Hairstim spray pentru creșterea părului

Spray-ul de păr Hairstim este un remediu pentru rezolvarea problemei căderii părului, precum și pentru stimularea creșterii de păr nou. Compoziția unică pe bază de ingrediente naturale întărește eficient foliculii de păr, saturează cu substanțele nutritive necesare, scapă de mătreață și promovează creșterea activă a părului nou.

Hairstim spray pentru creșterea părului

Utilizarea regulată a Hairstim timp de 1-2 luni poate obține rezultate pozitive vizibile, după cum demonstrează atât trichologii profesioniști, cât și clienții reali care au finalizat cursul de refacere a părului.

Hairstim de cumpărat în România
Prețul Hairstim

Cât costă spray-ul pentru creșterea părului Hairstim? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Hairstim

 • Opriți căderea părului. Ingredientele active ale spray-ului întăresc foliculii pilorum, împiedicând moartea acestora și căderea părului. Rezultatul este o pierdere de păr cu 80% mai mică zilnic.
 • Stimulează creșterea. Extractele naturale și oligoelementele activează creșterea de păr nou. Primele rezultate sub formă de încrețire sunt vizibile după doar 2 săptămâni de utilizare.
 • Hrănește părul. Complexul de vitamine, aminoacizi și oligoelemente saturează părul cu toate substanțele nutritive necesare. Părul nu se mai despică și nu se mai rupe.
 • Întărește părul. Substanțele active refac structura părului pe toată lungimea sa, făcându-l mai puternic și mai elastic, ca în tinerețe.
 • Elimină mătreața. Datorită compoziției sale echilibrate, spray-ul normalizează activitatea glandelor sebacee, scăpând de mătreață și de igrasie.

Compoziția Hairstim

Spray-ul conține numai componente naturale, care sunt sigure și foarte eficiente:

 1. Extractul de colă marină. Aprovizionează foliculii pilorum cu aminoacizi esențiali, stimulând creșterea acestora. Accelerează diviziunea celulară cu 67%.
 2. Vitamine B. Îmbunătățesc procesele metabolice din scalp, accelerează creșterea părului nou cu 43%.
 3. Ulei de argan. Hrănește intensiv și revitalizează părul, îl face strălucitor, mătăsos și elastic.
 4. Extract de sunătoare. Elimină mătreața, normalizează sebumul, are efect antiinflamator.

Instrucțiuni de utilizare

Este foarte ușor de utilizat spray-ul de păr Hairstim:

 • Pulverizați pe părul curat, uscat cu un prosop, ținând flaconul la o distanță de 15 cm de scalp.
 • Frecați ușor spray-ul cu vârful degetelor până când este complet absorbit. Evitați masajul viguros.
 • Uscați părul ca de obicei și începeți coafarea.

Se recomandă să folosiți spray-ul de 2 ori pe zi, timp de o lună. Dacă este necesar, cursul poate fi repetat.

De unde puteți cumpăra Hairstim

Spray-ul pentru creșterea părului Hairstim este disponibil la comandă doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Hairstim în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Hairstim într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau la curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Marina, tricholog:

Recomand pacienților mei spray-ul Hairstim ca un mijloc eficient de combatere a căderii părului. Formula sa echilibrată este capabilă să elimine cauzele problemei, și nu doar să lupte cu consecințele sub formă de cădere a părului. Hairstim reface structura părului, prevenind astfel căderea părului în continuare. Cu o utilizare regulată există o dinamică pozitivă vizibilă.

Anna, tricholog:

Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le arată spray-ul pentru creșterea părului Hairstim. Pacienții mei nu numai că scapă de căderea părului, dar observă și apariția unor fire de păr nou-nouțe pe acele părți ale capului unde au încetat să mai crească din cauza subțierii foliculilor pilorum. Acest lucru este posibil datorită unei formule inteligente cu D-panthenol și vitamine care se completează reciproc. Recomand Hairstim ca fiind un produs foarte eficient pentru regenerarea părului în cazul unor probleme pronunțate.

Opinii ale clienților despre Hairstim

Ludmila, 45 de ani:

Am început să observ căderea părului după ce am născut. Stresul, schimbările hormonale, lipsa de somn mi-au afectat starea. Hairstim m-a ajutat să scap de această problemă neplăcută în doar o lună și jumătate de utilizare regulată. Sunt foarte mulțumită de efect, acum părul meu arată mult mai luxuriant și mai sănătos.

Oleg, 38 de ani:

Cu vârsta, părul meu a început să cadă în mod activ și să se subțieze, a fost foarte frustrant pentru mine. Prietenii mei mi-au recomandat să încerc spray-ul Hairstim ca măsură preventivă. Am început să îl folosesc acum 2 luni și rezultatele sunt uimitoare. Cantitatea de păr căzut a scăzut de 2 ori și am observat că părul meu nu se mai rupe și nu se mai despică atât de mult. Mulțumesc foarte mult dezvoltatorilor, cu siguranță voi continua să îl folosesc.

Julia, 29 de ani:

După ce am născut, am început să observ că părul meu cădea mai activ în fiecare zi. Asta m-a supărat foarte tare. O prietenă m-a sfătuit să încerc spray-ul Hairstim pentru a-mi întări părul și a stimula creșterea acestuia. Am început să îl folosesc în urmă cu o lună și, după câteva săptămâni, am observat că părul meu nu mai cădea atât de mult. Iar după un timp am observat chiar și apariția unor fire mici de păr pe tâmple, acolo unde acestea au încetat să mai crească după naștere.

Vadim, 42 de ani:

Pe măsură ce am îmbătrânit, am început să am o problemă cu chelia. Aceasta m-a împiedicat cu adevărat, deoarece sunt încă prea tânăr pentru astfel de lucruri. Am încercat o mulțime de remedii diferite, dar Hairstim s-a dovedit a fi foarte eficient. După 3 săptămâni de utilizare, am început să observ primele schimbări pozitive – părul meu nu a mai căzut atât de activ. Și într-o altă lună au apărut fire de păr complet noi. foarte mulțumit de acest rezultat, voi continua cu siguranță să folosesc.

Igor, 35 de ani:

De-a lungul timpului, părul meu a început să se subțieze foarte mult și eram îngrijorat de starea lor. Hairstim m-a ajutat să le revigorez literalmente – părul meu s-a întărit semnificativ, nu a mai căzut și chiar a început să crească în locurile în care deja lipsea din cauza subțierii foliculilor de păr. Cursul de recuperare de 3 luni a adus rezultate excelente – părul meu arată din nou gros și sănătos.

Cumpara acum in Romania