Extreme Power Belt pentru pierderea în greutate

Extreme Power Belt este o centură de slăbire eficientă care vă permite să scăpați rapid de kilogramele în plus și să vă corectați silueta. Acest produs ajută la arderea depozitelor de grăsime din abdomen, talie și coapse, face contururile corpului mai clare. Cu utilizarea regulată a centurii puteți pierde cu ușurință în greutate cu 2-5 kg pe lună, fără diete și antrenamente obositoare.

Extreme Power Belt pentru pierderea în greutate

Extreme Power Belt este proiectată cu ajutorul unor tehnologii inovatoare care vă permit să obțineți un efect vizibil în doar câteva săptămâni de utilizare. Designul său unic și construcția inteligentă o fac un asistent indispensabil pentru modelarea corpului.

Extreme Power Belt cumpărați în România
Extreme Power Belt preț

Cât costă Extreme Power Belt? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficii ale Extreme Power Belt pentru pierderea în greutate

 • Strânge și reduce volumul taliei. Datorită efectului de compresie al centurii acoperă strâns talia, creând un efect de corset și reducând vizual volumul acesteia. Atunci când este purtată în mod regulat, talia devine de fapt mai subțire.
 • Ajută la arderea grăsimilor de pe abdomen și flancuri. Stratul interior al centurii este realizat dintr-o țesătură specială care ridică temperatura corpului și crește transpirația de 4 ori. Acest lucru creează un efect de saună direct pe abdomen, activând procesele de ardere a grăsimilor.
 • Formează o siluetă frumoasă. Centura subliniază talia și șoldurile, conferind siluetei o formă feminină rotunjită. Purtarea regulată ajută la corectarea proporțiilor corpului.
 • Întărește mușchii spatelui și ai abdomenului. Designul centurii asigură o fixare strânsă a mușchilor, ceea ce ajută la întărirea și tonifierea naturală a acestora.
 • Reduce pofta de mâncare. Comprimarea zonei abdominale duce la faptul că o persoană simte mai repede senzația de sațietate și mănâncă mai puțin. Acest lucru favorizează pierderea în greutate.
 • Ajută la eliminarea durerilor de spate. Fixând strâns mușchii spatelui, centura reduce sarcina asupra coloanei vertebrale și ameliorează durerea.

Compoziția centurii Extreme Power Belt

 1. Stratul exterior este realizat din neopren elastic. Acesta asigură o potrivire strânsă și un efect de compresie.
 2. Stratul interior este realizat din țesătură inovatoare Neotex. Acesta stimulează transpirația și arderea grăsimilor în zona abdominală. Este hipoalergenică și plăcută pentru piele.
 3. În interiorul centurii sunt cusute plăcuțe-kit speciale. Acestea asigură o fixare suplimentară a spatelui și suport pentru coloana vertebrală.
 4. Velcroul reglabil vă permite să modificați gradul de compresie al centurii și să ajustați dimensiunea confortabilă pe măsură ce pierdeți în greutate.
 5. Inserțiile din plasă de pe spate asigură o bună ventilație a pielii și previn supraîncălzirea.

Instrucțiuni de utilizare

 • Reglați centura cu Velcro pentru a se potrivi perfect, dar confortabil în jurul taliei.
 • Puneți centura și fixați Velcro-ul astfel încât să nu se deschidă și centura să nu alunece.
 • Purtați centura pe tot parcursul zilei, în timpul oricărei activități – mers pe jos, curățenie, la serviciu. Cu cât o purtați mai mult timp, cu atât mai bine.
 • Pentru a crește efectul, purtați centura în timpul antrenamentelor sau exercițiilor fizice viguroase.
 • Atunci când o purtați pentru o perioadă lungă de timp, faceți pauze de 10-15 minute pentru a permite pielii să se odihnească.
 • Spălați centura manual la o temperatură care nu depășește 30 de grade Celsius. Nu folosiți înălbitor.
 • Purtați centura în mod regulat timp de 1-2 luni pentru a obține rezultate.

De unde puteți cumpăra Extreme Power Belt

Extreme Power Belt poate fi comandată doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale specialiștilor

Olga, medic-dietetician:

Adesea recomand pacienților mei să folosească Extreme Power Belt pentru pierderea în greutate. Eficacitatea sa este confirmată de studii clinice. Datorită efectului termogenic și comprimării centurii abdomenului, centura accelerează metabolismul, reduce pofta de mâncare și promovează arderea depozitelor de grăsime în zonele cu probleme. Dacă urmați o dietă corectă și folosiți centura, puteți pierde în greutate cu 4-6 kg pe lună.

Anna, antrenor de fitness:

Le recomand clientelor mele de sex feminin să folosească Extreme Power Belt în timpul antrenamentelor. Aceasta ajută la consolidarea efectului exercițiilor asupra zonelor cu probleme – abdomen, talie, fese și coapse. Țesătura Neotex creează un efect de saună, crescând transpirația, în timp ce efectul de compresie promovează un flux sanguin mai intens. Acest lucru ajută la arderea mai rapidă a depozitelor de grăsime și la corectarea siluetei.

Recenzii ale clienților pentru Extreme Power Belt

Marina, 35 de ani:

După cea de-a doua naștere în niciun caz nu am putut să-mi pun în ordine stomacul – a rămas flasc și cu pliuri de grăsime. Antrenamentul obișnuit nu a ajutat. Un prieten m-a sfătuit să cumpăr Extreme Power Belt și a fost o soluție excelentă! După o lună de purtare regulată a centurii, stomacul meu s-a strâns, a scăpat de excesul de piele și a început să arate mult mai bine.

Julia, 28 de ani:

Am o zonă cu probleme – flancurile și talia. Indiferent cât de mult m-am antrenat la sală, tot aveam grăsime pe flancuri. Extreme Power Belt m-a ajutat să scap de această problemă! Centura acoperă strâns talia, ceea ce o face vizibil mai îngustă. Iar datorită efectului saunei, arderea este mai activă pe flancuri. Ca urmare, în 1,5 luni, flancurile mele s-au strâns și par mult mai subțiri!

Victoria, 31 de ani:

Am cumpărat Extreme Power Belt pentru a scăpa de kilogramele în plus după sărbătorile de iarnă. Am fost foarte mulțumită de efect! Timp de o lună de purtare regulată a centurii timp de 4-6 ore pe zi, am slăbit 4 kg, fără să schimb nimic în dieta și stilul de viață. Centura arde într-adevăr eficient grăsimea de pe abdomen, ajută la controlul apetitului.

Olga, 29 de ani:

Am vrut să-mi restrâng silueta după naștere, să am din nou o talie subțire. Extreme Power Belt mi-a îndeplinit așteptările! Cureaua acoperă bine talia, datorită căreia a devenit semnificativ după prima săptămână de purtare. Iar efectul de saună pare să funcționeze cu adevărat – pot simți cum centura încălzește pielea de pe stomac, iar grăsimea de acolo dispare treptat.

Alexei, 32 de ani:

A vrut să-mi corectez silueta și să scap de burtă. Extreme Power Belt m-a ajutat să obțin rezultatul dorit fără antrenamente obositoare. După o lună de utilizare a acesteia, burta mea și-a redus semnificativ volumul, a început să arate întinsă. Este foarte convenabil faptul că centura poate fi purtată discret sub haine în timpul zilei. O recomand bărbaților care doresc să-și corecteze silueta și să obțină abdomenul întins!

Cumpara acum in Romania