Epilage pentru epilare

Fetele sunt capabile să facă orice de dragul unui aspect impecabil. Cu toate acestea, rezultatele unor manipulări nu justifică agonia. Printre acestea se numără epilarea, în care firele de păr sunt îndepărtate într-un mod destul de traumatizant. Deși s-au inventat înlocuitori pentru epilarea convențională, precum Epilage!

Epilage pentru epilare

elementele produsului fac ca procedura să fie complet plăcută, eliminând inflamația și apariția firelor de păr încarnate. Datorită Epilage vă veți putea mândri cu o piele perfectă, fără semne de vegetație, timp de până la 3-4 săptămâni.

Cumpărați Epilage în România
Preț Epilage

Cât costă Epilage pentru epilare? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Epilage este un produs de epilare de nouă generație

Pulberea Epilage se diluează cu apă și se aplică pe zona dorită, apoi se îndepărtează odată cu firele de păr. S-ar părea că sistemul nu este nou. Cu toate acestea, compoziția naturală a preparatului transformă epilarea într-o procedură plăcută.

În lista de ingrediente:

  • cărbune natural de antracit, care intră în pori, tonificând și redând pielii un aspect sănătos;
  • mentol, care face ca epilarea să fie complet ușoară, previne mâncărimile și iritațiile;
  • uleiul de mentă normalizează circulația sângelui și îmbunătățește sănătatea vasculară;
  • turmericul reduce inflamația și oprește creșterea părului;
  • efect bactericid pronunțat.

Simplitatea și absența senzațiilor dureroase – nu toate avantajele Epilage! Utilizarea regulată ajută la încetinirea creșterii părului. Picioarele tale vor rămâne netede timp de până la 4 săptămâni!

De unde puteți cumpăra Epilage

Epilage poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Epilage în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Epilage pentru epilare într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale cumpărătorilor Epilage

Tonya:

Produs încântător. Sunt alergic la multe produse aplicate pe piele, dar nu sunt alergic la acest produs. Iar epilarea este impecabilă.

Erika:

Produs demn și, cel mai important, complet sigur, picioarele și brațele au devenit netede și fără fire de păr încarnate.

Christina:

Pielea mea este sensibilă, pur și simplu FOARTE sensibilă. Ce ceară, chiar și atunci când penseta ciupește firele de păr toate roșii și iritate. Așa că a trebuit să plătesc bani nebuni într-o clinică de cosmetologie pentru îndepărtarea părului. așa că atunci când un prieten mi-a spus că există în farmacii o poțiune specială super nedureroasă, am devenit imediat interesat, am început să studiez comentariile experților și utilizatorilor reali. Îmi amintesc prima dată când am sunat-o pe prietena mea pentru sprijin. Am băut valerianka, am pregătit o pastă și am untat-o pe picioare. Cu frică, așteptam să văd cum o voi rupe….. Cu toate acestea, spre surprinderea mea, nu a existat aproape nicio senzație neplăcută…. Puțin neplăcute, desigur, dar nu în comparație cu obișnuitele șugubețe sau ceară. Și, cel mai important, roșeața și iritația nu prea au existat! Pentru mine a devenit o adevărată salvare! Acum am economisit o mulțime de finanțe pe saloane și am uitat de durere și iritație.

Peacock:

Folosesc doar Epilage de 5 luni și pot spune cu toată autoritatea că nu am avut niciodată un produs mai bun. Părul meu a crescut mult mai încet, iar pielea mea arată mai tânără și mai sănătoasă.

Veronica:

Folosesc Epilage pentru a îndepărta smocurile de deasupra buzei. Din mijloacele obișnuite, pielea se inflamează și ies fire noi de păr negru. Și aici 3-4 săptămâni de piele stabilă și perfectă.

Maryam:

Folosesc Epilage pentru a îndepărta părul din zonele delicate – axile și zona bikini. Nu există roșeață și iritație, pielea este întotdeauna moale și netedă.

Alina:

Acest produs poate fi folosit ca un peeling. Conține cărbune, curăță bine porii de punctele negre.

Ulyana:

M-am ars o dată cu aceste produse pentru depilare. În adevăratul sens al cuvântului ars, pastă pentru shugaring. Bășica a durat o săptămână sau două, apoi o cicatrice. Așa că pentru mine este foarte important ca epilarea să fi fost cât mai moale și mai blândă. Am găsit exact aceste proprietăți în pasta Epilage.

Cumpara acum in Romania