Corector magnetic de postură Spine

Condițiile vieții moderne duc din ce în ce mai mult la curbura coloanei vertebrale, scolioză, postură incorectă și inestetică. Uneori, tinerii din spate arată ca niște bătrâni cu spatele cocoșat.

Corector magnetic de postură Spine

Corectorul magnetic de postură Spine va ajuta la corectarea acestui defect. Susținând coloana vertebrală în poziția corectă, din treptat se formează obiceiul de a merge cu un spate frumos și drept.

Spine de cumpărat în România
Spine preț

Cât costă corectorul magnetic de postură Spine? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Cum funcționează corectorul magnetic de postură Spine

Principiul de acțiune este după cum urmează:

  • Curelele înclină ușor umerii în spate. Spatele se îndreaptă, luând poziția corectă.
  • Magneții de-a lungul coloanei vertebrale tonifică și întăresc mușchii și îmbunătățesc circulația sângelui.
  • Materialul elastic și moale al curelelor nu freacă umerii, oferă confort și comoditate, iar spatele corectorului este realizat din material ușor respirabil.

Rezultatul nu vă va lăsa să așteptați! Durerea și greutatea în partea inferioară a spatelui, în spate, în segmentul gulerului gâtului vor dispărea. Se va forma un cadru muscular puternic, care va susține spatele în poziția corectă. Postura va deveni perfectă. Ca o consecință, veți avea încredere în sine, o strălucire în ochi, reflectând priviri admirative! Iată cum funcționează Spine – corector magnetic de postură, redând sănătatea fizică.

Recenzii Spine

Olga:

Foarte bucuroasă că am comandat acest corector de postură, este confortabil de purtat și spatele meu se îndreaptă treptat.

Serghei:

Am mari speranțe pentru acest corector magnetic, foarte mult am început să mă lenevesc. Calitatea nu este rea și este confortabil să mergi în el.

Svetlana:

Am cumpărat acest corector acum aproximativ trei luni. Ajută foarte bine, nu mă plâng.

Vlada:

În principiu, pot vorbi doar pozitiv despre acest corector de postură magnetic, este un lucru bun!

Ira:

Îmi place că pot purta acest corector de postură la serviciu, nu este vizibil sub haine și pot vedea rezultatul purtării lui.

Cumpara acum in Romania