Lenjerie de corp ortopedică Activemax

Activemax+ este o lenjerie de corp ortopedică creată de oamenii de știință germani în cooperare cu cei mai importanți ortopezi din lume. Nu este doar o lenjerie intimă, ci un adevărat corset corector, care ascunde kilogramele în plus și oferă o siluetă masculină perfectă.

Activemax este fabricat din materiale de înaltă tehnologie care asigură un confort maxim la purtare. Datorită structurii speciale a țesăturii, lenjeria intimă nu provoacă iritații ale pielii și nu creează un efect de seră, chiar și pe vreme caldă.

Lenjerie de corp ortopedică Activemax

Principalul avantaj este efectul instantaneu de corecție a siluetei. Lenjeria intimă strânge zona abdominală, eliminând pliurile inutile și făcând silueta întinsă. În plus, acționează ca un corset, fixând mușchii spatelui în poziția corectă și asigurând o postură bună.

Utilizarea zilnică tonifică treptat mușchii abdominali, reducând depozitele de grăsime. Și datorită efectului de compresie îmbunătățește activitatea organelor interne – ușurează sarcina asupra coloanei vertebrale și normalizează digestia.

Activemax cumpărați în România
Activemax preț

Cât costă Activemax? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele lenjeriei de corp ortopedice Activemax

 • Corectarea instantanee a figurii, elimină pliurile în exces de pe abdomen;
 • Păstrarea mușchilor spatelui și a abdomenului în tonus;
 • Îmbunătățirea posturii, alinierea coloanei vertebrale;
 • Ameliorarea durerilor de spate cu osteocondroză;
 • Întărirea mușchilor spatelui, reducând sarcina asupra coloanei vertebrale;
 • Îmbunătățirea digestiei datorită efectului de compresie;
 • Fixarea organelor interne pentru a facilita activitatea inimii și a plămânilor;
 • Confort 100% datorită materialelor respirabile.

Compoziția Activemax

 1. Materialul de înaltă tehnologie Activemax+ este un poliester inovator care asigură termoreglarea și respirabilitatea.
 2. Nailonul elastic creează efectul de corecție necesar, redându-și cu ușurință forma după întindere.
 3. Bumbacul natural garantează moliciune și confort în contact cu pielea.

Aplicarea lenjeriei de corp ortopedice

 • Lenjeria intimă este recomandată a fi purtată zilnic pentru a corecta treptat silueta și a îmbunătăți postura. Este optimă utilizarea Activemax+ în timpul antrenamentelor – va crește efectul activităților sportive de 2-3 ori.
 • Lenjeria de corp poate fi folosită și ca un corset ortopedic, va asigura o fixare adecvată a coloanei vertebrale și va ameliora durerile de spate din regiunea lombară.

De unde puteți cumpăra Activemax

Activemax poate fi comandat doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Activemax în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Activemax într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale medicilor despre lenjeria de corp ortopedică Activemax

Irina, terapeut:

Recomand lenjeria de corp ortopedică Activemax+ pacienților mei care suferă de exces de greutate și probleme de postură. Acest produs nu numai că corectează eficient silueta, dar și descarcă coloana vertebrală, întărind mușchii spatelui. După utilizarea regulată a lenjeriei de corp, pacienții au redus semnificativ durerile din regiunea lombară.

Alexey, traumatolog ortoped:

Aș recomanda lenjeria de corp ortopedică Activemax+ bărbaților cu osteocondroză ca o prevenire a progresiei bolii. Produsul acționează ca un corset de ușurare, fixând coloana vertebrală în poziția corectă și reducând tensiunea inutilă asupra acesteia în timpul mișcării. Acest lucru va contribui la prevenirea dezvoltării ulterioare a osteocondrozei. Opțiune optimă pentru utilizarea zilnică.

Comentariile clienților Activemax

Victor, 38 de ani:

Am avut probleme cu excesul de greutate după vârsta de 40 de ani. Burta a început să se lase, iar spatele după muncă mă durea. Activemax+ mă ajută să ascund burta și să înlătur durerile de spate în doar câteva minute după ce îl pun pe mine. Acum port această lenjerie intimă în fiecare zi la serviciu, este chiar invizibilă sub haine.

Pavel, 42 de ani:

Am cumpărat Activemax+ la recomandarea unui antrenor de la sala de sport. Acesta m-a sfătuit să port această lenjerie intimă în timpul antrenamentului pentru a spori efectul. Și este adevărat, în decurs de o lună am simțit că abdomenul meu a devenit mai reliefat, iar durerile de spate după exerciții au scăzut. Sunt foarte mulțumit că am ascultat sfatul și am cumpărat această lenjerie intimă excelentă.

Andrey, 35 de ani:

Am avut probleme cu excesul de greutate și cu abdomenul slab după vârsta de 30 de ani. Am vrut să arăt mai tânăr și să-mi înăspresc silueta, dar nu aveam suficient timp să fac exerciții. Activemax a fost soluția perfectă! Această lenjerie intimă mă înlocuiește pe mine și un antrenor și nutriționist personal – o recomand tuturor celor care doresc să se pună rapid în formă.

Maxim, 29 de ani:

Sunt un atlet și duc un stil de viață activ. Dar, uneori, îmi place să mă răsfăț cu alimente nesănătoase, ceea ce provoacă un exces de greutate pe stomac. Activemax mă ajută să-mi recuperez abdomenul în doar câteva zile – este cea mai bună soluție pentru corectarea de urgență a siluetei după pauze de antrenament. Este un instrument indispensabil pentru a mă menține în formă.

Cumpara acum in Romania