterială a devenit o adevărată epidemie. Nu mai este doar o boală a vârstnicilor, ci în fiecare an întinerește. Stresul, alimentația deficitară, sedentarismul – toate acestea sunt factori de risc. Dar cel mai rău lucru este că oamenii încep tratamentul prea târziu, când există deja complicații.

Micardium este o adevărată descoperire în tratamentul hipertensiunii. Spre deosebire de multe remedii care pur și simplu reduc cifrele, acesta tratează cauza. Totul ține de compoziția unică. O concentrație ridicată de bioflavonoide din păducel îl face indispensabil. Mulți producători folosesc această componentă în doze minime, în timp ce în Micardium este în exces. Este ca și cum ar fi diferența dintre o picătură și un pahar de apă pentru o persoană însetată.

Recomand Micardium tuturor pacienților mei, de la tinerii dependenți de muncă până la persoanele în vârstă cu mulți ani de hipertensiune arterială. Și văd rezultate peste tot. Recent, a venit la mine un pacient în vârstă de 72 de ani, cu hipertensiune de gradul III. După o lună de tratament cu Micardium, tensiunea arterială s-a stabilizat la 135/85. Fără efecte secundare, fără dependență.

Avantajul cheie al Micardium este că nu maschează problema, ci o rezolvă. Acesta restabilește elasticitatea vasculară, întărește mușchiul cardiac. Previne cele mai grave complicații – atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale. În profesia noastră, ne luptăm adesea cu consecințele. Cu Micardium, le prevenim. Nu este doar un medicament, ci o investiție într-un viitor sănătos.

Elena, terapeut de cea mai înaltă categorie:

În 20 de ani de practică, am văzut cum hipertensiunea distruge nu numai sănătatea, ci și vieți. Oamenii își pierd locul de muncă din cauza oboselii constante și a durerilor de cap. Familiile se destramă pentru că unul dintre parteneri devine iritabil, își pierde interesul pentru viață. Și câți oameni talentați au plecat mai devreme din cauza accidentelor vasculare cerebrale? Hipertensiunea nu este doar o problemă medicală, ci și un dezastru social.

Când mi s-a spus prima dată despre Micardium, am fost sceptic. De-a lungul anilor am încercat zeci de remedii pentru hipertensiune. Majoritatea au un efect temporar sau efecte secundare severe. Dar Micardium m-a surprins. Nu este doar un mijloc de a reduce tensiunea arterială, ci un instrument de refacere a întregului sistem cardiovascular.

Permiteți-mi să vă povestesc un studiu de caz. Pacienta mea, Anna, în vârstă de 67 de ani. A venit la mine cu plângeri de dureri de cap constante, dificultăți de respirație, insomnie. Tensiunea arterială a sărit de la 160/100 la 190/110. Ea trăia cu analgezice. Soțul ei mi-a spus că a încetat să se mai plimbe, a renunțat la tricotajul ei preferat – pur și simplu nu mai avea energie. Am început un tratament cu Micardium. După o săptămână, Anna a observat că dormea mai bine. O lună mai târziu, a venit la consultație – o persoană diferită! Tensiunea arterială era de 130/80, ochii îi străluceau, ne-a povestit cum ea și soțul ei au călătorit la țară și cum a lucrat toată ziua în grădina de legume.

Aceasta este puterea lui Micardium – nu doar normalizează tensiunea arterială, ci îi redă calitatea vieții. Compoziția unică – extracte de urzică și păducel, ulei de pește, vitamine B – reprezintă o abordare complexă. Urzica și păducelul relaxează vasele de sânge, uleiul de pește luptă împotriva colesterolului, iar vitaminele susțin sistemul nervos. Acest lucru este important, deoarece hipertensiunea merge adesea mână în mână cu nevrozele și depresia.

Micardium este potrivit pentru toată lumea – atât pentru cei care abia încep să aibă probleme, cât și pentru cei care suferă de hipertensiune arterială de ani de zile. Este sigur chiar și pentru persoanele în vârstă și pentru cei care iau alte medicamente. Întotdeauna le spun pacienților mei: Micardium nu este doar un tratament, este o întoarcere la o viață plină. Și când vin la mine plini de energie și de planuri, îmi dau seama că suntem pe drumul cel bun.

Recenzii ale cumpărătorilor Micardium de la hipertensiune arterială

Anton, 45 de ani:

Am fost șofer de camion timp de 20 de ani. Munca mea este un stres constant, lipsa somnului și o alimentație necorespunzătoare. Nu este surprinzător faptul că la vârsta de 40 de ani am început să am probleme cu tensiunea arterială. La început nu am dat atenție: doar o durere de cap și tinitus. Dar când am avut primul meu microstroke în timp ce conduceam, mi-am dat seama că glumele s-au terminat. Medicii au spus că încă un astfel de caz și puteai să uiți de slujba ta. După al doilea microstroke, am fost pe punctul de a-mi părăsi locul de muncă.

Micardium mi-a fost recomandat de un coleg care avea o poveste similară. La început am fost sceptic – ei bine, câte dintre aceste remedii am încercat deja. Dar, după o săptămână de administrare, am simțit diferența. Capul mi-a devenit limpede, în timp ce conduceam sunt din nou alert și atent. Și cel mai important – tensiunea arterială. Acum este ca un ceas, 120/80, fără vârfuri. Micardium nu numai că mi-a redat locul de muncă, dar mi-a dat și liniște sufletească. Acum știu că voi ajunge la destinație și mă voi întoarce acasă sănătos. Soția mea spune că mi-am schimbat chiar și caracterul – sunt mai calm, mai vesel. Micardium nu este doar un remediu, este un bilet spre o viață normală.

Maria, 58 de ani:

Am hipertensiune arterială ereditară. Bunica mea a murit de un atac de cord, iar mama mea a murit de un accident vascular cerebral. Mi-a fost mereu teamă că mă așteaptă aceeași soartă. Medicii au spus că cu ereditatea mea fără medicamente nu se poate fără medicamente. Am încercat o mulțime de remedii, dar nu a fost de nici un folos. Amețeam, mi se înnegreau ochii. Și odată era să cad pe scări când tensiunea arterială a crescut brusc.

Cu Micardium totul s-a schimbat. Mi-a fost recomandat de o prietenă al cărei soț este hipertensiv. Sincer, nu mă așteptam la un asemenea efect. Deja în două săptămâni tensiunea mea arterială s-a normalizat. Nici nu am crezut imediat și mi-am măsurat din nou în mod constant. Dar nu, stabilă 130/80! Și apoi am observat că puteam urca scările fără să mă simt fără respirație. Mi-a crescut forța și chiar m-am alăturat unui grup de fitness pentru persoanele în vârstă. În trei luni am slăbit 7 kg!

Dar cel mai important lucru sunt nepoții mei. Înainte, le era teamă că bunica lor va cădea brusc sau va leșina. Dar acum ne plimbăm împreună în parc, le citesc basme. Și nu mai există anxietate! Recent, fiica mea a spus că arăt cu zece ani mai tânără. Totul se datorează lui Micardium. Mi-a readus nu numai sănătatea, ci și bucuria de a trăi. Acum nu mă mai tem de viitor!

Valentina, 62 de ani:

Am lucrat toată viața mea ca profesoară de școală primară. Mi-am iubit munca din tot sufletul. Dar acum câțiva ani am început să am probleme de sănătate. Hipertensiune arterială. Dureri de cap constante, tinitus, ondulații în ochi. A devenit greu să mă concentrez în clasă. Îmi amintesc că odată aproape am leșinat în fața copiilor. A trebuit să mă retrag, deși mi se rupea inima.

Am aflat despre Micardium de la un fost coleg. Și ea suferea de tensiune arterială. Am început să îl iau și în doar o săptămână am simțit o schimbare. Capul mi s-a limpezit și tinitusul a dispărut. Iar după o lună de tratament, mi-am dat seama că mă pot întoarce la muncă. Bineînțeles, nu cu normă întreagă, dar conduc un curs de artă pentru copii. Și știți care este lucrul uimitor? Micardium nu numai că mi-a scăzut tensiunea arterială, dar mi-a îmbunătățit și memoria! Acum îmi amintesc toate numele copiilor de la prima vedere.

Recomand Micardium tuturor pensionarilor pe care îi cunosc. Le spun: Nu vă gândiți că, dacă sunteți la pensie, nu puteți face nimic pentru sănătatea dumneavoastră. Micardium vă oferă o a doua șansă. Mi-a redat nu numai sănătatea, ci și sensul vieții. Să vezi zâmbetele copiilor, să-i înveți lucruri noi – ce poate fi mai bun?

Serghei, 52 de ani:

Aveam o formă severă de hipertensiune arterială, stadiul 2. A fost descoperită accidental, la un examen medical la locul de muncă. La început nu am acordat atenție, mă gândeam doar că presiunea sare. Dar medicul m-a speriat. Mi-a spus, încă puțin și puteți întocmi un handicap. Iar eu am o soție, doi copii de facultate. Ce fel de handicap?

Un prieten cu care mergem la sală (sau mai bine zis, mergeam – a trebuit să renunțăm din cauza presiunii) mi-a recomandat Micardium. El însuși îl lua. Ca să fiu sincer, am fost sceptic. M-am gândit, ei bine, ce poate face un remediu pe bază de plante, dacă nici măcar medicamentele puternice nu au ajutat. Dar mi-am asumat o șansă. Și știți ce? După prima săptămână, mi-am dat seama că a funcționat!

Nu mai aveam presiune în piept, nu mai aveam dificultăți de respirație. Am început chiar să folosesc scările în loc de lift la serviciu. O lună mai târziu, m-am întors la sală, la început ușor. Iar trei luni mai târziu am mers la un al doilea examen. Doctorului nu-i venea să creadă ochilor. A spus că vasele mele de sânge erau ca ale unui tânăr, că tensiunea mea arterială era normală. M-a întrebat ce făcusem. I-am spus despre Micardium. A zâmbit, a spus că e doar o plantă. Apoi m-a rugat să-i arăt ambalajul și a notat numele.

Micardium chiar mi-a salvat viața. Nu exagerez. Acum, eu și fiul meu mergem împreună în drumeții și la pescuit. Soția mea spune că arăt cu zece ani mai tânăr. Și, cel mai important, acum am încredere în viitor. Gata cu invaliditatea, doar viață activă!

Olga, 39 de ani:

Povestea mea este puțin diferită de a celorlalți. Nu sunt în vârstă și nu am probleme ereditare. Am făcut hipertensiune din cauza stresului. Lucrez ca manager de vânzări într-o firmă mare. Ore neregulate, termene limită, clienți conflictuali. Am și doi copii școlari. Acasă, lecții, cluburi, iar seara termin rapoartele.

La început au fost doar schimbări de dispoziție, iritabilitate. Apoi am început să am probleme cu somnul. Iar odată, la o prezentare importantă, am avut o criză hipertensivă. Chiar în mijlocul prezentării, ochii mi s-au făcut negri și am amețit. Subordonații mei au chemat o ambulanță. A fost un coșmar, am crezut că mi-am încheiat cariera.

Micardium nu mi-a fost prescris de un cardiolog, ci de un psihoterapeut. Mi-a fost recomandat de un coleg după incident. El a spus că problema nu era doar la inimă, ci și la nervi, iar Micardium le-ar ajuta pe amândouă. Ca să fiu sinceră, nu prea l-am crezut. Dar nu aveam de ales – ori mă tratam, ori eram în concediu medical pentru o lungă perioadă de timp.

Și știți ce? Nu a mințit. În decurs de o săptămână, am observat că dormeam mai bine. Două săptămâni mai târziu, tensiunea mea arterială a revenit la normal. Nu mai tresăream la fiecare apel telefonic și nu mă mai supăram pe copii pentru nimic. Au observat și la serviciu. Colegii au spus că era ca și cum aș fi devenit o altă persoană – calmă, concentrată. Iar în urmă cu o lună am fost promovată șef de departament. Șeful meu a spus că a apreciat rezistența mea la stres.

Totul datorită Micardium. Nu mi-a scăzut doar tensiunea arterială, ci a fost ca și cum m-a repornit din interior. Acum pot face față atât muncii, cât și copiilor, fără să-mi compromit sănătatea. Și, apropo, le dau Micardium și copiilor mei. Se apropie examenele și sunt îngrijorați. Micardium îi ajută să rămână calmi și concentrați. În general, acesta este acum remediul nostru de familie pentru stres și consecințele acestuia!

Cumpara acum in Romania