Economizor de gaz Smart Gas Saver

Criza gazelor din Europa continuă să ia amploare. Prețurile la gaze cresc în fiecare zi și, în curând, milioane de europeni nu-și vor mai putea permite să își încălzească confortabil locuințele. Există însă o soluție care vă va permite să economisiți semnificativ la factura de gaz – Smart Gas Saver.

Economizor de gaz Smart Gas Saver

Acesta este un dispozitiv compact și ușor care se instalează pe conducta de gaz și care optimizează consumul de gaz. Datorită unor magneți speciali din neodim, Smart Gas Saver organizează mișcarea moleculelor de gaz, ceea ce duce la o ardere mai completă și mai eficientă. Economii de gaz de până la 50%!

Cu Smart Gas Saver, puteți uita de facturile mari la gaz și vă puteți încălzi confortabil locuința. Este un dispozitiv complet legal și sigur, care se va amortiza în prima lună de utilizare.

Smart Gas Saver de cumpărat în România
Prețul Smart Gas Saver

Cât costă Smart Gas Saver? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele Smart Gas Saver

 1. Economii de gaz de până la 50%. Prin optimizarea procesului de ardere, consumul de gaz este înjumătățit, ceea ce se vede în reducerea facturilor.
 2. Instalare ușoară. Smart Gas Saver poate fi montat cu ușurință pe conducta de gaz cu ajutorul unor cleme, fără a fi nevoie de competențe specializate.
 3. Legalitatea utilizării. Dispozitivul nu este un contor și nu interferează cu contoarele de gaz.
 4. Respectarea mediului. Arderea completă a gazului duce la o emisie mai mică de substanțe nocive în atmosferă.
 5. Durabilitate. Dispozitivul nu are părți mobile supuse uzurii. Durata de funcționare este practic nelimitată.
 6. Siguranță. Smart Gas Saver este montat pe partea superioară a conductei și nu prezintă niciun risc de scurgere a gazului.

Caracteristicile Smart Gas Saver

 • Carcasă din plastic durabilă, rezistentă la impact, care protejează componentele interne de influențele externe.
 • Doi magneți de neodim care creează un câmp magnetic puternic pentru a influența moleculele de gaz.
 • Material izolator care stabilizează magneții și previne magnetizarea conductei de gaz.
 • Elemente de fixare metalice pentru a fixa în siguranță dispozitivul pe conductă.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Scoateți dispozitivul Smart Gas Saver din ambalaj și separați cele două jumătăți.
 2. Așezați dispozitivul pe conducta de gaz cât mai aproape de aparatul de gaz.
 3. Așezați jumătățile în jurul țevii una lângă cealaltă și strângeți elementele de fixare.

Pentru o eficiență maximă, se recomandă montarea unei unități pe fiecare aparat de gaz.

De unde puteți cumpăra Smart Gas Saver

Smart Gas Saver poate fi comandat numai de pe site-ul web al producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficiență dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert privind remediul prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Recenzii ale specialiștilor

Andrew, inginer de încălzire:

Am instalat Smart Gas Saver pentru o serie de clienți. Este un dispozitiv cu adevărat eficient și sigur. Odată instalat, consumul de gaz este redus cu 30-40%. Mulți dintre clienții mei au fost foarte mulțumiți de rezultat și de economiile realizate.

Maxim, specialist în echipamente de gaz:

Am învățat cum funcționează Smart Gas Saver și am efectuat teste. Datorită câmpului magnetic, fluxul de gaz este cu adevărat optimizat. Acest lucru este confirmat de citirile contorului de gaz. Dispozitivul nu provoacă nicio interferență cu funcționarea echipamentului și este complet sigur.

Recenzii ale clienților pentru Smart Gas Saver

Marina:

Am fost șocat de mărimea facturilor mele de gaz după creșterea prețului. Prietenul meu mi-a recomandat Smart Gas Saver – și chiar m-a ajutat! Am economisit aproape 300 de ruble într-o lună. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea!

Alexey:

Am instalat Smart Gas Saver pe boilerul meu pe gaz acum o lună. De atunci, facturile mele de gaz au scăzut simțitor cu aproximativ 40%. Pentru mine, aceasta este o economie solidă.

Olga:

Am achiziționat Smart Gas Saver la recomandarea vecinului meu. S-a dovedit a fi foarte ușor de instalat dispozitivul – chiar și soțul meu, care nu este o persoană foarte practică în general, s-a descurcat. Economiile de gaz sunt vizibile, acum cheltuim cu aproximativ o treime mai puțin pe gaz.

Andrei:

De multe ori am auzit despre Smart Gas Saver, dar multă vreme m-am îndoit de eficiența sa. Dar după o factură uriașă la gaz în timpul iernii, am decis să-l cumpăr. Și nu am regretat! Economiile de gaz au fost chiar mai mari decât mă așteptam.

Iulia:

Soțul meu și cu mine am instalat Smart Gas Saver pe boilerul nostru pe gaz. Dispozitivul chiar economisește gazul, iar după instalarea lui facturile noastre s-au redus simțitor. Suntem foarte mulțumiți de el! Nu mai trebuie să ne facem griji cu privire la creșterea prețurilor la gaz.

Cumpara acum in Romania