Cardio A pentru hipertensiune arterială

Bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial. De aceea, este atât de important să vă îngrijiți la timp de sănătatea inimii și de sănătatea vasculară. Cardio A este un produs care combină ingrediente naturale care au un efect complex asupra menținerii sănătății sistemului cardiovascular.

Cardio A pentru hipertensiune arterială

Ajută la întărirea pereților vaselor de sânge, la subțierea sângelui, la prevenirea formării cheagurilor de sânge și la protejarea țesutului cardiac împotriva leziunilor. Siguranța și eficacitatea sa fac din Cardio A o alegere excelentă pentru prevenirea hipertensiunii, aterosclerozei și a altor boli cardiovasculare.

Cardio A de cumpărat în România
Cardio A preț

Cât costă Cardio A pentru hipertensiune arterială? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Cardio A

 1. Întărește pereții vaselor de sânge, crescând elasticitatea acestora și prevenind dezvoltarea aterosclerozei. Extractele de păducel și de rădăcină de valeriană conțin flavonoide și alți antioxidanți care protejează vasele de sânge de deteriorarea radicalilor liberi.
 2. Favorizează fluidificarea sângelui și previne formarea cheagurilor de sânge. Allicina, care se găsește în usturoi, are proprietăți anticoagulante, reducând riscul formării de cheaguri de sânge.
 3. Protejează țesuturile cardiace și vasculare de deteriorare. Extractul de Ginkgo biloba îmbunătățește circulația sângelui și aportul de oxigen, prevenind apariția bolilor coronariene.
 4. Are un efect calmant asupra organismului. Valeriana și vitamina B6 ajută la combaterea stresului și a anxietății, care sunt factori de risc pentru hipertensiune.
 5. Conține antioxidanți precum astaxantina și vitamina C, care protejează celulele de stresul oxidativ și de inflamații.

Compoziție Cardio A

 • Extract de rădăcină de valeriană – bogat în valepotriate, care au un efect calmant și soporific, reducând efectele stresului asupra organismului.
 • Extract de păducel – conține flavonoide care întăresc pereții vaselor de sânge și reduc riscul formării de cheaguri de sânge.
 • Extractul de usturoi și alicina – au proprietăți anticoagulante, antiinflamatoare și antioxidante, ajutând la fluidizarea sângelui și la îmbunătățirea circulației.
 • Extractul de Ginkgo biloba – îmbunătățește microcirculația și livrarea de oxigen către țesuturi, protejând inima și vasele de sânge de ischemie.
 • Extract de urzică – bogat în vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea cardiovasculară.
 • Vitaminele B1, B6 și C – implicate în procesele metabolice, reduc inflamațiile și întăresc sistemul imunitar.
 • Astaxantină și vitamina E – antioxidanți puternici care previn stresul oxidativ și deteriorarea celulelor.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Pentru a preveni hipertensiunea arterială și a menține sănătatea cardiovasculară, se recomandă administrarea a 1 capsulă Cardio A de 2 ori pe zi, la mese.
 2. Se bea cu o cantitate suficientă de apă.
 3. Durata cursului este de 1 lună.
 4. Dacă este necesar, cursul poate fi repetat după o pauză de 2-3 săptămâni.

De unde puteți cumpăra Cardio A

Cardio A de la hipertensiune arterială este disponibil pentru a fi comandat doar pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Cardio A în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Cardio A într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Dmitry, cardiolog:

Recomand Cardio A pacienților mei, deoarece este un produs natural și sigur, care întărește eficient vasele de sânge, controlează tensiunea arterială și previne apariția bolilor cardiovasculare. Datorită compoziției sale unice, are un efect complex asupra organismului, fără a provoca efecte secundare.

Olga, terapeut:

Cardio A este o alegere excelentă pentru prevenirea hipertensiunii și aterosclerozei. Ingredientele sale au un efect dovedit asupra întăririi vaselor de sânge, subțierea sângelui și prevenirea formării cheagurilor de sânge. Recomand acest produs pacienților cu factori de risc cardiovascular pentru a susține sănătatea inimii și a sistemului vascular.

Recenzii ale clienților Cardio A

Ivan, 45 de ani:

Întotdeauna am avut probleme cu tensiunea arterială, mai ales în situații de stres. După ce am luat Cardio A, am observat că tensiunea mea arterială este mai stabilă, iar durerile de cap și tinitusul aproape că au încetat. Mă simt mai energic și mai calm.

Maria, 58 de ani:

Obișnuiam să iau o mulțime de medicamente de sinteză pentru a-mi controla tensiunea arterială, dar acestea îmi dădeau efecte secundare. Cardio A a devenit o adevărată salvare pentru mine. Este un produs natural care nu numai că ajută la normalizarea tensiunii arteriale, dar întărește și vasele de sânge.

Andrey, 32 de ani:

Munca la birou și stilul de viață sedentar mi-au afectat sănătatea – simțeam adesea oboseală, dificultăți de respirație și creșterea periodică a tensiunii arteriale. După un curs de Cardio A, aceste simptome au dispărut, am început să dorm mai bine și să mă simt mai energic.

Elena, 67 de ani:

Medicul meu mi-a recomandat Cardio A după ce am suferit un mic accident vascular cerebral. Acest produs m-a ajutat să-mi recapăt sănătatea – tensiunea arterială a revenit la normal, circulația și starea de bine s-au îmbunătățit.

Victor, 55 de ani:

Am început să am probleme cardiace în urmă cu câțiva ani – tensiune arterială ridicată, dureri în piept, dificultăți de respirație la exerciții fizice. Cardio A a fost o soluție excelentă pentru a îmbunătăți sănătatea vasculară și a preveni complicațiile. Acum mă simt mult mai bine și mai încrezător.

Cumpara acum in Romania