Flawless Legs epilator

Epilatorul Flawless Legs este conceput pentru epilarea uscată fără ajutoare. Are un design atractiv. Nu provoacă durere sau iritații. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Evită firele de păr înrădăcinate.

Flawless Legs epilator

Dispozitivul universal fără fir pentru epilarea uscată nu necesită utilizarea de spume, săpunuri și geluri. Nu traumatizează pielea. Potrivit pentru utilizare oriunde și oricând. La fel de eficient împotriva firelor de păr de orice lungime. Aceasta este o adevărată revoluție estetică, al cărei nume este Flawless Legs!

Cumpărați Flawless Legs în România
Preț Flawless Legs

Cât costă epilatorul Flawless Legs? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Flawless Legs

Epilatorul se caracterizează prin designul său ergonomic. Capetele plutitoare aderă la piele, repetând curbele corpului. Un factor suplimentar de confort este reprezentat de iluminarea cu LED-uri. Becurile mici și luminoase permit ca și cele mai mici fire de păr să fie ținute la distanță. Prin urmare, vă puteți epila în semiîntuneric.

Epilarea se realizează cu ajutorul unor lame de oțel ascuțite. Fiecare dintre ele este acoperită cu o protecție specială din motive de siguranță. Capetele plutitoare sunt placate cu aur medical de 18 carate, astfel încât se obține un efect bactericid local.

Avantaje ale picioarelor fără cusur:

 • Miniaturizate și ușoare;
 • nu necesită energie electrică constantă;
 • durata de viață a bateriei durează până la 4 ore de utilizare continuă;
 • lustruiește delicat pielea, lăsând-o netedă și mătăsoasă;
 • îndepărtează până la 100% din vegetația nedorită;
 • potrivit pentru picioare, axile și zone delicate;
 • previne încarnarea firelor de păr.

Pachetul Flawless Legs

 1. epilator;
 2. încărcător cu conector USB;
 3. instrucțiuni;
 4. perie de curățare a lamei.

Noul dispozitiv de epilare oferă confort și încredere, permițând înjumătățirea timpului de tratament. Cu el, fiecare doamnă va deveni proprietara unor picioare netede și a unei piele moi chiar și în zonele intime. Singura contraindicație de utilizare sunt venele varicoase.

De unde puteți cumpăra Flawless Legs

Epilatorul Flawless Legs poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, o consultație cu un expert în produs este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Opinii ale clienților despre Flawless Legs

Ella:

Epilator bun, prinde chiar și cele mai mici fire de păr, confortabil de folosit.

Olenka:

Funcționează ușor, potrivit pentru față, și alte zone sensibile.

Milana:

Un epilator excelent, este foarte confortabil de folosit, îndepărtează părul ușor și fără durere.

Christina:

Confortabil, compact, funcțional. Excelent epilator, pe scurt, și este ieftin.

Maria:

Obosită să folosesc aparate de ras, am vrut să încerc să cumpăr un epilator. S-a dovedit a fi mult mai comod și efectul durează mult mai mult decât după un ras obișnuit. Un mic ajutor al unei femei, recomand să cumpărați.

Cumpara acum in Romania