Bionetic pentru creșterea părului

Părul tău și-a pierdut strălucirea și rezistența? Vă confruntați cu probleme legate de căderea părului și chelie? Nu vă pierdeți speranța. Bionetic va fi salvarea ta. Dezvoltat de oameni de știință și trichologi de renume din întreaga lume, acest produs va ajuta la trezirea foliculilor de păr adormiți, va stimula creșterea unui păr nou și sănătos și îi va reda frumusețea de odinioară.

Bionetic pentru creșterea părului

Bionetic nu este doar un alt produs cosmetic. Este o adevărată descoperire în industria sănătății și frumuseții părului. Formula unică cu fitokeratină, celule stem vegetale și nutrienți poate reduce căderea părului cu 80%. Mai mult, utilizarea regulată a Bionetic va restabili structura părului, oferindu-i strălucire, rezistență și volum uimitoare.

Nu credeți reclamele la tratamente și produse scumpe. Bionetic este șansa dumneavoastră de a vă recăpăta frumusețea și încrederea în sine fără a cheltui prea mult. Aveți încredere în evoluțiile științifice și în recenziile celebrităților care au experimentat deja efectul uimitor al acestui produs.

Bionetic de cumpărat în România
Bionetic preț

Cât costă Bionetic pentru creșterea părului? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile lui Bionetic

 • Activează creșterea de păr nou. Bionetic ajută la trezirea foliculilor de păr adormiți și stimulează creșterea unui păr nou și sănătos. Datorită unei formule unice cu fitokeratină și celule stem vegetale, produsul saturează foliculii cu substanțe nutritive și îmbunătățește procesele metabolice necesare pentru o creștere activă.
 • Restabilește structura părului. Produsul nu numai că promovează creșterea părului nou, dar restaurează și structura părului existent. Aminoacizii, vitaminele și extractele din Bionetic întăresc părul, făcându-l mai gros, mai puternic și mai rezistent la deteriorare.
 • Conferă strălucire și mătăsime. Datorită ingredientelor sale nutritive, Bionetic îmbunătățește starea părului, făcându-l strălucitor, mătăsos și ușor de pieptănat. Repară zonele deteriorate, prevenind secționarea și ruperea.
 • Facilitează pieptănarea. Utilizarea regulată a Bionetic facilitează mult pieptănarea părului, făcându-l mai fin și mai ușor de aranjat. Acest lucru este deosebit de important pentru părul deteriorat, despicat și creț.
 • Împiedică căderea părului. Unul dintre principalele beneficii ale Bionetic este capacitatea sa de a preveni căderea prematură a părului. Fitokeratina și alte ingrediente întăresc foliculii de păr, protejându-i de dispariție.
 • Format convenabil de pulverizare. Bionetic este disponibil într-un format convenabil de pulverizare, care asigură o distribuție uniformă a produsului pe scalp și pe păr. În plus, spray-ul nu necesită clătire, ceea ce economisește timp și simplifică îngrijirea.

Compoziția Bionetic

 1. Proteină de soia hidrolizată. Această componentă conține cheratină, care îmbunătățește creșterea părului, îi întărește structura și umple golurile din zonele deteriorate, protejând de efectele negative ale mediului înconjurător.
 2. Proteine de grâu hidrolizate. Cu o compoziție similară cu cea a proteinelor din păr și piele, aceste proteine au proprietăți hidratante și de înmuiere. Ele formează un strat protector pe păr, hrănindu-l din interior și prevenind uscarea.
 3. Niacinamidă (vitamina B3). Această vitamină are un efect benefic asupra scalpului, stimulând creșterea părului și prevenind căderea acestuia.
 4. Extract de urzică. Urzica are un efect benefic asupra structurii și creșterii părului, reduce electricitatea statică, ajută la eliminarea mătreții și la prevenirea apariției acesteia.
 5. Arginină. Acest aminoacid stimulează circulația sângelui, îmbunătățind fluxul de sânge și nutrienți către foliculii de păr, ceea ce favorizează creșterea părului și previne căderea acestuia.
 6. Extract de usturoi. Usturoiul îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, furnizând foliculilor de păr nutrienți esențiali. În plus, vitaminele și oligoelementele din usturoi hrănesc rădăcinile și revitalizează părul slăbit.
 7. Extract de ginseng. Ginsengul este considerat un asistent de nădejde în lupta împotriva căderii părului, a ternității și a grăsimii.

Instrucțiuni de utilizare

 • Agitați bine flaconul Bionetic înainte de utilizare.
 • Pulverizați produsul pe rădăcinile părului și masați scalpul pentru o mai bună penetrare.
 • Nu clătiți produsul. Utilizați Bionetic zilnic pentru cele mai bune rezultate în restabilirea sănătății și rezistenței părului.

De unde puteți cumpăra Bionetic

Bionetic pentru creșterea părului poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un specialist pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Bionetic în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Bionetic într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Valery, tricholog:

Bionetic este cu adevărat un produs minunat și impresionant. În mulții mei ani de practică, este prima dată când văd rezultate atât de incredibile. Acest produs inovator este capabil să întărească, să repare și să hidrateze chiar și cel mai deteriorat păr. Aminoacizii valoroși, vitaminele și fitokeratina din compoziție înmoaie, hrănesc și protejează părul, făcându-l mai flexibil și mai strălucitor. Bionetic este o soluție completă care poate stimula creșterea părului, poate îmbunătăți sănătatea scalpului, poate inversa calviția și poate crește densitatea părului. Produsul este ușor de aplicat și nu trebuie clătit, fără a încărca părul. Categoric recomandat.

Comentariile clienților despre Bionetic

Eva, 37 de ani:

Sunt pur și simplu încântată de Bionetic. Părul meu obișnuia să fie subțire, lipsit de strălucire și să cadă în mod constant. Am încercat o mulțime de produse scumpe, dar nimic nu m-a ajutat. Când am decis să încerc Bionetic, nici nu mă așteptam la un rezultat atât de uimitor. După o lună de utilizare, părul meu a devenit vizibil mai gros, mai strălucitor și mai puternic. Căderea părului a încetat practic, iar firele noi de păr au început să crească în mod activ. Acum pot spune cu încredere că acesta este cel mai bun produs de refacere a părului pe care l-am încercat vreodată.

Peter, 45 de ani:

Pentru mine, ca bărbat, problema calviției a fost întotdeauna foarte dureroasă. Am încercat să o acopăr în diferite moduri, dar în cele din urmă a trebuit să mă resemnez. Cu toate acestea, Bionetic mi-a dat o nouă speranță. După câteva săptămâni de utilizare, au început să apară fire noi de păr acolo unde înainte existau chelie. Chelia a încetinit, iar părul rămas a început să arate mai sănătos și mai voluminos. Acesta este un produs uimitor care m-a ajutat să îmi recapăt încrederea în mine.

Anita, 29 de ani:

Părul meu a fost întotdeauna mândria mea, dar după ce am născut a început să cadă foarte mult și și-a pierdut strălucirea de odinioară. Am fost disperată până când am găsit Bionetic. După câteva luni de utilizare, căderea părului s-a oprit și părul meu și-a recăpătat vitalitatea. Este moale, strălucitor și ușor de pieptănat. Bionetic este o adevărată salvare pentru tinerele mămici care se confruntă cu probleme de păr după naștere.

Marat, 52 de ani:

Am fost mult timp chinuit de chelie, dar nu am putut găsi un remediu eficient. Până când am încercat Bionetic. După câteva săptămâni am observat că părul meu a început să cadă mai puțin, iar pe lacune au început să apară fire noi de păr. Acum, după șase luni de utilizare, părul meu este din nou plin de energie și arată ca și cum aș avea din nou 30 de ani. Bionetic este cu adevărat un produs revoluționar pentru cei care vor să-și refacă părul.

Veronica, 63 de ani:

La vârsta mea, să-mi păstrez părul sănătos și frumos este o adevărată provocare. Dar datorită Bionetic am reușit să realizez acest lucru. Părul meu nu se mai despică, este strălucitor și suplu. Căderea a fost redusă la minimum, iar chelia ocazională a început să se vindece. Mă simt întinerită și plină de energie. Bionetic este cel mai bun cadou pentru femeile de vârstă elegantă pentru a-și păstra părul tânăr și frumos.

Cumpara acum in Romania