Genunchiera ThermaFix pentru articulații

Durerea de genunchi este o problemă comună care afectează milioane de oameni. Pe măsură ce îmbătrânim, uzura cartilajului face ca articulațiile genunchiului să devină din ce în ce mai dureroase, limitând mobilitatea și reducând calitatea vieții.

Mulți oameni recurg la pastile analgezice pentru a ameliora durerea. Dar aceasta este doar o soluție temporară, care nu abordează cauza problemei. Luând analgezice timp de ani de zile, oamenii subminează sănătatea altor organe din cauza efectelor secundare.

Genunchiera ThermaFix pentru articulații

O soluție modernă pentru recuperarea genunchiului este inovatoarea genunchieră ThermaFix. Aceasta utilizează o tehnologie brevetată pentru a încălzi local articulațiile cu infraroșu până la o temperatură de 60 de grade. Acest lucru declanșează procese puternice de vindecare în cartilaj și lichidul articular, restabilind mobilitatea genunchiului fără pastile și injecții.

Prin aplicarea regulată a ThermaFix timp de doar 30 de minute pe zi, 92% dintre utilizatori au eliminat complet durerile de genunchi și și-au recăpătat mobilitatea deplină. Designul confortabil al genunchierei vă permite să o utilizați în toate condițiile – acasă și la serviciu, în călătorii și la plimbare. Cu ThermaFix puteți uita de problemele cu articulațiile genunchilor o dată pentru totdeauna.

ThermaFix de cumpărat în România

Preț ThermaFix

Cât costă genunchiera pentru articulații ThermaFix? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile protezei pentru genunchi pentru articulații ThermaFix

 • Ameliorarea durerii. O pernă specială cu infraroșu încălzește rapid articulația, relaxând mușchii și reducând inflamația. Durerea dispare în 10 minute.
 • Restabilirea mobilității articulare. Încălzirea locală activează circulația sângelui, accelerând livrarea de nutrienți către cartilaj și lichidul articular. Are loc o reparare rapidă a leziunilor.
 • Se declanșează regenerarea țesutului cartilaginos. Încălzirea terapeutică stimulează producția de celule stem proprii, declanșând procesul de înlocuire a zonelor deteriorate de cartilaj cu altele noi.
 • Economii la medicamente. Aplicând în mod regulat ThermaFix 30 de minute pe zi, 92% dintre utilizatori au renunțat complet la administrarea de analgezice.
 • Efect de ameliorare a durerii în timpul mișcărilor. Datorită designului de blocare, genunchiera presează ferm perna terapeutică împotriva articulației, menținând efectul analgezic maxim chiar și în timpul mersului.

Compoziția ThermaFix

 1. Element de încălzire cu infraroșu. Datorită unei structuri speciale din fibre de carbon, acesta încălzește uniform suprafața articulației cu raze infraroșii, declanșând procese terapeutice în cartilaj.
 2. Neopren elastic. Asigură o fixare fiabilă a elementului de încălzire, fără a restricționa mișcarea și fără a provoca transpirație. Fabricat din materiale respirabile de înaltă tehnologie.
 3. Sistem de fixare cu cataramă. Permite fixarea sigură a genunchierei pe piciorul de orice dimensiune, asigurând contactul constant al elementului de încălzire cu suprafața articulației. Reglabil pentru a se potrivi anatomiei individuale.
 4. Sursă de alimentare cu conector USB. Vă permite să conectați ThermaFix la orice sursă de alimentare – calculator, laptop, bancă de energie, priză de brichetă auto.

Instrucțiuni de utilizare

 • Puneți ThermaFix pe genunchi și fixați-l cu ajutorul elementelor de fixare reglabile.
 • Conectați cablul de alimentare la priza de alimentare a genunchierei și la orice sursă de alimentare USB – calculator, powerbank etc.
 • Porniți alimentarea genunchierei prin apăsarea butonului de alimentare timp de 3 secunde. Lumina de fundal albastră se va aprinde.
 • Apăsați scurt pe buton pentru a selecta cel mai bun mod de încălzire pentru dvs. Sunt disponibile 3 niveluri cu diferite culori de iluminare din spate a butoanelor.
 • Utilizați ThermaFix timp de cel puțin 30 de minute pe zi pentru a obține un efect terapeutic de durată.

De unde puteți cumpăra ThermaFix

Genunchiera pentru articulații ThermaFix este disponibilă pentru a fi comandată doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați ThermaFix în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra ThermaFix într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Anna, traumatolog:

Durerea la nivelul articulațiilor genunchiului este o problemă comună în rândul pacienților mei. Mai ales de multe ori suferă persoanele de peste 40 de ani din cauza uzurii naturale a cartilajului. Recomand ThermaFix pacienților mei, deoarece este o soluție sigură și eficientă. S-a dovedit că încălzirea localizată cu infraroșu pe care o oferă această genunchieră accelerează repararea cartilajului articular și a ligamentelor. Iar construcția din neopren permite ca ThermaFix să fie purtată pe tot parcursul zilei, oferind o ameliorare continuă a durerii și beneficii de vindecare. Pacienții raportează o ameliorare rapidă a durerii și o mobilitate îmbunătățită a genunchiului.

Alexey, traumatolog ortoped:

De-a lungul a 20 de ani de practică, am tratat mii de pacienți cu probleme ale articulației genunchiului. ThermaFix este o soluție ideală atât pentru ameliorarea rapidă a durerii, cât și pentru terapia patogenetică pe termen lung a bolilor articulare cronice. Datorită efectului local al radiațiilor termice infraroșii asupra țesuturilor, cartilajele și ligamentele pot fi încălzite și poate fi îmbunătățit fluxul sanguin în zona articulației. Acest lucru favorizează livrarea eficientă a substanțelor terapeutice către centrul inflamației și accelerează procesele de recuperare. În același timp, ThermaFix este convenabil de utilizat zilnic pentru o terapie de întreținere pentru o perioadă lungă de timp.

Recenzii ale cumpărătorilor ThermaFix

Maria, 35 de ani:

Mă dor genunchii după ce am practicat sport activ în tinerețe. Dar nu i-am acordat atenție până când durerea nu a fost constantă. A trebuit să merg la un medic care mi-a pus diagnosticul de osteoartrită. În mod categoric nu am vrut să fac injecții în articulații. Am căutat pe internet modalități sigure de tratament și am dat peste recenzii despre ThermaFix. Am decis să îl încerc. Efectul m-a uimit. Deja după prima aplicare timp de 30 de minute, durerea a fost redusă semnificativ. Și după un curs de 2 săptămâni am uitat complet de problemele genunchiului – fără durere și rigiditate.

Ivan:

Toată viața mea am mers mult pe jos și mi-am încărcat picioarele la muncă și la antrenament. Ca urmare, la 67 de ani, genunchii mei erau foarte dureroși la fiecare pas, umflați după sarcini mici. Am crezut că va trebui să sufăr tot restul vieții sau să mă operez. Din întâmplare, am văzut la televizor un reportaj despre ThermaFix. După o lună de utilizare zilnică, efectul a depășit toate așteptările. Pot din nou să merg mai mulți kilometri pe zi fără dureri și rigiditate, să urc și să cobor scări. Mă simt plin de vigoare la 40 de ani, nu la 70 de ani.

Olga:

Durerile de genunchi m-au chinuit în ultimii ani, în special iarna și toamna. A trebuit să iau tot timpul pastile pentru a putea funcționa. Iar ThermaFix mi-a permis să uit de această problemă în doar o lună de utilizare regulată. Îl conectez la laptopul meu dimineața, în timp ce îmi beau cafeaua și mă uit la știri. Procedura este absolut confortabilă, după câteva minute simți o căldură plăcută în genunchi. Iar durerea este ușurată. Acum, fiecare dimineață începe cu această procedură utilă de 30 de minute.

Andrei, 48 de ani:

Fac jogging de mulți ani. Iar în ultimii doi ani am început să observ că genunchii mei încep să se plângă și să mă doară în timpul alergării. Iar recent a devenit destul de rău – nu puteam termina o sesiune normală de antrenament. Am început să caut modalități de a-mi reface articulațiile și am dat peste ThermaFix. După ce am citit recenziile, am decis să îl încerc pe mine. După o săptămână de utilizare timp de 30 de minute pe zi, genunchii mei nu mă mai dureau la alergare și pot alerga din nou 10-15 km fără să mă opresc și fără disconfort. Acum ThermaFix este ajutorul meu constant după fiecare antrenament intensiv.

Elena, 42 de ani:

Am avut o durere sâcâitoare la genunchi după ce am luat în greutate în plus. Cu greu puteam să urc scările și să mă ridic de pe scaun. Am încercat să slăbesc și să fac exerciții, dar efectul a fost slab. Un prieten m-a sfătuit să încerc Thermafix. Deja după primele proceduri, durerea din genunchi s-a redus semnificativ și mi-a devenit mai ușor să merg. O lună mai târziu am scăpat de disconfortul din genunchi și pot urca scările fără probleme. Continui să slăbesc în mod activ, dar fără dureri articulare.

Cumpara acum in Romania