Jambiere X-leggins cu șireturi

X-leggins sunt jambiere elastice care vă vor ajuta să slăbiți și să scăpați rapid și eficient de odiosul celulită.

Acest produs este conceput cu tehnologia unică și brevetată NEOTEX, care transformă căldura corpului dumneavoastră în raze infraroșii.

Aceste raze activează microcirculația sângelui în zonele cu probleme, crescând drenajul limfatic și eliminând excesul de lichid din corp.

Jambiere X-leggins cu șireturi

Prin utilizarea regulată a X-leggins veți putea să:

 • Slăbiți rapid, scăpând de 3-6 kg în doar o lună.
 • Să eliminați celulita și să neteziți pielea
 • Să vă strângeți și să vă modelați fesele
 • Să reduceți dimensiunea coapselor și a taliei
 • Să beneficiați de un masaj tonic plăcut la fiecare mișcare.

Unicitatea X-leggins constă în faptul că pot fi purtați ca articol de îmbrăcăminte de sine stătător sau sub alte haine, fără a fi dați jos în timpul zilei. Jiggii sunt confecționați din țesătura inovatoare NEOTEX, care asigură un confort maxim la purtare – nu se rostogolește, nu alunecă și nu se udă.

X-leggins sunt o modalitate elegantă și eficientă de a arde calorii suplimentare și de a obține un corp suplu în doar 30 de zile de utilizare regulată!

X-leggins de cumpărat în România
Preț X-leggins

Cât costă X-leggins? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficii ale jambierelor de strângere X-leggins

 • Pierdere rapidă în greutate și reducere a volumului datorită razelor infraroșii care stimulează microcirculația sângelui și drenajul limfatic. Este posibil să se piardă până la 6 kg în doar o lună de utilizare regulată.
 • Eliminarea eficientă a celulitei și netezirea pielii datorită efectului termic al razelor infraroșii asupra țesutului gras subcutanat.
 • Formarea unei forme frumoase a feselor, strângerea și reducerea coapselor datorită efectului de compresie al țesăturii NEOTEX cu utilizare regulată.
 • Masaj plăcut de tonifiere a feselor și coapselor în timpul mersului și al oricărei activități zilnice. Crește microcirculația sângelui.
 • Confort și ușurință în utilizare – jambierele nu se rostogolesc, nu alunecă și nu se udă datorită țesăturii inovatoare NEOTEX. Pot fi purtați pe sub haine sau în mod deschis.
 • Posibilitatea de a purta jambiere toată ziua fără a le da jos – efectul maxim de îmbunătățire a sănătății se obține prin purtarea continuă timp de cel puțin 6 ore.
 • Aspect elegant – jambierele arată ca un model obișnuit și nu dau de gol efectul de îmbunătățire a sănătății. Ei pot fi combinați cu orice haine.

Compoziția jambierelor X-leggins

 1. Țesătură NEOTEX – conține cristale biologic active care transformă căldura corpului în raze infraroșii, care au un efect de îmbunătățire a sănătății. Țesătura este foarte elastică, nu se rulează și nu se udă.
 2. Bumbacul este o fibră naturală cu confort și higroscopicitate ridicată. Permite pielii să respire și nu o irită.
 3. Lycra este o fibră sintetică elastică, care conferă jambierelor elasticitate și un efect de strângere. Oferă susținere și compresie a zonelor cu probleme.
 4. Spandex – conferă țesăturii întindere și elasticitate fără a restricționa libertatea de mișcare.

Instrucțiuni de utilizare

 • Îmbrăcați X-leggins direct pe piele, fără lenjerie intimă, pentru a maximiza efectul termic al razelor infraroșii.
 • Pentru a facilita îmbrăcarea, puteți întinde ușor țesătura cu mâinile înainte de utilizare. Jambierele au o potrivire perfectă pe corp.
 • Se recomandă utilizarea X-leggins timp de cel puțin 6 ore pe zi pentru a obține un efect de slăbire vizibil și pentru a elimina celulita.
 • După îndepărtarea jambierelor se recomandă să faceți un duș de contrast pentru a îmbunătăți circulația sângelui.
 • X-leggins pot fi spălați manual sau în mașina de spălat la o temperatură de până la 40 de grade Celsius. Călcarea nu este permisă.

De unde puteți cumpăra X-leggins

X-leggins poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale specialiștilor

Angelina, flebolog:

Recomand în mod activ pacienților mei jambierele de strângere X-leggins. Acest produs este conceput cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a aborda probleme comune, cum ar fi excesul de greutate și celulita. Țesătura inovatoare NEOTEX generează raze infraroșii care stimulează în mod eficient microcirculația sângelui, crește drenajul limfatic și procesele metabolice. Acest lucru permite obținerea unor rezultate excelente în corectarea siluetei și eliminarea celulitei prin utilizarea regulată. Pacienții remarcă un efect pronunțat asupra sănătății, normalizarea fluxului limfatic în picioare. Colanții sunt confortabili la purtare, nu restricționează mișcarea. Îi recomand ca o soluție eficientă și sigură pentru corectarea siluetei.

Tatiana, antrenor de fitness:

În calitate de antrenor de fitness, sunt mereu în căutarea unor modalități eficiente și sigure de corectare a siluetei pentru clienții mei. Jambierele de strângere X-leggins au fost o completare excelentă a procesului de antrenament. Unicitatea lor constă în faptul că nu doar corectează vizual defectele siluetei, ci au și un efect puternic de vindecare datorită razelor infraroșii. Clienții mei remarcă faptul că jambierele îi ajută să slăbească mai repede, să scape de celulita de pe coapse și fese și să reducă volumul. Țesătura NEOTEX oferă confort în timpul purtării, nu limitează mișcările, vă permite să faceți sport în leggings. Vă recomand X-leggins pentru a îmbunătăți rezultatele antrenamentelor și pentru a obține o siluetă perfectă.

Comentariile clienților X-leggins

Marina, 35 de ani:

După ce am născut, figura mea s-a schimbat mult în rău – a apărut burta și odiosul celulită pe coapse. Pentru o lungă perioadă de timp nu am putut găsi un remediu eficient, până când am cumpărat jambiere X-leggins. După 2 săptămâni de utilizare am observat că pielea mea a devenit mult mai fermă și celulita a început să dispară. După o lună am slăbit 5 kg, stomacul meu a devenit vizibil mai mic și celulita aproape a dispărut! Foarte mulțumită de efect, acum silueta mea este în formă.

Julia, 29 de ani:

Întotdeauna am visat să am niște fese frumoase și bine conturate, dar aveam probleme cu ele. Când am aflat despre X-leggins, am decis să le încerc – au promis exact același efect. După 2 săptămâni de purtare regulată, am observat că fesele mele au devenit mult mai ferme și mai strânse, iar o formă frumoasă a devenit vizibilă. Sunt foarte mulțumită de rezultat, voi continua să folosesc X-leggins pentru a-mi menține forma. Pentru fetele care doresc să corecteze forma feselor, îl recomand cu căldură!

Olga, 42 de ani:

La vârsta mea devine din ce în ce mai dificil să slăbesc. Am decis să încerc X-leggins la recomandarea unei prietene, deși nu credeam în rezultat. Cu toate acestea, după 10 zile de utilizare, am simțit că au devenit mai liberi, iar în oglindă am observat că volumul taliei și al șoldurilor s-a redus ușor. Iar după 3 săptămâni am slăbit 4 kg și am scăpat de odioasa coajă de portocală de pe coapse! Pur și simplu un rezultat minunat, sunt foarte fericită. Voi continua să folosesc acest remediu eficient.

Christina, 27 de ani:

Petrec mult timp la serviciu în poziție așezată la calculator. Din această cauză am început să acumulez exces de volum pe stomac și pe coapse. X-leggins m-a ajutat să lucrez la propriu asupra acestor zone cu probleme – le port timp de 8 ore la serviciu și, într-o lună, stomacul meu a devenit plat și coapsele mele s-au întărit. Efectul este foarte vizibil, sunt foarte mulțumită! Acum voi folosi în mod regulat acești jambiere pentru a mă menține în formă.

Larisa, 48 de ani:

După un curs de X-leggins sunt pur și simplu încântată! Într-o lună de utilizare regulată am slăbit 6 kg, am scăpat de urâtele depozite de grăsime de pe stomac și din interiorul coapselor. Silueta mea este din nou subțire și îngrijită! Acesta este cel mai bun produs de slăbit pe care l-am încercat vreodată. În plus, jambierele sunt foarte confortabile, sunt confortabile toată ziua. Voi continua să le folosesc pentru a-mi menține rezultatele.

Cumpara acum in Romania