Keramin cremă pentru ciuperca piciorului

Crema Keramin din ciuperca piciorului este un remediu natural excelent pentru tratarea ciupercilor pe picioare și unghiile de la picioare la domiciliu. Formula sa unică este capabilă să distrugă în mod eficient agenții patogeni ai micozelor și sporii acestora. În plus, această cremă are un avantaj important – este capabilă să restabilească pielea și să creeze un strat protector invizibil care împiedică reinfectarea.

Keramin cremă pentru ciuperca piciorului

Deja după prima aplicare a Keramin, se obțin rezultate notabile. Aceasta este o formulă unică brevetată, care nu are analogii în medicina dermatologică mondială.

În timpul utilizării, pacientul nu simte mâncărime și durere, iar roșeața și transpirația pielii sunt suprimate. Componentele active pătrund în straturile profunde ale pielii, oprind migrarea ciupercilor și împiedicând răspândirea ulterioară a infecției. Pielea este hidratată, hrănită și regenerată în mod natural, într-un mod nedureros.

Keramin de cumpărat în România
Keramin preț

Cât costă crema Keramin pentru ciuperca piciorului? Puteți afla costul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile utilizării Keramin

Keramin este un remediu cu mai multe beneficii:

 • Elimină mâncărimile. Are proprietăți calmante care ajută în tratarea mâncărimilor incomode asociate cu infecțiile fungice.
 • Reduce transpirația excesivă a picioarelor. Produsul ajută la reducerea transpirației excesive a picioarelor, care este o cauză comună a infecțiilor fungice.
 • Redă pielii moliciunea și sensibilitatea. Ajută la restabilirea moliciunii și sensibilității naturale a pielii, făcând-o mai fină și mai hidratată.
 • Distruge complet infecția. Acest produs distruge în mod eficient infecția fungică, pătrunzând în profunzime în piele și eliminând agenții patogeni.
 • Ajută la repararea pielii deteriorate, eliminând descuamarea. Promovează repararea activă a pielii deteriorate, eliminând descuamarea și lăsând pielea netedă și sănătoasă.
 • Îndepărtează în siguranță infecția fungică. Aplicarea este sigură și lipsită de efecte secundare, ceea ce o face alegerea preferată pentru tratarea infecțiilor fungice.
 • Servește drept preventiv pentru micoze. Utilizarea ca agent preventiv ajută la prevenirea infecțiilor fungice și protejează pielea de infecțiile fungice.

În general, Keramin este un produs multifuncțional care ajută la tratarea și prevenirea infecțiilor fungice, precum și la refacerea și îmbunătățirea stării pielii.

Compoziția Keramin

 • Acid salicilic, care împiedică răspândirea sporilor fungici. Ajută la exfolierea celulelor moarte și a pielii deteriorate, oferind spațiu pentru creșterea de noi țesuturi sănătoase. De asemenea, protejează împotriva reinfectării.
 • Extractul de flori de mușețel are proprietăți răcoritoare, antiseptice și antifungice. Concentrația ridicată a acestui extract vă permite să opriți imediat transpirația, să eliminați mirosul neplăcut și să ameliorați mâncărimile. Datorită efectului său antibacterian puternic, riscul de complicații este redus.
 • Extractul de scoarță de salcie elimină disconfortul de arsură și calmează pielea iritată. Această componentă vegetală ajută la blocarea creșterii drojdiilor și a sporilor a peste 300 de agenți patogeni micotici.
 • Propolisul acționează ca un antibiotic natural. Reduce inflamațiile și are proprietăți antialergice.
 • Extractul de scoarță de mesteacăn elimină creșterea fungică și stimulează imunitatea. Acest lucru ajută pielea să se vindece rapid și previne riscul de reinfectare.
  Sulful asigură un efect antiseptic rapid și, de asemenea, combate infecțiile bacteriene și elimină mâncărimile.
 • Uleiul esențial de arbore de ceai, cunoscut pentru proprietățile sale antifungice, este prezent în concentrație mare în formulă, oferind o ameliorare rapidă a simptomelor și prevenind creșterea fungică.

Datorită compoziției și formulei sale eficiente, Keramin este soluția ideală pentru tratamentul ciupercilor de pe picioare și unghiile de la picioare și de la picioare, oferind o terapie rapidă și sigură.

Instrucțiuni de utilizare

Aplicați un strat subțire de cremă pe zona afectată, pe pielea curățată în prealabil, de 2 ori pe zi: dimineața și seara.

De unde puteți cumpăra Keramin pentru ciuperca piciorului

Keramin poate fi comandat numai de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site există oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Keramin în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Keramin cremă de la ciuperca piciorului într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzie a specialistului

Vladimir Aminov, dermotolog:

Întotdeauna le recomand pacienților mei să folosească Keramin, deoarece elimină eficient infecțiile fungice, indiferent de stadiul bolii. Keramin are proprietăți unice care îi permit să pătrundă prin straturile groase ale pielii și să distrugă rapid celulele vechi. Crema poate fi utilizată în cazul dezvoltării agresive a micozelor sau ca agent preventiv, deoarece nu are contraindicații și nu provoacă efecte secundare.

Keramin recenzii ale clienților

Angelina, 24 de ani:

Am fost recent la piscină și am făcut din greșeală o infecție fungică. Mă mânca teribil de tare! M-am dus la medic, iar acesta mi-a recomandat Keramin. Din fericire, m-a sfătuit să folosesc crema, pentru că nu voiam să iau deloc pastile.

Jan, 28 de ani:

Lucrez în armată și port cizme în fiecare zi. Picioarele mele transpiră întotdeauna atât de mult încât devin foarte obosite, iar infecția fungică nu face decât să progreseze. Am comandat imediat Keramin și, de asemenea, mi-am tratat pantofii cu suc de lămâie. Această cremă m-a ajutat cu adevărat! Au dispărut călcâiele mele uscate, iar pielea s-a refăcut complet.

Petr, 29 de ani:

Sunt înotător și întotdeauna am fost expus riscului de a contracta o infecție fungică și, bineînțeles, am încercat să iau măsuri preventive. Dar, din păcate, de câteva ori mi-am uitat papucii de duș și am prins ciuperca. Soția mea mi-a comandat Keramin și îl folosesc de mai bine de o lună. Scamele și mâncărimile pielii mele au încetat complet.

Cumpara acum in Romania