Dr. Merritz lac anti-fungicid

Unghiile frumoase și bine îngrijite sunt un atribut esențial al unui aspect atrăgător. Dar, uneori, pe drumul spre o manichiură și pedichiură perfectă există o problemă gravă – infecția fungică a unghiilor de pe mâini și picioare.

Această infecție insidioasă nu numai că strică aspectul din cauza deformării și îngălbenirii unghiilor. Ea provoacă și disconfort fizic: miros neplăcut, mâncărimi, dureri. În plus, vă privează de posibilitatea de a purta pantofi deschiși sau rochii frumoase cu mâinile expuse.

Dr. Merritz lac anti-fungicid

Cum să scăpați rapid și irevocabil de ciuperca unghiilor? Remediul inovator Dr. Merritz lac anti-fungicid vă va ajuta! Este un balsam revitalizant pentru unghii ușor de utilizat, pe bază de ingrediente naturale vindecătoare.

În doar 2 săptămâni de utilizare regulată a Dr. Merritz veți uita de disconfortul, rușinea și limitările cauzate de infecția fungică. Unghiile dvs. vor scăpa de îngălbenire, deformare, miros neplăcut și vor căpăta un aspect sănătos și îngrijit.

Dr.Merritz cumpărați în România
Dr.Merritz preț

Cât costă lacul anti-fungicid Dr.Merritz? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele lui Dr.Merritz

 • Regenerează unghiile deteriorate de ciuperci. Datorită unor componente naturale unice balsamul reface structura plăcii unghiei, elimină deformările, fisurile, distrugerile.
 • Întărește unghiile, făcându-le mai puțin sensibile la deteriorări mecanice. După un curs de aplicare a Dr. Merritz unghiile devin mai puternice și mai elastice.
 • Stimulează creșterea plăcii unghiale prin activarea keratinocitelor și îmbogățirea unghiilor cu microelemente utile. Acum unghiile dvs. nu numai că vor fi sănătoase, dar vor crește în mod activ.
 • Conferă unghiilor tale netezime și strălucire datorită uleiurilor naturale incluse în compoziție. Acum mâinile tale vor avea o manichiură frumoasă și bine îngrijită.
 • Oferă o protecție fiabilă împotriva reinfectării cu ciuperci datorită componentelor antibacteriene și antifungice. Acum veți uita de această problemă pentru o perioadă lungă de timp!

Compoziția lacului antifungic Dr.Merritz

Balsamul Dr.Merritz conține numai ingrediente naturale cu eficacitate dovedită:

 1. Uleiul din frunze de arbore de ceai are o puternică acțiune antibacteriană, antifungică și antiinflamatoare. Ajută la distrugerea rapidă a infecției fungice și stimulează vindecarea țesuturilor.
 2. Extractul de scoarță de stejar este bogat în taninuri și flavonoide utile. Acesta întărește unghiile, le face mai puțin fragile, stimulează creșterea plăcilor unghiale.
 3. Proteina de grâu hidrolizată și vitamina E hrănesc intensiv și înmoaie unghiile, le netezesc suprafața.
 4. Ureea, biotina și microelementele (zinc, calciu, fosfor) refac structura unghiilor, activează procesele de regenerare.

O astfel de formulă echilibrată a balsamului Dr. Merritz permite obținerea unor rezultate impresionante în lupta împotriva infecțiilor fungice ale unghiilor și pielii. În același timp, produsul este absolut sigur și nu provoacă alergii sau efecte nedorite.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a scăpa de ciuperca unghiilor cu ajutorul Dr. Merritz, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli. Merritz, este suficient să urmați câțiva pași simpli:

 • Curățați-vă temeinic unghiile de resturile de lac de unghii sau de alte produse decorative.
 • Aplicați un strat subțire de balsam Dr. Merritz pe zonele afectate, cu ajutorul unei pensule.
 • A doua zi, repetați procedura prin aplicarea unui al doilea strat de produs.
 • În a treia zi, îndepărtați straturile anterioare cu dizolvant de lac de unghii și aplicați din nou balsamul.
 • Continuați procedura timp de 2 săptămâni pentru a obține un rezultat de durată.

După câteva zile de utilizare regulată, veți observa cum balsamul afectează eficient focarele de infestare fungică, eliminând simptomele neplăcute. Iar după 2 săptămâni, unghiile tale vor avea un aspect sănătos, îngrijit, fără nicio urmă de infecție!

De unde se poate cumpăra Dr.Merritz

Lacul anti-fungicid Dr.Merritz este disponibil pentru comandă doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site există oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Dr.Merritz în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Dr.Merritz într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Karina, dermatolog:

Le recomand pacienților mei care suferă de ciuperca unghiilor să folosească balsamul inovator Dr. Merritz. Compoziția sa unică pe bază de uleiuri și extracte naturale vă permite să combateți eficient ciuperca și, în același timp, să hrăniți, să hidratați și să restaurați unghiile. Observ rezultate excelente după o cură de 2 săptămâni de utilizare a acestui produs: simptomele neplăcute ale leziunilor fungice dispar, structura sănătoasă a unghiilor este restabilită. Pacienții observă că unghiile lor devin mai puternice, mai elastice și mai frumoase. Dr. Merritz este o soluție ideală pentru tratamentul complet și prevenirea ciupercilor unghiilor. Este absolut sigur de utilizat, convenabil datorită formei de lac.

Damir, cosmetolog:

După părerea mea, unul dintre cele mai eficiente produse pentru a combate ciuperca unghiilor este Dr Merritz. Acest balsam natural cu uleiuri și extracte terapeutice nu numai că te scapă de ciupercă în doar 2 săptămâni, dar stimulează și creșterea plăcilor de unghii sănătoase. După un curs de aplicare a Dr. Merritz, pacienții observă dispariția mirosului neplăcut, a deformărilor, a distrugerii unghiilor. Acestea capătă o suprafață uniformă și netedă, o culoare bogată, devin mai puternice și mai elastice. Sunt foarte mulțumită de rezultate și recomand Dr. Merritz clientelor mele pentru refacerea unghiilor după manichiura hibridă sau cu gel. Este o excelentă prevenire a deteriorării și a reinfectării fungice. În plus, balsamul este foarte plăcut de utilizat datorită texturii lacului.

Comentariile clienților despre Dr.Merritz

Marina, 35 de ani:

Am avut o adevărată fobie din cauza acestei ciuperci teribile pe picioare. Le ascundeam în mod constant, îmi era jenă să merg în pantofi deschiși sau în piscină. Și nu numai că eram jenată, dar picioarele mele arătau cu adevărat respingător – unghii îngălbenite și strâmbe, cu fisuri și excrescențe. Nici unul dintre remediile de farmacie nu a funcționat. Fiul meu a găsit pe internet informații despre balsamul Dr. Merritz. Am decis să îl încerc, deoarece tratamentul este simplu – ca un lac obișnuit de aplicat. După câteva zile am fost surprinsă să văd cum unghiile s-au curățat treptat de ciuperci, și-au schimbat culoarea și au devenit netede. După 2 săptămâni, practic și-au recăpătat aspectul normal și sănătos! Acum pot purta pantofi deschiși și mă pot bucura de mare.

Julia, 28 de ani:

După ce am purtat unghii acrilice pentru o perioadă lungă de timp, propriile mele unghii s-au transformat în plăci fragile, uscate, cu fisuri și bavuri. Și nu numai pe mâini, ci și pe picioare. În plus, existau adesea mâncărimi și miros neplăcut din cauza infecției fungice. Am decis să fac un curs de revitalizare cu Dr. Merritz. Merritz. După numai o săptămână de utilizare a balsamului, am observat schimbări uimitoare – unghiile mele nu s-au mai scorojit și nu s-au mai rupt, au devenit netede și strălucitoare! De asemenea, ciuperca s-a retras treptat. Foarte mulțumită de efect, acum unghiile mele arată bine îngrijite chiar și fără ojă!

Olga, 42 de ani:

Călătoresc mult și mă aflu adesea în locuri publice: piscine de hotel, săli de sport și așa mai departe. Se pare că din acest motiv picioarele mele au câștigat o ciupercă persistentă, de care în niciun fel nu am reușit să scap. După o ameliorare pe termen scurt a apărut din nou mirosul neplăcut, unghii fragile deformate, mâncărimi ale pielii. Prietenul meu mi-a recomandat Dr. Merritz și a fost o alegere extraordinară! Balsamul nu a eliminat doar manifestările ciupercii în doar 2 săptămâni. Acum unghiile mele sunt sănătoase, frumoase, bine îngrijite și protejate în siguranță împotriva infecțiilor recurente. Pot din nou să vizitez în siguranță piscinele și să folosesc dușurile din hoteluri. Mulțumesc creatorilor acestui remediu miraculos.

Paul, 57 de ani:

Am suferit de o ciupercă a unghiilor de la picioare stătută timp de aproximativ 10 ani. În acest timp am încercat diverse unguente, pastile, am făcut chiar și câteva ședințe de terapie cu laser – fără prea mult succes. Cursurile de tratament au oferit doar o ușurare temporară, dar după câteva luni totul a revenit din nou. Apoi am dat peste recenziile doctorului Merritz pe internet și am decis să încerc, deoarece costul este rezonabil. Efectul a depășit toate așteptările! Simpla aplicare zilnică a balsamului a eliminat treptat ciuperca, iar apoi a eliminat-o cu totul. De 3 luni, picioarele și unghiile de la picioare arată absolut sănătoase! În sfârșit, am scăpat de ciupercă o dată pentru totdeauna.

Cumpara acum in Romania