Dazzling White dinți albire creion de albire a dinților

Dazzling White este un creion de albire a dinților care vă permite să obțineți un zâmbet perfect alb de la Hollywood fără proceduri și vizite costisitoare la dentist. Acest produs este special conceput pentru a oferi tuturor posibilitatea de a obține acasă dinți de un alb orbitor.

Dazzling White are o formulă unică bazată pe ingrediente moderne de albire care curăță eficient, dar delicat, smalțul dentar, eliminând toate petele și făcând dinții mai albi. Utilizarea regulată a creionului de albire vă permite să obțineți un efect de albire imediat după prima utilizare și să mențineți o culoare albă perfectă a dinților pentru o perioadă lungă de timp.

Dazzling White dinți albire creion de albire a dinților

Creionul are o formă convenabilă care vă permite să aplicați gelul de albire pe dinți cu precizie și acuratețe. Prin rotirea părții inferioare a corpului, stoarceți cantitatea dorită de gel pe aplicator. Mânerul ergonomic antiderapant vă permite să controlați procesul de aplicare cu ușurință și precizie.

Dazzling White este potrivit pentru toți cei care doresc să își facă zâmbetul cu adevărat orbitor. Este soluția perfectă atât pentru cei care doresc să își lumineze nuanța naturală a dinților, cât și pentru cei care visează la o albeață de Hollywood. Ușurința de utilizare face ca Dazzling White să fie accesibil tuturor. Acum vă puteți albi dinții acasă, fără a fi nevoie de proceduri costisitoare. Profitați de formula unică a Dazzling White și oferiți-vă un zâmbet perfect!

Dazzling White de cumpărat în România
Preț Dazzling White

Cât costă Dazzling White? Puteți afla prețul actual urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Dazzling White

 • Albire eficientă. Ingredientele special selectate curăță în profunzime smalțul dentar, eliminând toate petele și conferind dinților dvs. o albeață orbitoare.
 • Rezultate de lungă durată. Utilizarea regulată vă permite să mențineți rezultatul albirei pentru o perioadă lungă de timp.
 • Îngrijire delicată. Ingredientele naturale albesc delicat dinții, fără a deteriora smalțul sau a provoca iritații.
 • Comoditate de utilizare. Dimensiunea compactă și forma ergonomică a creionului asigură o aplicare precisă și exactă a gelului.
 • Rapiditate. Rezultat vizibil după prima aplicare.
 • Versatilitate. Potrivit pentru orice tip de dinți. Albește atât dinții naturali, cât și implanturile și protezele dentare.
 • Accesibilitate. Ușurința de utilizare face ca procedura de albire să fie accesibilă oricui, la domiciliu.

Ingrediente ale produsului Dazzling White

 1. Peroxid de carbamidă. Albește activ smalțul dentar, îndepărtând petele pigmentate și făcând dinții mai albi.
 2. Glicerină. Înmoaie și hidratează dinții, împiedicând uscarea smalțului în timpul procesului de albire.
 3. Calciu. Restabilește echilibrul mineral al smalțului, întărind dinții.
 4. Xilitol. Asigură un efect de albire de lungă durată datorită aderenței componentelor active la suprafața dinților.
 5. Mentol. Împrospătează respirația și elimină respirația urât mirositoare.
 6. Extract de mentă. Are proprietăți antiseptice, previne inflamarea gingiilor.

Instrucțiuni de utilizare

 • Curățați dinții de placa bacteriană cu periuța de dinți și pasta de dinți, clătiți gura cu apă.
 • Derulați partea inferioară a corpului creionului pentru a stoarce o cantitate mică de gel pe aplicator.
 • Aplicați ușor un strat subțire de gel pe suprafața frontală a dinților cu ajutorul aplicatorului.
 • Așteptați 10 minute, apoi clătiți-vă bine gura cu apă pentru a îndepărta orice reziduu de gel.
 • După procedură, se recomandă să vă abțineți de la a mânca și a bea timp de 20 de minute.
 • Pentru a menține rezultatele, efectuați procedura de albire de 2-3 ori pe săptămână.

De unde puteți cumpăra Dazzling White

Dazzling White poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, consultarea oferită cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Dazzling White în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Dazzling White într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Darina, medic dentist:

Recomand pacienților mei care doresc să își lumineze puțin culoarea dinților, să folosească creionul de albire Dazzling White. Acesta este un produs cu adevărat eficient și sigur, care, cu o utilizare regulată, oferă un efect de albire permanentă. Dazzling White are o compoziție optimă cu ingrediente naturale care albesc dinții fără a deteriora smalțul sau a irita gingiile. Cred că acest creion este o alternativă excelentă la albirea profesională pentru cei care doresc să își îmbunătățească culoarea dinților în mod ieftin și la domiciliu.

Danila, igienist:

Creionul de albire Dazzling White este un produs foarte convenabil pentru a menține dinții mai albi acasă. Dimensiunea sa compactă îl face ușor de luat cu tine atunci când călătorești sau te deplasezi. Aplicatorul îngrijit vă permite să aplicați gelul cu precizie pe dinți. Dazzling White îndepărtează eficient decolorarea superficială a smalțului, luminând nuanța naturală a dinților dumneavoastră. Vă recomand să folosiți acest creion de 2 3 ori pe săptămână pentru a menține rezultatele obținute în urma unei albiri profesionale sau doar pentru a reîmprospăta culoarea dinților.

Comentariile clienților Dazzling White

Masha, 27 de ani:

Am visat mult timp la un zâmbet alb ca zăpada de la Hollywood, dar nu am îndrăznit să fac o albire profesională din cauza prețului ridicat. Creionul de albire Dazzling White a fost o adevărată descoperire pentru mine! Este foarte ușor de utilizat, aplicatorul convenabil ajută la aplicarea delicată a gelului pe dinți. Deja după prima aplicare am observat că dinții mei au devenit mult mai luminoși! Acum mă bucur să folosesc Dazzling White de 2 sau 3 ori pe săptămână pentru a menține rezultatele. Zâmbetul meu strălucește acum cu adevărat ca la Hollywood!

Julia, 35 de ani:

Am achiziționat creionul Dazzling White în căutarea unui produs care să mențină rezultatul după albirea profesională. Și nu m-am înșelat! Acest creion a fost foarte eficient, deși efectul nu este la fel de strălucitor ca în urma procedurii din clinică. Dar este ieftin și poate fi folosit acasă. Îmi albesc dinții o dată pe săptămână și dinții mei rămân perfect albi. Dazzling White este acum asistentul meu indispensabil în menținerea unui zâmbet frumos.

Oleg, 42 de ani:

Am cumpărat creionul Dazzling White pentru a-mi lumina puțin culoarea dinților. Dinții mei sunt puțin gălbui și am vrut să îi fac să devină alb în mod natural. Acest creion m-a mulțumit pe deplin! Este foarte simplu și ușor de utilizat, gelul se aplică ușor datorită aplicatorului. După câteva tratamente, culoarea dinților mei a început într-adevăr să arate mult mai deschisă și naturală. Foarte mulțumită de rezultat!

Katya, 29 de ani:

Am văzut din întâmplare o reclamă pentru acest creion de albire a dinților și am decis să îl încerc, deoarece îmi doream de mult timp să îmi luminez puțin culoarea dinților. A fost foarte ușor să aplic gelul conform instrucțiunilor înainte de a merge la culcare, iar în dimineața următoare dinții mei au devenit deja mult mai clari! Sunt foarte fericită că am găsit acest produs. Acum voi folosi Dazzling White în mod regulat pentru a menține rezultatul. Îi sfătuiesc pe toți cei care visează la un zâmbet perfect alb!

Pavel, 35 de ani:

Am cumpărat creionul Dazzling White pentru că visam la un zâmbet alb ca zăpada, dar nu eram pregătit să plătesc o mulțime de bani pentru o albire profesională. Acest creion s-a dovedit a fi exact ceea ce căutam! Este foarte ușor de utilizat și albește cu adevărat eficient dinții. Dinții mei erau destul de întunecați și după un curs de două săptămâni, erau aproape perfect albi! Acum folosesc cu plăcere Dazzling White pentru a menține rezultatele. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea, îl recomand!

Cumpara acum in Romania