Alfa Lover gel pentru mărirea penisului

Alfa Lover pentru mărirea penisului este un gel natural pentru bărbați, dezvoltat folosind o formulă patentată pe bază de ingrediente vindecătoare pe bază de plante. Acest produs este conceput pentru a aborda una dintre cele mai frecvente probleme masculine – dimensiunea mică a penisului și complexele aferente.

Alfa Lover gel pentru mărirea penisului

Numeroase studii arată că marea majoritate a bărbaților și a partenerelor lor rămân nemulțumiți de dimensiunea penisului. Acesta este motivul pentru scăderea încrederii în sine, probleme în viața intimă, ruperea relațiilor.

Alfa Lover este conceput pentru a schimba radical situația. Este un remediu puternic, dar absolut sigur, care, datorită compoziției sale unice, este capabil să crească lungimea penisului cu 4-5 cm, volumul – cu 30-50%. În același timp, Alfa Lover este un produs 100% natural, nu are efecte secundare și contraindicații.

Alfa Lover cumpăra în România
Alfa Lover preț

Cât costă gelul pentru mărirea penisului Alfa Lover? Puteți afla prețul real făcând clic pe link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile gelului Alfa Lover pentru bărbați

 • Creșterea lungimii penisului cu 4-5 cm – datorită stimulării creșterii celulelor și întinderii țesuturilor penisului se înregistrează o creștere constantă a lungimii cu 1-1,5 cm pe săptămână de utilizare a Alfa Lover.
 • Creșterea volumului penisului cu 30-50% – componentele active ale gelului cresc fluxul sanguin în țesuturile penisului, ceea ce duce la îngroșarea vizuală a acestora și la o creștere vizibilă a dimensiunii.
 • Îmbunătățirea calității erecției – extractele de plante incluse în Alfa Lover reduc pragul de sensibilitate, cresc producția de testosteron, ceea ce duce la erecții mai frecvente, stabile și prelungite.
 • Prelungirea actului sexual – unele componente din Alfa Lover reduc sensibilitatea terminațiilor nervoase ale penisului, permițându-vă să prelungiți semnificativ contactul intim.
 • 100% natural și sigur – spre deosebire de alte produse similare, Alfa Lover este format în întregime din componente vegetale naturale, ceea ce îl face complet inofensiv atunci când este utilizat.

Compoziția Alfa Lover

 1. Rhodiola rosea – îmbunătățește circulația sângelui în organele pelviene, ameliorează stresul, oferă o explozie de energie.
 2. Muira Puama – extract din scoarța unui copac care crește în Amazon. Reduce sensibilitatea terminațiilor nervoase, vă permite să prelungiți semnificativ actul sexual.
 3. Macul peruvian – are un puternic efect tonic, stimulează producția de hormoni sexuali masculini, cum ar fi testosteronul. Oferă o explozie de forță și energie.
 4. L-arginină – un aminoacid care este produs în organism. Stimulează creșterea țesuturilor penisului, accelerează regenerarea celulară, mărind dimensiunea penisului.

Instrucțiuni de utilizare

 • Se recomandă aplicarea Alfa Lover de 1-2 ori pe zi. Aplicați o cantitate mică de gel pe penis și frecați cu mișcări ușoare de masaj până la absorbția completă.
 • Se recomandă utilizarea Alfa Lover cu 30-60 de minute înainte de contactul intim preconizat, crește fluxul sanguin și face ca erecția să fie cât mai completă.
 • Cursul de recepție este de 1 lună.

De unde să cumpărați Alfa Lover

Gelul pentru mărirea penisului Alfa Lover este disponibil pentru a fi comandat numai pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, există oferte promoționale disponibile pe site. Ca un bonus, a oferit o consultare cu un expert pe mijloacele prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Alfa Lover în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Alfa Lover într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la oficiul poștal sau la curier. Plata la primirea bunurilor.

Recenzii ale specialiștilor

Boris, urolog:

Lucrez ca medic-urolog de 15 ani și cunosc bine multe mijloace de îmbunătățire a sănătății masculine. Alfa Lover este unul dintre puținele produse pe care le recomand cu încredere pacienților mei. Compoziția sa este complet naturală, efectul său este dovedit științific și confirmat de practică. Utilizarea regulată a Alfa Lover permite mărirea penisului cu 4-5 cm în medie – este o modalitate excelentă și absolut sigură de a scăpa de complexe și de a îmbunătăți calitatea vieții intime.

Alexey, sexolog:

Am studiat efectele suplimentelor nutritive asupra sănătății masculine de mulți ani. Fără să exagerez, pot spune că Alfa Lover este o mană cerească pentru toți bărbații. Este un produs inteligent, cu o formulă verificată științific și o dozare strict selectată a componentelor. Alfa Lover nu numai că permite o mărire eficientă și sigură a penisului, dar îmbunătățește și potența și calitatea sexului. Recomand Alfa Lover tuturor celor care doresc să își sporească încrederea în relațiile intime.

Comentariile clienților despre Alfa Lover

Alexei, 29 de ani:

Multă vreme am fost timid din cauza dimensiunilor mele mici și din această cauză nu am îndrăznit să am o relație serioasă. Am cumpărat Alfa Lover din curiozitate și nu regret. Deja după o lună de utilizare, rezultatul este vizibil – penisul a devenit mai lung de o dată și jumătate, fetele iau acum inițiativa. Calitatea sexului a crescut de multe ori.

Serghei, 44 de ani:

Întotdeauna mi-am dorit să am un organ sexual mare, dar natura a acordat o dimensiune medie. Alfa Lover mi-a permis să-mi realizez visul. După un curs de recepție penisul a devenit mai centimetri cu 5-6 centimetri atât în lungime, cât și în volum. Soția mea este pur și simplu fericită, spune că i-am depășit așteptările.

Vladimir, 27 de ani:

Am avut un mic complex pentru că în stare de excitație penisul meu nu arăta atât de impresionant pe cât mi-aș fi dorit. Alfa Lover a corectat situația în doar o lună. Acum sunt pe deplin încrezător în mine însumi, fetele sunt de asemenea încântate de dimensiunea crescută, sexul a devenit mult mai luminos și mai bun.

Nikolay, 68 de ani:

Sunt deja la o vârstă avansată, dar Alfa Lover mi-a permis să-mi recapăt fosta formă sexuală. Penisul meu a devenit mai mare cu cel puțin 5 cm – sunt încântat. Nici măcar la vârsta de 18 ani nu mă puteam lăuda cu o asemenea dimensiune. Am cumpărat încă un pachet de rezervă, voi folosi periodic pentru a consolida efectul.

Anatoly, 54 de ani:

În urmă cu câțiva ani am suferit o operație la prostată, după care am început să am probleme cu erecția și am încetat să mă mai bucur de tot de sex. Un prieten m-a sfătuit să încerc Alfa Lover și a fost o alegere excelentă. Gelul nu numai că mi-a mărit penisul, dar mi-a îmbunătățit și calitatea erecției, a crescut sensibilitatea. Acum mă simt din nou ca un bărbat adevărat.

Cumpara acum in Romania