Handy Heater încălzitor

Vă este mereu frig acasă și la locul de muncă? Camera dvs. este mică și nu există posibilitatea de a instala un șemineu electric? Nu doriți să folosiți dispozitive masive?

Handy Heater încălzitor

Vânzătorii micului și puternicului aparat de încălzire Handy Heater oferă propria lor cale de ieșire din situație. Ei susțin că acest dispozitiv, având o dimensiune foarte modestă, poate încălzi o suprafață de 20 m² în doar câteva minute. De asemenea, este incredibil de economic și nu folosește o cantitate uriașă de energie electrică.

Cumpărați Handy Heater în România
Handy Heater preț

Cât costă un Handy Heater? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Ce este Handy Heater

Acest mic încălzitor electric se conectează direct la o priză de curent și nu necesită niciun fel de spațiu. Este suficient de puternic pentru a încălzi instantaneu un spațiu de 20 m². Designul termoceramic a făcut posibilă menținerea dimensiunilor dispozitivului la un nivel minim.

Spre deosebire de majoritatea analogilor săi, este o soluție ieftină, fiabilă și rentabilă. Doar o carcasă din plastic și un element de încălzire din ceramică 350 W (25 C); 400 W (0 C); 120 W AC 60 Hz.

Principalele calități pozitive (în comparație cu înlocuitorii) sunt:

 • controlul confortabil al temperaturii;
 • durabilitate unică;
 • compactitatea;
 • conectarea directă la o priză;
 • temporizator cu posibilitatea de a schimba programul.

Caracteristicile tehnice ale dispozitivului:

 • Material carcasă: plastic rezistent la căldură;
 • Tip: ventilator termic;
 • Tencuială: încălzitor ceramic;
 • Putere: 370 W;
 • Termostat: este;
 • Protecție împotriva supraîncălzirii: da;
 • Tensiunea necesară: 220-240 volți;
 • Metoda de control: afișaj;
 • Reglare: da.

De unde să cumpărați Handy Heater

Încălzitorul Handy Heater este disponibil pentru a fi comandat numai de pe site-ul web al producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficiență dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un expert în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale cumpărătorilor Handy Heater

Valeria:

Luna noiembrie, ieri am avut un accident și încălzirea a fost oprită. Peste noapte! Acest încălzitor este singurul lucru care m-a salvat. Un lucru bun.

Alexei:

Am cumpărat acest calorifer pentru dormitorul fiicei mele, este un calorifer tare, nici nu mă așteptam, este atât de mic dar puternic, încălzește camera foarte repede.

Alla:

Lucrul este foarte necesar în afara sezonului, am folosit acest încălzitor timp de un sezon, fără plângeri.

Natalia:

Lucru pur și simplu indispensabil, nu ocupă mult spațiu, încălzește perfect o cameră mică, bani ieftini cheltuiți nu în zadar, foarte mulțumit!

Vera:

Lucrez în biroul unei companii de transport auto. Camera pe care o avem este mică și adiacentă depozitului. Nu se încălzește niciodată prea tare, dar în timpul înghețurilor este un adevărat coșmar. Am încercat să aducem calorifere, dar nu face decât să ocupe spațiu, iar camera este mică, ușa se deschide constant și toată căldura dispare instantaneu. Soțul meu a găsit HandyHeater pe internet. Și a spus: „Uite, exact ceea ce ai nevoie. Acolo a găsit unde puteți cumpăra această plăcere. Și da, vă spun, are efect. Se încălzește într-o clipă, nu ocupă deloc spațiu și nu vă încurcă. Se zbenguie pe parcurs. În plus, nu poate supraîncărca rețeaua, chiar dacă nu-l opriți deloc. Ce pot să spun, sunt 100% mulțumit. ) Am comandat același pentru acasă, pentru orice eventualitate. )

Maria:

Încălzitorul este foarte comod de folosit, ajută bine la începutul toamnei, înainte de sezonul de încălzire. Uneori îl folosim în dacha, un lucru minunat.

Alexei:

Prețul aici a fost favorabil, așa că l-am cumpărat, încălzitorul este excelent, foarte puternic, încălzește camera în câteva minute.

Ivan:

Încălzește relativ repede o cameră răcoroasă, în plus scapă de umezeală. Convenabil și compact.

Cumpara acum in Romania