Acumagnets tălpi magnetice

Te-ai săturat de dureri constante de spate, gât și articulații? Doriți să vă creșteți rezistența și să reveniți la un stil de viață activ? Atunci aveți nevoie de tălpile magnetice AcuMagnets!

Acest produs combină cele mai recente progrese în magnetoterapie și acupresiune pentru ameliorarea eficientă a durerii și promovarea sănătății.

Acumagnets tălpi magnetice

Magneții speciali combinați cu punctele de masaj au un efect complex: reduc inflamația, accelerează procesele metabolice, îmbunătățesc circulația sângelui și stimulează producția de hormoni analgezici.

După 30 de minute de purtare, veți simți o căldură plăcută și o senzație de furnicături în picioare, iar durerea va începe să se diminueze.

AcuMagnets sunt potrivite pentru bărbați și femei de orice vârstă. Sunt ușor de ajustat pentru a se potrivi mărimii piciorului dumneavoastră, sunt confortabile la mers și eficiente în cazul unei utilizări regulate.

Acumagnets de cumpărat în România
Prețul Acumaagnets

Cât costă tălpile magnetice Acumagnets? Puteți afla prețul real urmând link-ul de mai sus către site-ul oficial al vânzătorului.

Beneficiile AcuMagnets

 • Ameliorează durerile cronice de articulații, spate și gât;
 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a fluxului sanguin către organe;
 • Reduceți tensiunea musculară;
 • Creșteți flexibilitatea și rezistența;
 • Accelerează metabolismul și arde excesul de greutate;
 • Reduceți simptomele de alergie;
 • Amortizare și confort la mers.

Datorită acestor avantaje, AcuMagnets vă va ajuta să vă simțiți plini de vigoare și energie, să vă bucurați de un stil de viață activ fără limitări.

Compoziția AcuMagnets

 1. Magneți speciali – creează un câmp magnetic care are un efect benefic asupra tuturor sistemelor corpului. Accelerează procesele metabolice, reduc inflamațiile.
 2. Puncte de masaj – în timpul mersului, masați zone specifice ale piciorului, îmbunătățind circulația sângelui și ameliorând durerea. Stimulează punctele de acupunctură.
 3. Spumă de latex – oferă moliciune și confort la mers, amortizând impacturile de pe suprafață.
 4. Compoziție antibacteriană – previne dezvoltarea bacteriilor și mirosul neplăcut.

Datorită combinației optime a acestor componente, AcuMagnets are un efect complex de îmbunătățire a sănătății încă din primele minute de utilizare.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea AcuMagnets este foarte ușoară:

 • Așezați talpa în pantof și asigurați-vă că se potrivește corect;
 • Tăiați marginile tălpii de-a lungul liniei de tăiere dacă trebuie să ajustați dimensiunea;
 • Purtați pantofii cu tălpi magnetice în fiecare zi.

Efectul se simte deja după 30 de minute de purtare. Pentru un efect terapeutic de durată, se recomandă să folosiți AcuMagnets timp de cel puțin 1-2 luni. Uimitoarea ușurare și confortul la fiecare pas sunt garantate!

De unde puteți cumpăra Acumagnets

Tălpile magnetice Acumagnets pot fi comandate doar de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va permite să achiziționați un produs autentic și sigur, cu eficacitate dovedită. Periodic, pe site sunt disponibile oferte promoționale. Ca un bonus, o consultare cu un specialist în remediu este oferită prin telefon și nu vă obligă să cumpărați.

Cumpărați Acumagnets în farmacie

În acest moment nu puteți cumpăra Acumagnets într-o farmacie. Dar puteți comanda produsul online cu livrare la poștă sau prin curier. Plata la primirea mărfii.

Recenzii ale specialiștilor

Maria, neurolog:

AcuMagnets sunt o mare descoperire pentru cei care suferă de dureri cronice la nivelul articulațiilor și coloanei vertebrale. Aceste tălpi pot reduce inflamația și umflarea prin îmbunătățirea fluxului sanguin și, de asemenea, stimulează producția de analgezice naturale. Cred că AcuMagnets poate fi recomandată ca terapie suplimentară pentru artrită, osteocondroză.

Ramil, ortoped:

În timpul practicii mele medicale m-am convins de eficiența magnetoterapiei pentru tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletic. AcuMagnets utilizează cele mai recente evoluții în acest domeniu, astfel încât pot fi de mare ajutor pentru durerile la nivelul articulațiilor, spatelui, membrelor. Vă recomand să o încercați ca adjuvant la tratamentul obișnuit.

Recenzii ale clienților AcuMagnets

Dragoste, 57 de ani:

De un an de zile sufăr de osteocondroză și dureri insuportabile la nivelul coloanei vertebrale. Mă întind cu încălzitoare, unguente, și ușurare nu este. Prietenul meu m-a sfătuit să încerc tălpile magnetice AcuMagnets. Am fost sceptic, dar am decis să încerc. Și n-o să vă vină să credeți – efectul a apărut după prima zi de purtare a lor! A fost ca și cum cineva ar fi oprit durerea. A devenit mult mai ușor să merg și să fac treburile casnice. Mulțumesc foarte mult creatorilor, în sfârșit mi-am găsit liniștea și pot trăi normal!

Anatoly, 48 de ani:

Din cauza excesului de greutate și a stilului de viață sedentar am început să am probleme cu articulațiile mele. Deosebit de enervantă era durerea la genunchi, care mă împiedica să merg normal și să fac sport. Plasturii și unguentele obișnuite nu m-au ajutat. Dar tălpile magnetice AcuMagnets au funcționat ca prin minune! Genunchii mei au încetat să mă mai doară după câteva zile de purtare a acestui produs miraculos. Pot să alerg, să joc fotbal și mă simt din nou plin de energie.

Maria, 29 de ani:

Lucrez ca ospătăriță și îmi petrec întreaga zi în picioare. Mersul pe jos și alergatul constant au avut un mare impact asupra sănătății mele – mă dureau picioarele și mă pulsau, mai ales seara. Eram gata să renunț. Dar apoi mama mea mi-a trimis tălpile magnetice AcuMagnets. Acestea sunt o adevărată salvare pentru picioarele obosite! Plasturii sunt atât de moi și confortabile, încât îmi masează ușor picioarele în timp ce merg. Acum pot să fac cu ușurință chiar și cele mai grele ture! Mulțumesc creatorilor acestor tălpi magice.

Yuri, 42 de ani:

Am servit în armată timp de 15 ani. În acest timp, genunchii, spatele și gâtul meu au trecut prin multe – drumeții lungi, ore în ținută la atenție, nopți întregi petrecute pe solul rece. Ca urmare, abia puteam să merg, având dureri articulare și de coloană. Am crezut că va trebui să mă pensionez anticipat. Dar apoi un coleg de serviciu m-a lăsat să port tălpile sale magnetice AcuMagnets. Și m-am simțit cu 20 de ani mai tânăr. Era ca și cum oasele mele erau lubrifiate – puteam să alerg, să mă ghemuiesc, să fac exerciții fizice din nou. Acum, AcuMagnets sunt cei mai buni prieteni ai mei la serviciu.

Elena, 56 de ani:

Am diabet și, din cauza problemelor de circulație, picioarele mele trăgeau constant crampe, mai ales noaptea. Eram chinuită de dureri și insomnie. Am încercat diferiți magneți și geluri, dar nu m-au ajutat prea mult timp. Dar tălpile magnetice AcuMagnets au avut un efect deosebit! După câteva zile, nu m-am mai trezit cu crampe, iar picioarele mele se simțeau mai calde. Circulația mea sanguină s-a îmbunătățit în mod clar! Umflăturile au dispărut și am dormit mai bine noaptea. Vă mulțumesc foarte mult, dragi creatori, pentru că mi-ați redat un somn sănătos și odihnă.

Cumpara acum in Romania