Clip de corecție a lobului urechii MagicBax

MagicBax este o clemă de corecție a lobului urechii care vă va ajuta să scăpați de senzația neplăcută a lobului căzut și să vă readuceți cerceii la aspectul lor perfect.

Această clemă este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este utilizat pe scară largă pentru fabricarea instrumentelor medicale. Este rezistent la atacurile fizice și nu se corodează.

Clip de corecție a lobului urechii MagicBax

Cu designul său elegant, dispozitivul MagicBax va face ca și cei mai voluminoși cercei să arate frumos, fixându-i aproape invizibil de lob. Încuietoarea este atât de ușoară și compactă încât este foarte ușor de utilizat.

MagicBax poate fi considerat un adevărat colac de salvare pentru oricine căruia îi place să poarte cercei frumoși, dar care suferă de efectele neplăcute ale lobilor întinși ai urechilor. Acest accesoriu compact rezolvă cu ușurință problema, readucând cerceii la aspectul lor perfect, iar urechile la sănătate și frumusețe.

MagicBax de cumpărat în România
Prețul MagicBax

Cât costă clema de corecție a lobilor urechilor MagicBax? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile MagicBax

  • Restabilește aspectul natural al unui lob alungit al urechii, readucând cerceii la aspectul lor original.
  • Împiedică alungirea ulterioară a lobului urechii din cauza greutății cerceilor. Protejează pielea lobului de senzația neplăcută de întindere.
  • Potrivit pentru toate tipurile și dimensiunile de cercei, datorită fixării sale sigure pe lob.
  • Fabricată din oțel chirurgical de înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea clemei timp de mulți ani.
  • Designul ușor și compact o face practic invizibilă pe lob. Fără disconfort atunci când este purtată.

Compoziția MagicBax

  1. Baza clemei este fabricată din oțel chirurgical inoxidabil 316L. Acest aliaj este utilizat pe scară largă în producția de instrumente medicale datorită rezistenței sale ridicate la coroziune.
  2. Clema este acoperită cu PVD. Această acoperire în vid conferă produsului un aspect estetic de aur sau argint. Acoperirea este absolut sigură pentru piele, nu provoacă reacții alergice.

Instrucțiuni de utilizare

  • Alegeți culoarea potrivită a clemei în funcție de culoarea cerceilor dumneavoastră – auriu sau argintiu.
  • Fixați cercelul în clemă astfel încât partea în formă de inimă să se afle în partea de sus.
  • Fixați ușor clema pe lobul urechii și reglați gradul de compresie în funcție de preferințele dvs. Începeți cu o compresie minimă.

De unde puteți cumpăra MagicBax

Clipul de corecție a lobului urechii MagicBax poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediere este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați MagicBax în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra MagicBax într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau prin curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Maria, otolaringolog:

Clema MagicBax este o soluție excelentă pentru corectarea formei alterate a lobului urechii. Este mult mai puțin traumatizantă decât o intervenție chirurgicală. Atunci când este utilizată corect, pensa poate restabili aspectul natural al lobului fără a perturba circulația sângelui. O recomand ca măsură preventivă pentru a preveni alungirea lobului din cauza cerceilor grei.

Ilya, chirurg:

În cabinetul meu, văd adesea pacienți cu problema alungirea lobului urechii din cauza purtării cerceilor grei. Până acum, nu exista o soluție ușoară pentru această problemă. MagicBax a devenit produsul pe care îl pot recomanda în siguranță pentru corectarea lobului și prevenirea alungirilor ulterioare. Este ușor de ajustat, nu traumatizează pielea și are un aspect estetic plăcut.

Opinii ale clienților despre MagicBax

Maria, 35 de ani:

Îmi place să port cercei masivi din aur, dar, în timp, lobii mei se alungiseră grav din cauza greutății lor. Cu MagicBax am rezolvat în sfârșit această problemă și acum cerceii mei se potrivesc perfect, fără să alunece sau să îmi tragă lobii. Iar clipsurile în sine arată foarte estetic și abia se observă pe fundalul cerceilor.

Anna, 29 de ani:

Sufeream de o alergie la toate metalele, așa că nu puteam purta decât bijuterii din aur sau argint. Dar chiar și cu cerceii ușori, lobii mei se întindeau. MagicBax mi-a rezolvat perfect problema – acum pot purta orice cercei fără nicio amenințare pentru sănătatea și aspectul meu.

Iulia, 42 de ani:

După sarcini, lobii mei se lăsau și se întindeau foarte mult, eram foarte complexată de acest lucru. M-am gândit chiar să îmi fac o operație la lobi. Dar MagicBax mi-a salvat situația. Aceste mici clipsuri mi-au ridicat literalmente lobii, redându-le volumul de odinioară. Iar în combinație cu cerceii sunt practic invizibile.

Olga, 28 de ani:

Nu-mi place să merg la medici și să fac operații estetice. Așa că atunci când lobii mei au început să se lungească din cauza piercing-urilor, am fost supărată. Dar MagicBax m-a ajutat să rezolv rapid această problemă, fără proceduri dureroase. Țin lobii foarte ferm, ascunzând complet extensiile.

Elena, 44 de ani:

Ador această clemă pentru lobi. aveam o problemă cu căderea cerceilor mei din cauza faptului că găurile piercingului meu se întinseseră foarte mult de-a lungul anilor. Dar MagicBax sunt ca un magnet pentru a menține cerceii la locul lor. am recomandat deja aceste cleme mai multor prietene.

Cumpara acum in Romania