Aparat de masaj facial Energy Beauty Bar

Energy Beauty Bar este un aparat de masaj facial care vă va menține pielea tânără și frumoasă pentru mulți ani de acum încolo. Acest dispozitiv unic folosește micro-vibrații și ioni de aur pentru a stimula celulele pielii, pentru a activa producția de colagen și elastină și pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Rezultatul este netezirea ridurilor, întărirea contururilor faciale, eliminarea cearcănelor și conferirea unei străluciri sănătoase a pielii.

Aparat de masaj facial Energy Beauty Bar

Nu este nevoie să cheltuiți sume uriașe de bani pe proceduri costisitoare în saloanele de înfrumusețare sau să vă riscați sănătatea recurgând la injecții cu Botox sau la operații de chirurgie plastică. Energy Beauty Bar este o soluție sigură și eficientă pentru întinerirea pielii, care poate fi aplicată acasă. Doar 3-5 minute de masaj pe zi și veți uita de semnele de îmbătrânire.

Energy Beauty Bar de cumpărat în România
Prețul Energy Beauty Bar

Cât costă aparatul de masaj facial Energy Beauty Bar? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile Energy Beauty Bar

 • Netezește ridurile. Datorită micro-vibrațiilor și a ionilor de aur care pătrund adânc în piele, Energy Beauty Bar stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce ajută la netezirea ridurilor și la restabilirea elasticității pielii.
 • Încordează contururile feței. Utilizarea regulată a aparatului de masaj ajută la strângerea ovalului facial, la corectarea contururilor și la eliminarea pielii lăsate.
 • Netezește tonusul pielii. Micromasajul îmbunătățește circulația sângelui, ajutând la eliminarea toxinelor și a petelor de vârstă, ceea ce face ca pielea să fie mai proaspătă și mai radiantă.
 • Reduce umflarea. Masajul cu vibrații activează drenajul limfatic, ajutând la eliminarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor de pe față.
 • Îngustează porii. Ionii de aur și circulația sanguină îmbunătățită ajută la îngustarea porilor dilatați și la netezirea texturii pielii.

Ingrediente ale Energy Beauty Bar

 1. Ioni de aur. Datorită proprietăților lor antioxidante, ionii de aur încetinesc îmbătrânirea pielii, uniformizează tonusul pielii și conferă o strălucire sănătoasă.
 2. Micro-vibrații. Vibrațiile de înaltă frecvență stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățesc circulația sângelui și drenajul limfatic.
 3. Placare cu aur de 24 de carate. Asigură caracterul hipoalergenic al dispozitivului și, în plus, îmbogățește pielea cu ioni de metale prețioase.

Instrucțiuni de utilizare

 • Curățați pielea și aplicați crema hidratantă sau serul.
 • Porniți Energy Beauty Bar și masați pielea cu mișcări ascendente timp de 3-5 minute.
 • Acordați o atenție deosebită zonelor cu riduri și semne de îmbătrânire.
 • Pentru cele mai bune rezultate, folosiți zilnic aparatul de masaj.
 • Dispozitivul este rezistent la apă și poate fi utilizat la duș sau în baie.

De unde puteți cumpăra Energy Beauty Bar

Aparatul de masaj facial Energy Beauty Bar poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, site-ul oferă oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un expert în produs este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Energy Beauty Bar în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Energy Beauty Bar într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare prin poștă sau curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Anna, cosmetolog:

Energy Beauty Bar este o adevărată descoperire în industria frumuseții. Această tehnologie inovatoare de micro-vibrații și ioni de aur vă permite să luptați eficient împotriva ridurilor fără a recurge la injecții sau chirurgie plastică. Recomand acest aparat de masaj tuturor clienților mei care doresc să-și păstreze pielea tânără și frumoasă.

Elena, specialist în terapie anti-îmbătrânire.

Mulțumită Energy Beauty Bar, clientele mele pot beneficia acasă de îngrijire a pielii de salon. Utilizarea regulată a acestui aparat stimulează producția de colagen, netezește ridurile și strânge contururile feței. Este o alternativă sigură și eficientă la injecțiile de înfrumusețare.

Opinii ale clienților Energy Beauty Bar

Olga, 42 de ani:

Sunt pur și simplu încântată de Energy Beauty Bar. În doar câteva săptămâni de utilizare, ridurile de pe fața mea s-au netezit considerabil, iar pielea mea a devenit mai fermă și mai întinsă. Acum arăt mult mai tânără decât vârsta mea și acest lucru este vizibil pentru ceilalți.

Marina, 57 de ani:

Am găsit în sfârșit un remediu eficient pentru a combate schimbările cutanate legate de vârstă. Energy Beauty Bar funcționează cu adevărat. Liniile mele de expresie au devenit mai puțin vizibile, iar contururile feței mele sunt mai definite. În plus, pielea mea a căpătat o strălucire sănătoasă.

Vera, 49 de ani:

Am fost sceptică în legătură cu acest tip de dispozitive, dar am decis să încerc Energy Beauty Bar după numeroasele recenzii pozitive. Și nu am regretat. Într-o lună de utilizare regulată a ridurilor de pe frunte s-a netezit, iar cearcănele de sub ochi aproape că au dispărut. Voi continua să folosesc acest aparat de masaj.

Anastasia, 38 de ani:

Mi-a plăcut foarte mult faptul că Energy Beauty Bar nu numai că netezește ridurile, dar îmi uniformizează și tonusul pielii. Petele de pigment au devenit mai puțin vizibile, iar tenul meu a devenit mai uniform și mai proaspăt. Recomand acest produs tuturor celor care doresc să arate mai tineri.

Elena, 51 de ani:

Am căutat mult timp o alternativă sigură la injecțiile de înfrumusețare și în sfârșit am găsit-o sub forma Energy Beauty Bar. Acest aparat de masaj m-a ajutat să scap de ridurile de expresie din jurul ochilor și buzelor fără a-mi perturba expresiile naturale ale feței. Pielea mea a devenit mai fermă și mai întinsă.

Cumpara acum in Romania