IntenSkin cremă de întinerire

Intenskin are un mecanism unic de acțiune bazat pe o formulă triplă de regenerare celulară. Aceasta repară celulele deteriorate, trezește celulele adormite și reînnoiește întreaga compoziție celulară a pielii.

Rezultatele utilizării cremei Intenskin sunt impresionante. Ridurile sunt netezite, pliurile adânci sunt eliminate, iar ovalul facial devine clar și întins. În plus, pielea devine fermă, tonifiată și tânără, datorită refacerii cadrului său de fibre.

IntenSkin cremă de întinerire

Intenskin este un complex biogenic, care include ingrediente naturale și aparține categoriei produselor cosmetice medicale. Compoziția acestei creme-mască conține colagen, o substanță-cheie de care depinde starea pielii. Crema nu numai că previne relaxarea cadrului de fibre, dar întărește și liniile de bază lăsate.

Intenskin acționează prin umplerea spațiului intercelular al epidermei și împinge ridurile spre exterior. Procesul de restabilire a fermității pielii este natural și se bazează pe regenerarea și reînnoirea celulelor.

IntenSkin de cumpărat în România
IntenSkin preț

Cât costă crema de întinerire IntenSkin? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile cremei Intenskin

Multe femei preferă Intenskin, un complex inovator de întinerire, datorită formulei sale promițătoare care poate combate semnele de îmbătrânire a pielii.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le oferă Intenskin:

 • Curățarea pielii. Intenskin realizează o îndepărtare eficientă a toxinelor din derm prin pătrunderea în straturile superficiale și profunde ale pielii feței. Crema ajută, de asemenea, la curățarea porilor și la normalizarea sebumului.
 • Înăsprirea conturului. Colagenul și elastina conținute în crema Intenskin întăresc fibrele din matricea pielii, ceea ce duce la contururi clare ale ovalului facial. După un curs de utilizare, pielea capătă un aspect mai tineresc, înlăturând aproximativ 5 ani de vârstă.
 • Împingerea ridurilor. Ingredientele speciale din Intenskin umplu spațiile intercelulare ale dermului, netezind eficient liniile de expresie și ridurile. Ca urmare, ridurile devin mai puțin vizibile, reducând aspectul de vârstă al feței cu 7 ani.
 • Netezirea pliurilor pronunțate. Intenskin elimină cu succes triunghiul nasolabial și pliurile inter-sprâncene, făcând ca fața să pară semnificativ mai tânără cu 10-15 ani. Rezultatele pozitive se obțin după trei cure de aplicare.

Care este diferența dintre crema Intenskin și alte produse cosmetice pentru îngrijirea anti-îmbătrânire? Luptă împotriva îmbătrânirii prin protejarea celulelor de distrugere. Ca urmare, producția de colagen crește, circulația sângelui este stimulată și structura epidermei este întărită.

Prezența elastinei în compoziția Intenskin ajută la strângerea conturului feței și asigură un efect de lifting stabil. Crema este aprobată de cosmetologi datorită efectului său de întinerire de lungă durată, rezultatele persistând chiar și după întreruperea utilizării cremei.

Astfel, vă puteți bucura de un aspect tineresc pentru o perioadă lungă de timp și, dacă este necesar, puteți repeta cursul de întinerire pentru a elimina semnele de îmbătrânire, pentru a netezi ridurile, triunghiul nasolabial, pliurile inter-spranciene și pentru a reda fermitatea feței ovale.

Compoziția produsului Intenskin

Compoziția unică a cremei Intenskin joacă un rol esențial în asigurarea unei întineriri garantate timp de zeci de ani și chiar mai mult. Toate ingredientele lucrează împreună pentru a se completa și a se îmbunătăți reciproc.

Iată câteva dintre ingredientele conținute în crema Intenskin:

 • Nano Gold. Particulele microscopice de aur sunt folosite pentru a reînnoi celulele și a le proteja de radicalii liberi. Această componentă este foarte biocompatibilă și este un analog al firelor de aur utilizate în procedurile de întinerire.
 • Ulei de avocado. Este un ajutor indispensabil pentru pielea feței, care elimină ternul, oboseala și uscăciunea, conferind o strălucire naturală. Uleiul de avocado are proprietăți hidratante și nutritive, îmbogățește pielea cu vitamine și microelemente.
 • Unt de shea. Această componentă esențială este utilizată pe scară largă în produsele cosmetice pentru a combate ridurile. Promovează regenerarea celulelor deteriorate și îmbătrânite ale epidermei, redă elasticitatea pielii.
 • Aloe vera. Această componentă medicinală, prezentă în crema Intenskin, oferă protecție împotriva problemelor dermatologice și ajută la eliminarea acestora în procesul de utilizare a măștii.

Combinația acestor ingrediente active din Intenskin oferă un puternic efect de întinerire, ajutând la revitalizarea și îmbunătățirea stării pielii.

Instrucțiuni de utilizare Intenskin

 1. Utilizați crema de două ori pe zi ca produs de îngrijire a pielii. Aplicați un strat subțire de cremă pe față și întindeți uniform de-a lungul liniilor de masaj.
 2. Masați ușor crema cu vârful degetelor. Nu îndepărtați excesul, deoarece crema este bine absorbită în 3-5 minute.
 3. Durata de aplicare a Intenskin poate fi individualizată pentru fiecare persoană. Aceasta depinde de reacția pielii dumneavoastră, de profunzimea ridurilor și de vârstă.

De unde puteți cumpăra IntenSkin pentru întinerire

IntenSkin poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați IntenSkin în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra crema de întinerire IntenSkin într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale experților

Elisaveta Mikhailovna Petrovskaya, dermatolog:

După ce am studiat și testat temeinic crema de întinerire IntenSkin, o pot recomanda cu încredere pacienților mei. Compoziția unică a cremei din colagen, elastină și nano aur oferă rezultate vizibile în ceea ce privește reducerea ridurilor, fermitatea și întinerirea pielii. În plus, proprietățile sale hidratante și nutritive contribuie la îmbunătățirea stării generale a pielii. IntenSkin este un remediu eficient pentru cei care doresc să își păstreze tinerețea și sănătatea pielii.

Alexandra Ivanova, cosmetolog:

IntenSkin este unul dintre cele mai uimitoare produse de înfrumusețare pe care le-am folosit vreodată. Combinația dintre uleiul de avocado, untul de shea și aloe vera conferă pielii mele o strălucire unică, o hidratează și o hrănește. Această cremă face, de asemenea, o treabă excelentă în eliminarea ridurilor și îmbunătățirea fermității pielii. Sunt convinsă că IntenSkin este alegerea perfectă pentru cei care caută un produs eficient pentru a-și întineri și menține pielea tânără și sănătoasă.

Opinii despre Intenskin

Valentina, 50 de ani:

Sunt plăcut surprinsă de recenziile cremei Intenskin și am început să o folosesc acum o lună. În scurt timp, liniile triunghiului meu nasolabial s-au netezit și ovalul meu facial s-a întins. Sunt cu opt ani mai tânără și acest efect continuă chiar și după ce nu mai folosesc crema. Se pare că are un efect de lungă durată datorită proprietăților sale de reînnoire. Cred că arăt cu 10 ani mai tânără în câteva săptămâni.

Inna, 63 de ani:

Nu pot lăuda fără echivoc crema de riduri Intenskin, recenzia mea despre ea nu este atât de entuziastă. Acest lucru se datorează faptului că nu am reușit să reduc complet pliurile profunde dintre sprâncene. Au devenit puțin mai puțin vizibile, dar nu se poate spune că este vorba de întinerire. Am folosit crema timp de două săptămâni, dar încă nu am observat niciun rezultat. Se pare că crema are doar grijă de piele, dar nu are proprietăți anti-îmbătrânire.

Svetlana, 49 de ani:

Odată cu instalarea menopauzei, pielea mea a început să îmbătrânească rapid. Pentru a opri acest proces am fost ajutată de crema Intenskin, care mi-a fost sfătuită de o cosmeticiană. Consider că este o alegere excelentă pentru întinerirea la domiciliu, deoarece puteți efectua proceduri pe cont propriu și economisiți cheltuielile de vizită la un specialist. Bineînțeles, trebuie să folosiți crema în mod regulat, mai degrabă decât ocazional, pentru a obține rezultate. După o lună de efort, veți vedea că nu a fost în zadar. Am reușit să-mi recapăt un aspect proaspăt și să-mi reduc vârsta cu 8-10 ani.

Marina, 50 de ani:

Dacă doriți să arătați cu 15 ani mai tânăr în doar câteva luni, atunci acordați atenție cremei Intenskin cu recenzii pozitive. Am încercat acest produs și acum sunt într-o dispoziție excelentă, deoarece nimeni nu-mi dă mai mult de 35 de ani. Asta chiar și în ciuda problemelor de uscăciune și descuamare a pielii mele. Crema hidratează, hrănește cu vitamine, conține acid hialuronic și colagen, care este ideal pentru reînnoirea celulelor.

Ludmila, 65 de ani:

Recomand crema Intenskin pentru îngrijirea anti-îmbătrânire persoanelor de peste 65 de ani, deoarece a primit recenzii excelente din partea experților. Este un produs cosmetic care oferă întinerire și ajută la rezolvarea problemelor dermatologice. Eu, de exemplu, am scăpat de problema pielii combinate de pe față. Acum a devenit normală în toate zonele, ceea ce a facilitat foarte mult îngrijirea. Sunt foarte recunoscător acestui biocomplex și acum arăt cu șapte ani mai tânăr.

Cumpara acum in Romania