Luveriks cremă pentru psoriazis

Luveriks pentru psoriazis este o cremă naturală compusă din ingrediente naturale. Acestea au efecte antiinflamatorii, analgezice, antibacteriene și imunoprotectoare.

Luveriks cremă pentru psoriazis

Afecțiunea este însoțită de regenerarea sistemului imunitar, agresivitatea diviziunii celulare scade, ceea ce ameliorează exacerbarea bolii.

Plăcile se micșorează treptat, exfolierea se oprește, fisurile se vindecă, iar riscul de infecții fungice și bacteriene este eliminat. Pielea devine din nou netedă, catifelată, pigmentarea dispare.

Cumpărați Luveriks în România
Luveriks pret

Cât costă Luveriks din psoriazis? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Luveriks ce este

Alegerea medicilor și a utilizatorilor în favoarea noului biocomplex din psoriazis se datorează faptului că crema elimină simptomele bolii și scapă de plăci într-un timp scurt. Beneficiile lui Luveriks au făcut ca produsul să fie solicitat în rândul pacienților, plasându-l în topul vânzărilor în ultimele șase luni. Oferă tuturor o șansă de a scăpa de psoriazis o dată pentru totdeauna.

 • Reduce inflamația. Elimină cauzele de agravare a bolii, oprește creșterea leziunilor în primele 5 zile. În acest timp dispar principalele simptome ale psoriazisului.
 • Elimină infecțiile. Împiedică infecțiile bacteriene, fungice care pot însoți boala și agrava starea pacientului și prognosticul.
 • Regenerarea pielii. Regenerează celulele, exfoliază particulele de piele în exces, restabilește elasticitatea pielii, îi normalizează structura, îi uniformizează culoarea.
 • Compoziție naturală. Tratamentul psoriazisului crema Luveriks nu dă efecte secundare. Pielea nu este uscată, este hidratată, bine hrănită și frumusețea sa estetică este îmbunătățită.
 • Preț accesibil. Comandarea Luveriks pe site-ul oficial al producătorului oferă o terapie calitativă a psoriazisului fără medicamente scumpe. Aceasta este o șansă pentru fiecare pacient de a trăi o viață plină, fără a se rușina de aspectul lor.

Care este diferența dintre Luveriks și medicamentele pentru psoriazis din generațiile anterioare? Deoarece crema este foarte penetrantă. Luptă împotriva bolii pe diferite niveluri. În 5 zile există o eliminare a simptomelor externe ale bolii – mâncărime, roșeață, descuamare. După 10 zile, unguentul începe să acționeze în straturile mai profunde ale epidermei – ameliorează inflamația, umflăturile, aliniază structura pielii. După 20 de zile de utilizare a Luveriks boala recidivează, sângerarea se oprește, pielea se regenerează, se restabilește integritatea, elasticitatea și aspectul estetic al acesteia. Crema acționează în celulele epidermei și în spațiile intercelulare, se absoarbe complet, nu pătează hainele și lenjeria de pat. În fiecare zi, concentrația de substanțe active crește, efectul unguentului se intensifică. Pentru a scăpa de boală trebuie să folosiți unguentul în serie până la recidivă.

Compoziția Luveriks

Unicitatea cremei datorită compatibilității integrale inovatoare a compoziției inovatoare a componentelor compoziției Luveriks. Acestea lucrează la unison, se completează și își întăresc reciproc acțiunea.

Combinația de ingrediente a fost selectată de oamenii de știință pe parcursul mai multor ani. Concentrația ingredientelor active este de așa natură încât acestea sunt eliberate imediat ce unguentul este aplicat pe piele.

Pentru a crește siguranța complexului natural, la fabricarea produsului au fost folosite tehnologii de extracție bioecologice. Acestea ne permit să păstrăm proprietățile utile ale materiilor prime naturale în forma lor cea mai naturală. Acest lucru contribuie la o cremă 100% sigură.

 • Ceară de albine. Ingredient organic care are efect antiinflamator, decontaminant, regenerant. Întărește fibrele pielii.
 • Unt de shea. Efect înmuiere, imunoprotector. Restabilește funcționarea adecvată a sistemului imunitar. Oprește diviziunea necontrolată a celulelor epidermei, acționează împotriva cauzelor psoriazisului.
 • Ulei de cânepă. Calmează, ameliorează mâncărimile, analgezic, îmbunătățește starea pielii. Crește elasticitatea, favorizează o structură uniformă a pielii, vindecă leziunile, oprește sângerările.
 • Ulei de arbore de ceai plus ulei de lavandă. Ingredientele din Luveriks asigură hidratarea și nutriția echilibrată a epidermei. Datorită lor are loc reînnoirea celulelor deteriorate. Are un efect de strângere, curățare și întinerire a pielii și asigură refacerea aspectului estetic al acesteia.

Instrucțiuni de utilizare Luveriks

Dacă ați comandat Luveriks pe site-ul producătorului, veți primi o cremă autentică, care are toate caracteristicile declarate. Aceasta va ajuta la oprirea procesului de anomalii autoimune, la eliminarea plăcilor psoriazice și la restabilirea epidermei la nivel celular. Dar pentru o eficacitate maximă, trebuie să utilizați unguentul în conformitate cu instrucțiunile de utilizare Luveriks.

 1. Aplicați crema Luveriks de două ori pe zi pe pielea curată și uscată.
 2. Continuați cursul timp de 20 de zile, masând ușor timp de 3-5 minute.

Utilizarea lui Luveriks este convenabilă. Crema este absorbită în timpul aplicării și nu pătează hainele.

Instrucțiunile de utilizare a Luveriks recomandă să nu întrerupeți tratamentul în timpul cursului.

Expunerea la cremă trebuie să fie continuă pentru a obține un efect cumulativ. Prelungiți și repetați cursurile după cum este necesar. Unguentul profilactic se efectuează de două ori pe an.

Luveriks unde să cumpere în România

Luveriks se poate comanda numai de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă permite să cumpărați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale pe site. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în produse este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Luveriks la farmacie

În prezent, nu puteți cumpăra Luveriks de la psoriazis într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Luveriks recenzii

Irina, 42 de ani:

Am vindecat crema de psoriazis Luveriks, despre care am aflat recenzii bune de la un prieten. Ea a folosit crema timp de un an și a uitat de mult timp toate problemele asociate cu boala. Acum mă plimb cu pielea curată și nu mă tem să port haine deschise. Înainte purtam doar mâneci lungi vara. Asta în climatul nostru cald. Unguent grozav, ajută fără efecte secundare.

Valery, 56 de ani:

Nu sunt încântată de unguentul Luveriks pentru psoriazis, deși există multe laude despre el. Nu am reușit să vindec boala, doar se atenuează pentru o vreme, apoi reapare din nou. Este adevărat, recidivele sunt mult mai puțin frecvente. Dar nu se scapă de ea pentru totdeauna, așa cum este descris în adnotare.

Ludmila, 33 de ani:

Nu știu ce m-aș face fără crema Luveriks pentru psoriazis, recenzii bune despre care mi-a spus medicul meu. Boala mea a devenit atât de progresivă după a treia naștere, încât umblam în plăci fără întrerupere. Unguentul a fost o salvare, am făcut deja trei cure – una curativă și două preventive. Într-un an nu a existat nici măcar o singură recidivă. În sfârșit, am respirat liber.

Svetlana, 30 de ani:

Lucrez ca profesoară, așa că psoriazisul îmi dădea mult disconfort. Mai ales atunci când erupțiile erau pe mâini. Acum nu mai sufăr, pentru că am găsit crema Luveriks pentru mine pe internet, pe baza recenziilor. Este hipoalergenică și funcționează bine. Am fost tratată timp de numai 20 de zile. Timp de 7 luni nu au existat exacerbări.

Igor, 47 de ani:

Îi sfătuiesc pe toți să se trateze pentru psoriazis cu crema Luveriks, recenzia mea despre ea este foarte aprobatoare. Înainte am folosit alte unguente, dar acestea nu au dat un efect atât de puternic și de lungă durată. Cu ea puteți uita de boală, chiar dacă aveți o zonă mare de leziune atunci când apar plăcile. Este un produs foarte bun și nu mă pot lipsi de el acum.

Cumpara acum in Romania