Menstrual Cup pentru femei

Menstrual Cup este un produs inovator de igienă feminină care ajută în cazul disconfortului menstrual.

Menstrual Cup pentru femei

Este o cupă flexibilă, rezistentă la apă, care se introduce în vagin și colectează secrețiile menstruale. Menstrual Cup oferă confort și libertate de mișcare pe tot parcursul ciclului.

Menstrual Cup de cumpărat în România
Prețul Menstrual Cup

Cât costă Cupa Menstruală pentru femei? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Menstrual Cup

  1. Rentabilitate. O Cupă Menstruală durează până la 10 ani, economisind bani pe produse de igienă.
  2. Respectarea mediului înconjurător. Este o soluție reutilizabilă care nu dăunează mediului, spre deosebire de produsele de unică folosință.
  3. Siguranță. Fabricată din silicon de calitate medicală, nu provoacă alergii. Nu există riscul de sindrom de șoc toxic.
  4. Igienic. Împiedică dezvoltarea bacteriilor, reducând riscul de infecții. Fără miros neplăcut.
  5. Confort. Fixat în siguranță, nu curge și nu interferează cu activitatea. Poate fi purtat timp de până la 12 ore.

Compoziția lui Menstrual Cup

Cupa Menstruală este fabricată din silicon medical, un material hipoalergenic sigur pentru igiena intimă. Are elasticitate și durabilitate.

Instrucțiuni de utilizare

  • Spălați-vă pe mâini înainte de utilizare.
  • Strângeți cupa în jumătate și introduceți-o ușor în vagin, astfel încât să se deschidă.
  • Pentru a scoate cupa, trageți de tijă, strângând ușor cupa pentru a întrerupe aspirația.
  • După utilizare, clătiți bine cupa înainte de a o reutiliza.

De unde puteți cumpăra cupa Menstrual Cup

Cupa Menstruală pentru femei este disponibilă doar pentru a fi comandată de pe site-ul web al producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Cupa Menstruală în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Menstrual Cup într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Anna, obstetrician-ginecolog:

Timp de 5 ani de practică, am recomandat Menstrual Cup multor pacienți. Este o soluție cu adevărat eficientă și sigură pentru igiena feminină. Cupa este bine tolerată și nu provoacă iritații. Protejează în mod fiabil împotriva scurgerilor și a mirosurilor neplăcute.

Maria, alergolog:

Cupa menstruală este fabricată din materiale hipoalergenice. La pacientele cu hipersensibilitate la compoziția produselor de igienă, utilizarea cupei nu a provocat efecte secundare.

Recenzii ale clienților Menstrual Cup

Victoria, 29 de ani:

Folosesc Menstrual Cup de 3 ani. Aceasta este o salvare pentru fetele active. fac sport, dansez, dar cupa protejează în mod fiabil împotriva scurgerilor în orice situație. Pentru mine este soluția ideală pentru igiena feminină.

Christina, 24 de ani:

Anterior, nu îmi puteam imagina că voi folosi un astfel de produs în timpul menstruației. Dar Menstrual Cup m-a surprins plăcut. într-adevăr, economisește bani fără a crea disconfort. Acum sfătuiesc cupa tuturor prietenelor mele.

Julia, 31 de ani:

Alegând între un alt pachet de tampoane și o cupă ecologică reutilizabilă, m-am decis pentru Menstrual Cup. O folosesc confortabil de șase luni, fără să arunc gunoi pe planetă.

Olga, 36 de ani:

Cu Menstrual Cup am uitat de teama de a avea scurgeri în cel mai nepotrivit moment. Cupa este ținută în siguranță timp de 12 ore, nu poți fi distrasă de igienă. Este foarte convenabil.

Anna, 42 de ani:

În urmă cu un an, fiica mea m-a sfătuit Menstrual Cup în locul absorbantelor obișnuite. La început am fost sceptică în legătură cu această idee, dar după prima utilizare a cupei nu m-am mai întors niciodată la tampoanele de unică folosință.

Cumpara acum in Romania