Cystenon din cistită

Cistita este o boală inflamatorie frecventă a tractului urinar, care poate provoca un disconfort grav și poate afecta negativ calitatea vieții. Dacă v-ați săturat de drumurile frecvente la toaletă, de senzațiile dureroase și de anxietate, Cystenon este un remediu natural eficient care vă va ajuta să scăpați de cistită o dată pentru totdeauna.
Cystenon din cistită

Cystenon este un produs inovator bazat pe o formulă unică dezvoltată de experți de top în domeniul fitoterapiei. Acest remediu natural și sigur nu numai că elimină simptomele cistitei, dar afectează și cauza principală a bolii, prevenind reapariția acesteia.

Datorită acțiunii sale antiinflamatorii și antimicrobiene puternice, Cystenon luptă eficient împotriva bacteriilor care provoacă cistita, distrugându-le și împiedicându-le să se înmulțească. În plus, acest produs creează o barieră naturală de protecție în sistemul urinar, prevenind reinfectarea.

Cystenon cumpăra în România
Cystenon preț

Cât costă Cystenon pentru cistită? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Avantajele Cystenon

 • Compoziție naturală, fără aditivi și conservanți sintetici, ceea ce îl face absolut sigur pentru sănătate. Componentele naturale pe bază de plante din Cystenon nu numai că luptă eficient împotriva simptomelor cistitei, dar sunt, de asemenea, hipoalergenice, nu provoacă efecte secundare și nu perturbă procesele naturale din organism.
 • Efect complex asupra cauzelor și simptomelor cistitei. Formula unică a Cystenon afectează mai mulți factori care cauzează cistita în același timp: elimină durerea și inflamația, distruge bacteriile, împiedică reproducerea și reinfectarea lor.
 • Previne recurențele și trecerea la o formă cronică. Datorită acțiunii sale antimicrobiene și antiinflamatorii puternice, Cystenon reduce semnificativ riscul de cistită recurentă și trecerea acesteia la stadiul cronic.
 • Fără efecte negative asupra organismului. Spre deosebire de medicamentele de sinteză, Cystenon nu are efecte adverse asupra microflorei intestinale, a funcției hepatice și a metabolismului, ceea ce îl face sigur pentru utilizarea pe termen lung.
 • Eficacitate atât în tratamentul, cât și în prevenirea cistitei. Cystenon este indicat nu numai pentru terapia complexă a cistitei acute și cronice, ci și pentru prevenirea recidivelor bolii.

Compoziția Cystenon

 1. Extract de fructe de merișor (Cranberry) – bogat în antioxidanți, vitamine și acizi organici care au un puternic efect antimicrobian și antiinflamator, previne înmulțirea bacteriilor și aderența acestora la pereții vezicii urinare.
 2. Extract de plantă goldenseal (Goldenrod) – are proprietăți diuretice, antiseptice și antispastice pronunțate, favorizează excreția bacteriilor din tractul urinar, ameliorează durerea și inflamația.
 3. Extract de flori de mușețel (Mușețel) – bogat în compuși biologic activi cu proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antibacteriene, are un efect calmant asupra membranelor mucoase.
 4. Extract de scoarță de pin (Pine bark) – conține proantocianidine – antioxidanți puternici care potențează acțiunea celorlalte componente, sporind eficiența produsului în ansamblu.

Instrucțiuni de utilizare

 • Pentru rezultate maxime se recomandă administrarea Cystenon 2 capsule de 2 ori pe zi, bând un pahar de apă, cu 30 de minute înainte de mese.
 • Durata cursului terapiei depinde de severitatea bolii și de caracteristicile individuale ale organismului.
 • În formele cronice și complicate de cistită se recomandă administrarea a 2-3 cure de tratament cu pauze de 10 zile.

De unde să cumpărați Cystenon

Cystenon pentru cistită este disponibil pentru comandă numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Cystenon în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Cystenon într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Melania, urolog:

Recomand în mod regulat Cystenon pacienților mei care suferă de cistită, deoarece este un remediu sigur și eficient de origine naturală. Acesta nu numai că ameliorează simptomele bolii, dar previne și reapariția acesteia, ceea ce este deosebit de important pentru cei care sunt predispuși la exacerbări frecvente. Cystenon demonstrează rezultate excelente chiar și în formele neglijate și cronice de cistită.

Stepan, urolog:

În practica mea, Cystenon s-a dovedit a fi un mijloc fiabil și sigur de terapie complexă a cistitei. Datorită compoziției sale unice pe bază de plante, acest produs are un puternic efect antimicrobian, antiinflamator și antispastic, ceea ce vă permite să gestionați rapid simptomele bolii și să preveniți complicațiile acesteia. Un avantaj important al Cystenon este absența efectelor secundare și a efectelor negative asupra organismului.

Recenzii ale cumpărătorilor Cystenon

Irina, în vârstă de 32 de ani:

Obișnuiam să fiu chinuită în mod constant de cistită: durere, nevoi frecvente la toaletă, inflamație. Am luat o grămadă de antibiotice, dar după anularea lor totul a revenit. Un prieten m-a sfătuit să încerc Cystenon și nu am regretat. După primul curs de administrare a devenit mult mai ușor, iar după câteva luni cistita a dispărut complet. Acum mă simt sănătoasă și energică, iar boala îmi amintește doar amintiri.

Marina, 46 de ani:

Suferind de cistită cronică de mulți ani, și niciun medicament nu a ajutat pentru o lungă perioadă de timp. Am decis să încerc remediul natural Cystenon, care mi-a fost recomandat de o cunoștință. După o săptămână de utilizare am simțit ușurare, iar după un curs complet de inflamație și durere au dispărut complet. Acum iau periodic cursuri preventive pentru a preveni recidiva. Îl recomand tuturor celor care sunt obosiți de cistită.

Elena, 38 de ani:

În urmă cu câțiva ani am început să am probleme cu cistita și a trebuit să iau în mod constant antibiotice, de la care au existat efecte secundare. Un prieten m-a sfătuit să încerc Cystenon și am decis să încerc. Deja după prima cură am simțit o îmbunătățire semnificativă, iar după trei cure cistita a trecut complet. Acum sunt din nou sănătoasă și plină de energie, și doar amintirile îmi amintesc de problemă.

Anna, 29 de ani:

Chinuită de cistită timp de mulți ani, până când am descoperit Cystenon. Acest remediu natural m-a salvat literalmente de la suferință. După primele zile de administrare, ușurarea a fost palpabilă, iar după o lună am uitat ce înseamnă durerea și drumurile frecvente la toaletă. Acum iau periodic cursuri preventive pentru a preveni recidivele.

Vera, 35 de ani:

Obișnuiam să am cistită în mod regulat după hipotermie sau stres. Până când am găsit Cystenon – este pur și simplu un remediu miraculos. M-a ajutat să scap de cistită rapid și sigur, fără efecte secundare. Acum, la primele semne, încep imediat să iau Cystenon, iar problema dispare de la rădăcină.

Cumpara acum in Romania