Crema pentru picioare Softisenil

Te-ai săturat de pielea uscată, crăpată și aspră de pe picioare? Softisenil este o cremă regenerantă inovatoare pentru picioare, cu un parfum plăcut, care va oferi pielii tale hidratarea, hrănirea și regenerarea necesare. Datorită compoziției sale bogate, produsul va calma pielea crăpată și uscată, îmbunătățindu-i starea și oferindu-i picioarelor dvs. un aspect sănătos și îngrijit.

Crema pentru picioare Softisenil

Softisenil se absoarbe rapid, fără a lăsa o senzație grasă și creează o peliculă protectoare delicată pe piele. Formula unică a cremei împrospătează și oferă o relaxare binemeritată picioarelor obosite după o zi grea. Adio miros urât, mâncărimi și crăpături dureroase. Îndepărtează delicat particulele de piele moartă, redându-i elasticitatea și netezimea naturală.

Acum puteți uita de calusurile, bătăturile și pielea aspră de pe călcâie. Softisenil combate eficient aceste probleme, eliminând durerea și disconfortul pe care le provoacă. Produsul este potrivit pentru utilizare zilnică și asigură o regenerare completă a pielii picioarelor, redându-i un aspect sănătos și estetic.

Softisenil de cumpărat în România
Prețul Softisenil

Cât costă crema de picioare Softisenil? Puteți afla prețul actual făcând clic pe link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Softisenil

 • Hidratare în profunzime. Crema hidratează intensiv pielea picioarelor, pătrunzând în profunzime în epidermă și hrănind-o din interior. Aceasta ajută la eliminarea uscăciunii, a descuamării și la prevenirea formării de noi fisuri.
 • Regenerare și înmuiere. Produsul îndepărtează delicat pielea aspră, redându-i elasticitatea și netezimea naturală. Pielea devine incredibil de moale și delicată la atingere.
 • Eliminarea calusurilor și a bătăturilor. Datorită ingredientelor active, crema combate eficient calusurile și bătăturile, eliminând durerea și disconfortul pe care acestea le provoacă.
 • Protecție împotriva mirosului neplăcut. Softisenil împrospătează pielea picioarelor și neutralizează mirosurile neplăcute care pot apărea din cauza transpirației excesive sau a infecțiilor fungice.
 • Restabilirea unei culori sănătoase. Utilizarea regulată a cremei ajută la restabilirea unei culori sănătoase și uniforme a pielii picioarelor, conferindu-i un aspect îngrijit și plăcut din punct de vedere estetic.
 • Efect de lungă durată. După o cură de utilizare a Softisenil, pielea picioarelor își păstrează pentru mult timp aspectul reînnoit, neted și sănătos. Produsul creează o peliculă protectoare care previne reapariția problemelor.

Compoziția Softisenil

 1. Unt de shea. Bogat în vitaminele A, E și acizi grași valoroși, hrănește și hidratează pielea în profunzime, protejând-o de pierderea umidității și de crăpare.
 2. Ulei de soia. Conține antioxidanți și vitamine B care stimulează regenerarea celulelor pielii și încetinesc procesul de îmbătrânire.
 3. Lanolină. O componentă naturală ceroasă care creează o peliculă protectoare subțire pe piele și previne pierderea umidității. De asemenea, înmoaie zonele aspre.
 4. Extract de plantă de mentă. Are proprietăți antiseptice și deodorante, împrospătează pielea și neutralizează mirosurile neplăcute.
 5. Alantoină. O componentă vegetală cu proprietăți emoliente și regeneratoare puternice. Accelerează vindecarea fisurilor și a rănilor.
 6. Beta-sitosterol. O componentă vegetală care previne formarea de bătături și calusuri și are proprietăți antiinflamatorii.
 7. Squalene. Hrănește și hidratează pielea, redându-i elasticitatea și netezimea. De asemenea, are proprietăți antioxidante.

Instrucțiuni de utilizare

 • Aplicați crema pentru picioare Softisenil pe pielea curată dimineața și seara, prin masaj.
 • Răspândiți produsul uniform pe picioare, călcâie și între degetele de la picioare.
 • Lăsați crema să se absoarbă complet înainte de a pune șosete sau pantofi.

Pentru un efect maxim, se recomandă să folosiți produsul zilnic timp de 14 zile și apoi să continuați să îl aplicați după cum este necesar pentru a vă menține pielea sănătoasă a picioarelor.

De unde puteți cumpăra Softisenil

Crema pentru picioare Softisenil este disponibilă doar pentru a fi comandată de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca bonus, o consultație cu un specialist în acest remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Softisenil în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Softisenil într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Lara, podolog și cosmetician:

Folosirea unei pietre ponce, frecții sau șosete exfoliante nu va rezolva niciodată problema pielii uscate, aspre sau descuamate de pe picioare. Din păcate, aceste măsuri nu fac decât să ducă la o piele și mai dură, iar tu riști crăpături și sângerări dureroase. Formula hidro-activatoare a Softisenil este soluția perfectă, deoarece stimulează regenerarea complexă a pielii la cele mai profunde niveluri. Toți pacienții mei cărora le-am recomandat această cremă au fost foarte mulțumiți de rezultate. Cred că acesta este cel mai bun remediu pentru problemele pielii picioarelor, indiferent de originea și gravitatea lor.

Ivan, dermatolog cosmetic:

Crema pentru picioare Softisenil este o adevărată descoperire în domeniul îngrijirii pielii picioarelor. Formula sa unică nu numai că hidratează și hrănește pielea în profunzime, dar stimulează, de asemenea, reînnoirea acesteia la nivel celular. Acest lucru elimină probleme precum pielea aspră, calusurile, crăpăturile și descuamarea. După o cură de aplicare, pielea picioarelor devine netedă, elastică și cu aspect sănătos. Pot recomanda cu încredere Softisenil oricui care s-a confruntat cu probleme similare și dorește să redea picioarelor un aspect îngrijit și estetic.

Comentariile clienților Softisenil

Anna, 32 de ani:

Nu m-am gândit niciodată că voi găsi un remediu care să mă ajute cu picioarele mele cu probleme. Softisenil m-a salvat la propriu. Aveam călcâiele foarte crăpate, calusuri și pielea uscată și descuamată. Am încercat multe creme și unguente, dar nimic nu m-a ajutat. Această cremă a fost o adevărată descoperire. După o săptămână de utilizare, picioarele mele s-au transformat vizibil – crăpăturile s-au vindecat, pielea a devenit netedă și hidratată. Acum sunt mândră să port pantofi deschiși și mă simt încrezătoare.

Elena, 45 de ani:

Călcâiele mele erau atât de aspre și rigide încât trebuia să răzuiesc pielea cu o lamă de ras. Dar după Softisenil totul s-a schimbat. După câteva utilizări am observat că punctele aspre au început să dispară, iar pielea a devenit mai moale și mai elastică. După două săptămâni de utilizare a cremei, picioarele mele erau complet transformate – netede, hidratate și fără nicio crăpătură. Acum merg în pantofi deschiși fără jenă și cu plăcere îmi fac pedichiura.

Marina, 28 de ani:

De mult timp sufeream de miros neplăcut și mâncărimi între degetele de la picioare. Am încercat diferite deodorante și pudre, dar nimic nu m-a ajutat să scap de această problemă. Apoi, prietena mea mi-a recomandat crema pentru picioare Softisenil, iar aceasta a fost o adevărată salvare. După prima utilizare, pielea picioarelor mele a devenit mai proaspătă, iar mâncărimile au dispărut complet. Am continuat să folosesc produsul și, după un timp, am scăpat complet de mirosul neplăcut. Acum pot merge în pantofi deschiși și nu-mi fac griji cu privire la mirosul neplăcut de la picioare.

Irina, 37 de ani:

Am încercat Softisenil când pielea de pe călcâie a devenit atât de aspră încât mi s-au format crăpături dureroase. La prima vedere, o cremă obișnuită, dar efectul său este pur și simplu uimitor. În doar câteva zile, fisurile au început să se vindece, iar pielea în sine a devenit mult mai moale și mai netedă. După două săptămâni de utilizare, picioarele mele s-au transformat complet – călcâiele mele au devenit netede și moi, ca ale unui bebeluș. Foarte bucuroasă că am dat peste acest remediu, m-a scăpat de problema mea perenă.

Vera, 51 de ani:

De mult timp am avut probleme cu picioarele mele – piele aspră și descuamată, calusuri. Periodic am încercat să scap de ele cu ajutorul pietrei ponce, dar nu a făcut decât să înrăutățească starea pielii mele. Softisenil a devenit o adevărată salvare pentru mine. Deja după prima săptămână de utilizare am observat cum pielea aspră a început să dispară, iar picioarele mele au devenit mai hidratate și mai moi. După două săptămâni, nu mai exista nicio urmă de calusuri și descuamări. Acum pot purta orice pantofi deschiși fără să mă simt jenată. Recomand această cremă tuturor celor care suferă de piele problematică la nivelul picioarelor.

Cumpara acum in Romania