Liquid Leather piele lichidă

Te-ai săturat de zgârieturi, zgârieturi și uzură pe articolele tale preferate din piele? Vă prezentăm Liquid Leather, un produs unic care vă va ajuta să redați aspectul original al articolelor dvs. din piele. Acest produs este special formulat pentru a repara și restaura pielea și articolele din piele. Nu mai este nevoie să cheltuiți sume fabuloase pentru restaurare profesională sau pentru a cumpăra lucruri noi.

Liquid Leather piele lichidă

Liquid Leather vă permite să reparați chiar și deteriorările grave la produsele din piele naturală și artificială. Acest adeziv unic se aplică pe zonele deteriorate și, după uscare, formează o suprafață rezistentă, elastică și durabilă, care imită perfect structura și culoarea pielii originale. Datorită versatilității sale, produsul este potrivit pentru repararea pantofilor, genților, jachetelor, mobilierului, scaunelor de mașină și a oricăror alte produse din piele.

Liquid Leather de cumpărat în România
Preț Liquid Leather

Cât costă Liquid Leather? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele Liquid Leather

 • Reparație imperceptibilă. Zonele reparate sunt complet invizibile, deoarece produsul se îmbină perfect cu pielea înconjurătoare, prin culoare și textură. Avantajul este că obiectele dvs. vor arăta ca și noi după reparație, fără semne de restaurare.
 • Sigur și ecologic. Produsul este fabricat din materiale hipoalergenice și ecologice, complet sigure pentru oameni și mediu. Avantajul este că puteți utiliza produsul fără griji pentru sănătate și fără să vă faceți griji cu privire la efectele nocive asupra mediului.
 • Longevitate și durabilitate. Pielea lichidă este extrem de durabilă și rezistentă la abraziune și întindere, ceea ce garantează o durată de viață lungă pentru produsele reparate. Acest avantaj vă asigură că articolele dvs. din piele recuperată vor dura mult timp, fără a fi nevoie de reparații frecvente.
 • Ușurința de utilizare. Produsul este foarte ușor de utilizat și nu necesită abilități sau unelte speciale. Avantajul este că vă puteți repara singur articolele din piele, fără a fi nevoie să contactați profesioniști sau să vizitați ateliere.

Compoziția produsului Liquid Leather

 1. Amestec de polimeri. Amestecul de polimeri este componenta principală a Liquid Leather. Acesta asigură rezistența, elasticitatea și durabilitatea stratului de reparare, creând o imitație perfectă a pielii naturale.
 2. Colorant. Compoziția Liquid Leather include diverși coloranți, permițând alegerea nuanței ideale pentru restaurarea produselor de orice culoare.
 3. Lianți. Adezivii asigură o aderență puternică a produsului la suprafața pielii și împiedică desprinderea acestuia.
 4. Umpluturi. Umpluturile conferă Liquid Leather vâscozitatea și textura necesare pentru a imita perfect structura pielii naturale.

Instrucțiuni de utilizare

 • Pregătiți și curățați zona deteriorată de murdărie și fibre.
 • Dacă este necesar, plasați un material textil de susținere pe deteriorarea profundă.
 • Potriviți culoarea dorită a Liquid Skin cu mostrele de culoare furnizate.
 • Aplicați un strat subțire de produs pe zona deteriorată cu ajutorul unei spatule sau a unei pensule.
 • Lăsați să se usuce complet timp de 2-3 ore.
 • Folosind hârtia cu granule inclusă, creați textura de piele dorită pe zona reparată.
 • Încălziți fierul de călcat și aplicați-l timp de 2-3 minute pe hârtia cu granule pentru a fixa textura.

De unde puteți cumpăra Liquid Leather

Pielea lichidă Liquid Leather poate fi comandată doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, consultarea oferită cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale specialiștilor

Peter, maestru restaurator de piele:

Liquid Leather este un produs excelent pentru restaurarea articolelor din piele. Datorită formulei sale unice, produsul imită perfect structura și culoarea pielii naturale, ceea ce face ca reparația să fie aproape invizibilă. Folosesc Liquid Leather în atelierul meu și îl pot recomanda cu încredere tuturor iubitorilor de articole din piele de calitate.

Alexey, restaurator de mobilă:

În cabinetul meu trebuie adesea să restaurez mobilierul și scaunele de mașină din piele deteriorate. Liquid Leather a devenit o adevărată descoperire pentru mine. Nu numai că acest produs este ușor de utilizat, dar oferă și o reparație durabilă și de înaltă calitate.

Opinii ale clienților despre Liquid Leather

Maxim, 29 de ani:

Jacheta mea de piele preferată arăta pur și simplu îngrozitor după ce am zgâriat-o din greșeală. Mă gândeam deja să o arunc, dar am decis să încerc Liquid Leather. Rezultatul a fost uimitor. Toate zgârieturile au dispărut și geaca arată ca nouă.

Elena, 42 de ani:

Aveam o canapea veche din piele pe care nu mă puteam hotărî să o arunc. Era zgâriată și ruptă, dar încă o iubeam. Mulțumită Liquid Leather, am reușit să o restaurez complet și acum arată la fel de bine ca nouă.

Andrei, 35 de ani:

Câinelui meu îi place să mestece tot ce-i cade în mână și, într-o zi, s-a hotărât să-mi mănânce pantofii noi din piele. Eram disperat, dar apoi mi s-a recomandat Liquid Leather. Cumva, ca prin magie, am reușit să îndepărtez complet urmele de dinți ale animalului meu de companie. Pantofii sunt din nou ca noi.

Olga, 28 de ani:

Ador gențile din piele de epocă, dar de multe ori sunt destul de ponosite. Liquid Leather a devenit arma mea secretă în lupta împotriva uzurii și deteriorării. Datorită acestui produs, mă pot bucura de frumusețea și stilul accesoriilor vintage fără să mă îngrijorez de starea lor.

Serghei, 41 de ani:

În calitate de proprietar de mașină, mă confrunt adesea cu problema uzurii scaunelor din piele. Anterior, a trebuit să înlocuiesc tapițeria, ceea ce a fost foarte scump. Dar, cu Liquid Leather, pot să restaurez eu însumi scaunele cu ușurință și la prețuri reduse. Acest produs a dat deja roade pentru mine după prima utilizare.

Cumpara acum in Romania